Inlägg

Inlägg som Bennich har skrivit i forumet
Av Bennich

thats it. jag skickar tillbaka min zepto o köper en macbook. den sög...

Av Bennich

det går annars att dricka t-röd. fast det gör man inte eftersom att man spyr då. pennor är gott.

Av Bennich

äh palla. 500 spänn lixom. inte värt.

Av Bennich

Re: Re: Re: Quantum Sirocco

Citat:

Ursprungligen inskrivet av lord_dubbdäck
Jag tror jag just läste det mest meningslösa inlägg som någonsin skapats. Folk kanske har andra intressen än dig. Är det ok, åh mäktiga allvetare?

Alltså. man får ju se det roliga i det hela. lackarn ser ju tråden med en synvinkel av en vanlig människa, med ett liv. man behöver ju inte alltid ta alla inlägg seriöst:P

Av Bennich

håller helt med lackarn. vem bryr sig.

Av Bennich

6230i problem

Hej. jag har köpt en mobil på tradera som säljaren sa skulle fungera till 100%. men jag blev blåst. skärmen börjar flimra efter några timmars idleande. nån som vet vad felet kan vara.

jag har försökt få tag på denna omogna säljare som går under prefixet " pieps_2".
Han svarade i telefonen och jag sa med väldigt vänlig ton: Hej, jag har köpt en mobil av dig på tradera...klick, han lade på. Sinnessjukt omoget. jag säger då det.

Men varför jag skapade den här tråden var ifall någon visste vad man kan göra åt felet...

Edit: varför kan inte alla människor ha respekt för andra människor. är så j...a trött på omogna människor, som inte respekterar nån bara för att de inte känner den.

Av Bennich
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kameleonten
"Blåskärm" verkar vara ett fenomen Zepto datorer ofta dras med vad jag förstått. Vet de själva egentligen i supporten vad det beror på eftersom de händer om och om igen? Hade det varit ram-minnena som killen sa i supporten så borde man väl löst de vid de här laget?

Alltså. ramminnena var trasiga, de hade dödasektorer. om windows vill åt just de sektorerna, vilket inte händär så ofta, blir det bluescreen.

Av Bennich
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Reoshi
mjo.. dock är det ju ändå bra att ha den på släta underlag för att få luft under den, så den trots att har luft galler på undersidan också.. vid bland annat ram minnena ^^

uhm.. iom att den var så dyr, vilket ram minne valde du?

4GB

Av Bennich
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maniak
Inte speciellt bra att låta den ligga i sängen eller andra mjuka material eftersom den har utblås under antagligen...

Utblåset är på höger sida

Edit: Vänster mena jag:P

Av Bennich

Jaja. Nu fick jag då min 6224W i fredags...allt var frid och fröjd, då jag för första gången i mitt liv kunnat åtnjuta ett seinfeld-avsnitt vid frukostbordet. Men, efter några timmar, så händer det....BLUESCREEN!!! följt av en omstart. Jag tänkte att det kanske bara var något med värmen då den låg på sängmadrassen och blev ganska varm. Men det borde den ju klara av. Jag menar, det är ju halva grejjen med laptops, ju. Att ha den liggandes brevid i sängen alltså. I vilket fall märker jag att explorer.exe kraschar vid flera tillfällen, och vid det här laget är jag riktigt förbannad och besviken på zepto. Ringer supporten. De snackar om att det kan vara ram-minnena. Jag kör ett mem-test och vips, fel fel fel. Japp, då var det bara att packa ihop datorn och skicka tillbaka för reparation, för att få vänta i ytterligare 2 veckor, utöver de 5 jag redan väntat... kan man ha mer otur...? Dock måste jag säga att supporten är väldigt bra.

Edit: jag måste ändå tillägga att innan jag fick upp felet, så funkade datorn klockrent, och hade riktig pryl-feeling. Men det värsta med att jag måste skicka in den på reparation är att jag aldrig kan få den här kombinationen av att öppna en ny produkt ur förpackningen, samt att känna att den fungerar klockrent. Nu slösade jag ju bort nykänslan och det är ändå rätt viktigt, med tanke på att skiten gick på 18700.

Av Bennich
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tomaaas
Så då e de onödigt att välja de snabbare minnena

Alltså, det supporten sa, var att de skrivit fel. det finns inga 800 mhz minnen till datorerna.

Av Bennich

Jag har beställt en 6224w med dessa specs:

Core2 Duo på 2.20Ghz
4GB Ram
250GB samsung HDD
8600GT 512
Intel Pro/Wireless 4965AGN - 300Mbit
osv

Men den kommer ju aldrig... beställde för en månad sedan...man lackar lite smått...

Edit: För övrigt snackade jag med supporten på zepto. De sa att processorbussen och minnesbussen inte är densamma, och att processorbussen stödjer 800 och minnesbussen max 667.

Av Bennich

ändrade min beställning till en 5200 på 250GB. fett...

Av Bennich

Zepto-datorer! överklocka...nån?

Nån som vet om man kan överklocka en zepto? Tänkte köpa en 6224w...

Av Bennich

eller så lägger du bara upp länken...:P...orka leta på hemsidor...när du ändå vet

Av Bennich

kan du lägga upp länken här? jag vill inte bli medlem där bara för det...

Av Bennich

Ramminne i xp!!

Nån som vet hur mycket ramminne xp kan hantera? och om nån kan lägg gärna upp en lista på hur ,mycket minne alla olika windows från 95 pallar. när jag söker hittar jag alltid bara minimum specs.... tack på förhand för svar.

Av Bennich

Jag har beställt en med 160 samsung hybrid. jag kommer ha den till musikprodd. Men om det blir för segt så köper jag nog en Seagate 7200rpm 160gb på webhallen:P

Av Bennich

Seriöst, dr rotmos. Varför bryr du dig vad folk använder för operativsystem, om du ändå bara blir irriterad på det. Låt folk vara ifred.

Av Bennich

Har en kompis med samma moderkort. Jag vet att det moderkortet kommer från helvetet. Det strular på alla möjliga vis hela tiden. Mitt tips: Låt kortet vara som det är nu innan det blir värre, om du inte vill ta några risker.