Inlägg

Inlägg som Drunken_Idiot har skrivit i forumet
Av Drunken_Idiot

Nu kliar det i rymd-fingrarna! Länge sedan jag lirade EVE, men jag vet att jag kommer tröttna efter en vecka

Av Drunken_Idiot

Finns det så skulle jag gärna vilja ha en!

Av Drunken_Idiot

Nickar Battouga i HoN, adda mig gärna men jag slipper helst en klan-inbjudan då jag har andra vänner som spelar HoN som jag nog ska bilda nått med.

Ses in game!

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ch1n
jag hade gnällt på samma sätt på dommarna om de gjort såhär till fördel för Sverige. för sådanna missar får man inte göra.
är det sagt att det är 2min och något mer för att tackla målvakt, då ska det följas. Canadänsarna gör detta 4 - 5 gånger har tappat räkningen. det är inte rätt på något sätt för några lag!

Det lustiga är att femte gången Markström (målvakten) blev nermejad så blev det utvisning på en kanadensare det inte skulle vart det. Domarinsatsen var ett skämt det håller jag med om men det var inte därför Sverige förlorade.

EDIT:
Fjärde nermejningen var det.

Av Drunken_Idiot

Säg vad man vill om domarna: korrupta, mutade osv men faktum kvarstår att småkronorna inte fick till tillräckligt mycket avslut i power play. Surt är det ja men så är det. Dock är jag stolt över dem, de gjorde en riktigt bra turnering.

Av Drunken_Idiot

Det är surt men Kanada är bättre, helt klart. Sveriges power play har varit helt ok under turneringen men i nattens match var det bedrövligt. Sveriges eget fel att det blev 5-1.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av imba
Låt folk få göra vad fan dom vill, jag har haft min roliga ungkarl liv när jag var yngre och nu njuter jag av softa hemma och lira wow och andra FPS spel.

Det är viktig att inte glömma att verkligen existeraras och umgås med folk utanför virtuella världen men man behöver fan inte gå ut och söpa ner sig med fjortisar varenda helg som vissa säger här.

Och glöm inte med att röra på er då och då också!

Ouch, är det dina polare eller? Känns som om jag kom åt en nerv.
Jag föreslog aldrig att de skulle göra nåt annat, de får gå under jorden om de vill. Tyckte bara att deras sätt att se det "verkliga" livet var parodisk, men vad vet jag va? Lustigt hur folk har förutsatta meningar, det är svart eller vitt som gäller.

Tror inte du förstod mitt inlägg riktigt. Peace!

Av Drunken_Idiot

Hoppas verkligen att martin^_^ och nOOb91 skämtar, så som de beskriver sina sätt att se livet på är skrämmande. Jag önskar att de gör parodi på stereotypen av ett spelfreak.

Det är ändå BARA ett spel.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nalta
Tjosan hejsan!
Tänkte höra om någon är med i ett corp som kan tänka sig rekrytera 2st piloter? Mest för att ha trevligt folk att snacka med men även köra lite missions och så.
Vi lirar på väldigt låg nivå (polarn kör BC och jag tuffar i en cruiser alt. inty).
Vi båda är gallente-nissar om det påverkar något.

// Nalta

Om ni fortfarande letar så är ni jätte välkommna till ett nystartat (för tillfället svenskt) företag vid namn Starcrest Industries, vet dock inte hur aktivt det är just nu. Vi kör uppdrag (lvl 4) men gräver även på stenar ibland så har ni lite mining skills är det ett plus. Min main heter Tryggve Grov och min alt heter Sunne Battina men jag är "offline" ett tag framåt så hör gärna av er till Simon Skedgrav eller Fislisa så löser sig allt.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JesperT
Annars funkar det ju bra att hänga på båda ställena samtidigt..

Naaw, du önskade mig inte en god jul. Nu jag vara ledsen på ögat.

Av Drunken_Idiot

När jag bodde hemma så betalade jag 2800kr i månaden; 1400 för hyran och 1400 för allt annat. Så 500-1500 i hyra tycker jag är helt ok att betala i hyra sen beror det på om du ska betala för maten du äter, tandkrämen du använder, toapapper, shampo osv.

Av Drunken_Idiot

Namn: Drunken
Ditt totalresultat: 90
Resultatkategori: Helylle normal person
Du fick sämre resultat än 99 % av de som hänger på sweclockers.

Tänkte dra ner genomsnittet lite för det verkar som Sveriges elit hellre hänger på ett internetforum än i universitet eller dylikt..

God jul på er!

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av subruz
Solo ja? I gangs så kommer Raven vara ett av de bästa skeppen med sin grymma dps utan min/falloff på en bra range (30k) och det är med en rimlig tank också. Inte bara det utan raven kommer ha högre agility än något annat non-caldari BS vilket gör det ännu mer lämpat. För att inte glömma att man kan byta damage types vid behov...

- Ratters e kanske lite lessna.. men missionrunners lider inte så mkt av det, cruise e stenhårt mot cruiser och neråt.

I hear that. Önskar att jag kunde köra en Raven när jag farmar missions men nu kan jag inte det så då får jag skylla mig själv.

Självklart menade jag 1 on 1, i fleet spelar det nästan ingen roll vilket skepp möter eller har.

Jag har gått och blivit kär i Kronos men jag måste medge att även Golem är cp-bra.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dosman
Ska bli intressant att se hur bra torpedravens klarar sig mot blastermegathrons.

För Caldaris skull hoppas jag att raven blir ett bättre pvp-skepp i framtiden men mot en blasterthron har den nog inte så stor chans efter Trinity. Tycker ändå synd om de som flyger raven, innan var den i alla fall det absolut bästa ratting-skeppet... i Trinity blir den sämre på att ratta och fortfarande ett ganska dåligt pvp-skepp.

Av Drunken_Idiot

Shit att ni håller på än! Ni är för tokiga

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MorteM
Inte riktigt. Har man en taskig connection så blir man verkligen bannad, så som banlist borde fungera. Att ständigt skylla på dålig anslutning när man egentligen 'pluggar' och ändå få fortsätta spela känns bara löjligt. Man behöver inte vara särskilt seriös för att vilja spela hela 5v5 games, och vill man det har man oftast en bra connection. Skulle olyckan vara framme så är det ändå bara tempbans så man kommer ju in på pickup efter ett par dagar eller ev. en vecka.

Jaja. Ska inte förpesta eran tråd med mina elitistfasoner nu, banlist fungerar väl det också..

Så om man har taskigt internet så är man automatiskt en plugger? Jag har svårt att se logik i ditt resonemang. Vi har helt klart olika syn på det hela för som jag nämnde tidigare så tycker inte jag att en som laggar ur förtjänar en ban eftersom orsakerna är fler än anledningarna. Det är min personliga åsikt och du har sagt din.

Jag tycker även min liknelse var korrekt.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MorteM
[B har man en taskig connection får man ta konsekvenserna. [/B]

Den attityden gillar jag inte alls, att man har dålig anslutning kan väl knappast ligga i invididens fel? Dock ligger det i individens händer att ta hand om det - vilket jag gjorde - och byta internetleverantör. Det är som att säga att du köper rutten mat men det står på förpackningen att den är färsk sen om man får matförgiftning så får man ta konsekvenserna.

Jag har inget emot dotapickup, det var bara inget för mig därför valde jag att hellre spela public. Pickup kontra public handlar mer om åsikter och smak.

Av Drunken_Idiot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MorteM
dotapickup solves.

För det första så är "pickup solves" ingen åsikt om Banlist och dess funktion.
För det andra så finns det folk som laggar ur i pickup doter också så det är inget perfekt utopia för dotaspelare, samma saker kan hända där. Jag har faktiskt spelat fler public doter 5vs5 till slutet än pickup så jag har valt att inte spela pickup.

Av Drunken_Idiot

Banlist (DotA, WC3)

Denna tråd är skapad för jag vill få andra DotA- och WC3-spelares synpunkter och åsikter om Banlists funktion och effektivitet.

Det är alltid irriterande med spelare som drar mitt under dotans gång och personligen så tycker jag att banlist är ett bra program men funkar den skrämseltaktiken egentligen?
När Banlist var ganska ny inom DotA så var det ett bra sätt att sålla ut leavers, men den har även blivit ett verktyg att hota med. Hotelser om banna inte bara leavers utan också laggande, itemstöld, fragstöld och otrevligt beteende.
Är det rätt att banna vem man vill enligt sina egna regler?

Jag ser Banlist som en slags domare eller gjorde det iaf förut, men en domare som som är inkonsekvent i besluten. Jag är 100% säker på att jag blivit bannad men inte för att jag frivilligt gått utan oftast för laggande då jag tidigare hade ett väldigt ostabilt internet. Jag är också säker på att jag blivit bannad som leaver för att min dator kraschat eller fått ett felmeddelande från WC3.
Är det rätt att banna utan att kunna veta helt säkert vad som hänt?

Jag använder Banlist men min regel har blivit att jag väljer vem/vilka jag INTE bannar istället för vem/vilka jag SKA banna. Jag bannar ALDRIG folk som laggar ur, det finns alldeles för många fler orsaker än anledningar om varför en spelare laggar ur.
Banlist har blivit ett missbruk inom WC3, det finns inget anti-banlist där man kan banna Banlist. Det finns inga regler mot Banlist, för Banlist är en diktator, ett verktyg för hycklare.

Jag älskade var Banlist var en gång i tiden men jag hatar vad Banlist har blivit.

Synpunkter?

Av Drunken_Idiot

EVIL!