Inlägg

Inlägg som pösk har skrivit i forumet
Av pösk

transparenta cd fodral

Någon som vet vart man kan köpa såna billigt, har en del cd skivor (musik) där fodralen spruckit. Det ska alltså inte vara såna fodral med en svart baksida utan dom ska vara helt genomsynliga

Tack

Av pösk

Fläkt i nätagg gnisslar

Fläkten som sitter in mot moderkortet har börjat gnissla väldigt irriterande. Går det att byta den? Skruva loss gallret men vet inte hur man får loss själva fläkten och sen är väl själva kontakten till fläkten gjuten?

Ett annat alternativ kanske är att trycka upp nåt så den inte snurrar men vet inte om det kan förstöra nätagget? någon som vet?

Av pösk

Har något liknande problem men HDD kommer tillbaka om jag startar om datorn.

Av pösk

Hehe men min försvinner inte om den finns där vid uppstart utan antingen så finns den där eller så får jag starta om för att den ska "vakna till liv"

Av pösk

Hårddisk "försvinner" ibland

Jag har en WD 160 Gig som Slave till min stora WD hårddisk och på senare tid så har den "försvunnit" så att den inte finns i "Den här datorn" och måste starta om för att man ska kunna komma åt den. Ibland kommer det ett gnisslande ljud ifrån den med, håller den på att gå sönder tror ni?

Undrar också om någon kan tipsa om en hårddisk på nätet till bra pris, hade tänkt mig en 500 Gig.

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zaver

För att balansera tråden kan jag berätta att jag i måndags skickade in växelenheten till Logitech G25 Racing Wheel.
Dustin inspekterade växelspaken dagen efter dem fick paketet och nu idag torsdag fick jag tillbaka ny ratt+pedaler+växelspak och får behålla min gamla ratt+pedaler som fungerar utan växelspak.
Tack Dustin.

Det tycker jag var riktigt dåligt, tycker varken du skulle fått behålla den gamla eller få en ny.

Dåligt Dustin!

Larvigt av dig att hijacka min tråd med vad som hände dig, det är ju ointressant i det här fallet!

@Bart, det var precis det som hände med min brännare, skulle radera en CD RW å till slut lukta det bränt plast och efter det fungera inget längre. Sen vad dom gjorde med min RMA ansökan det vet jag inte men jag följde intruktionerna och skickade en under påskhelgen.

@Derox, jag håller inte med dig, Plextor har en del finesser som andra brännare inte har, därmed Plextor....Har du inte varit inne på forum för backup av audioskivor tex? Där säger alla att det finns inget som slår Plextor och jag tror inte dom har fel. Nu vet jag inte vad alla funktioner heter men alla klarar inte overread (både lead in och lead out) eller har C2 errors funktion, se här

http://www.daefeatures.co.uk/search.php

@Donfalcon, nää jag skickar en blomma som tack för hjälpen

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zoloth
kontakade du dustin eller plextor? jagförstår inte riktigt.

Jag kontaktade båda men bara Dustin jag fick svar ifrån. Ringde sen Dustin och frågade om jag skulle kontakta Plextor eller ta det genom dom och då sa dom att vi brukar sköta det här men så hade dom utgått.

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zaver
Haha. Larvigt minst sagt.
Dustin har ersatt din produkt med en liknande vilket dem har rätt till, dessutom fick du välja ur sortimentet.

Tycker dem behandlar dig bra.

Larvigt, om du köper en Rolls Royse och den går sönder och istället får en Volvo, skulle du var nöjd då eller kanske skulle du bli lika larvig som jag? (dåligt exempel jag vet)

Du läste inte EDIT elller? (6 anmärkingar säger ju en del om dig också)

@Barry vad är det Pioneer 112 är så mycket bättre på mer än att bränna snabbare? Kan den tex "overread" lead in och lead out som tex är bra om man ska göra backup på sina audioskivor.

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SUMITOMO
I det här läget hade det varit bättre att kontakta plextor for utbyte istället för Dustin.
Det är denna servicen, collect & return, vilket är en del av Plextors nish.
Efter man fyllt i en RMA på deras sida kommer DHL och hämtar/lämnar efter några dagar.

Jag gjorde ju det men var ju inget DHL som var här å hämta nått, fick inte ens svar ifrån Plextor.

Sen mejla jag och frågade om jag inte kunde få ut mellanskillnaden efter som Plextor kosta närmare 300 kr mer men det tyckte han att så kunde man inte göra utan jag har fått en likvärdig brännare och priserna sjunker så i pris. Det kan jag ju hålla med om men Plextor är ALLTID dyrare än andra och följer INTE prisutvecklingen på samma sätt så det håller inte riktigt det han säger.

Nej det var dåligt, kunde ju fått lite DVD-RW skivor eller liknande som någon föreslog som en schysst deal, nu beställer man ju inte där ifrån mera.

EDIT: Gnällde lite och fick ett 10 pack DVD RW

Av pösk

Hej! Jag tog en Pioneer DVR-112 eftersom den fått bra betyg på cdfreaks
http://www.cdfreaks.com/reviews/Pioneer-DVR-112-DVD-Burner-Re...

Men konstigt att det inte är tal om någon återbetalning om mellanskillnaden, den här kosta 395 kr och Plextor kosta 675 kr, så man får inte mellanskillnaden tillbaka i såna här lägen? Plextor är ju köpt 9/1 - 07 alltså lite mer än 3 månader sen och då förlorar jag nästan 300 kr

Av pösk

reklamerad vara som utgått

Jag köpte en Plextor DVD brännare på Dustin för 3 månader sedan och nyligen gick den sönder så jag returnerade den. Men nu finns inte den brännaren kvar och inte någon likvärdig heller så dom undrar om jag vill ha en annan brännare ifrån ett annat märke. Har man rätt att få pengarna tillbaka om dom inte kan ge mig en med samma märke och modell?

Plextor verkar utgått helt i deras sortiment. Köpte ju en Plextor för att jag just ville ha en Plextor och inte en annan.

Av pösk

TrueVector fel

Hej, får upp ett meddelande att

"TrueVector Service har stött på ett problem och måste avslutas."

med jämna mellanrum, bara dyker upp rätt som det är och Zonealarm lägger av, går inte att komma ut på nätet och blir då tvungen att starta om datorn. Någon mer med detta problem? Finns det någon annan bra gratis firewall?

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sandstorm
Okej, jag ska testa att stänga av både nod32 och zonealarm när jag kommer hem, ska se om det kan vara det. Har för mig att jag installerade en uppdatering till zonealarm nyligen så kan ju vara det.. har nyare version av nod32 också..

Hjälpte det något eller????

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sandstorm
Har problemet kommit upp nyss eller har det alltid varit så? Var nog bara ett par veckor sedan som mitt problem kom upp. Fattar inte vad det kan vara. Datorn har ju en förmåga att hänga sig rätt ofta också.

Jag tycker alltid systemet varit lite segt men nu det senaste så har det blivit ännu segare, har inte haft dom här långa fördröjningarna innan. Har ingen lösning på det, har provat allt.....använder Zonealarm och NOD32

Av pösk

Hej jag har exakt samma problem.........när jag gör enkla saker i windows så får jag ibland fördröjningar på 5-10 sek tex går till start/program och öppnar något så kan det ta 5-10 sek men går jag in och gör samma sak igen så går det fort. Samma med andra saker som att öppna en exefil eller bara en sån sak som att högerklicka och göra ett textdokument för att sedan öppna det.

Har installerat om datorn flera ggr men det blir inte bättre för det. Tänkte också om det var nåt fel på HDD men provade med en annan och problemet kvarstår. Märker att redan när jag håller på att installera windows och på ett ställe när man ska trycka på "nästa" så är det fördröjning redan där.

Av pösk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dicken sonata
Det är inte Antec - Asus problemet då ?

Finns många som har probs med NEO psu tror jag det var
rätta mig om jag har fel.

Hur vet man det??? Går det att kolla på nåt sätt?

Av pösk

Ok, tack!

När jag gick in å ändra i mappalternativ och valde visa dolda systemfiler så stämde ju allt.

Av pösk

Står

Channel A .......Dimm_A1 and Dimm_A2

Channel B .....Dimm_B1 and Dimm_B2

Jag har mina i Dimm A1 och Dimm A2, e det fel då?

EDIT: verkar som man ska ha en i varje channel

Av pösk

Något fel på värdena?

Verkar allt normalt eller??
Varför står det singelchannel när jag kör med 2st 1GB, kör dom inte i dualmode?
Om man kör med 2st 1Gb ska man ha båda i Dimm A eller en sticka i Dimm A och en i Dimm B?

http://i25.photobucket.com/albums/c51/ripe73/cachemem.png

http://i25.photobucket.com/albums/c51/ripe73/cpuid.png

Av pösk

Jag har också en HDD som inte syns ibland men startar jag om datorn så dyker den upp igen