Inlägg

Inlägg som mythrider har skrivit i forumet
Av mythrider

mest prisvärd just nu?

Vilken är enligt er den mest prisvärda bärbara för under 10000kr just nu?

Av mythrider

Hmmm, har inte gjort A fysiken(går i slutet av åttan) men har sett på discovery det du nyss sa. En magnektiskt fält bildas om du viraar en ledare i en spiral och drar strömm genom den, hade glömt det

Dock om du vill ha det i mythbusteranda kan du kanske skicka in förslaget till mythbusters eller skriv en myt, typ om någon kille som lyckades förstöra sin hårddisk med magnetism när polisen kom. Om dem inte får myten av funka kommer de att testa att bygga en egen rigg och tro mig, mythbusters vet vad de gör......

Av mythrider

Hmmm,
om du har cash och fortfarande vill kunna radera en hårddisk finns det ett sätt jag känner till:

Ni saom har spelat BF2 som medic har säkert återupplivet spelare med diffilatorn(stavning?). För er som inte har spelat det spelet kan man förklara den som en sådan man ser läkare trycka på personer med hjärtstillestånd för att återuppliva. Denna apparat kan ge enorma spänningar och rubbar magnetiska fält(hårddisken).
Sätt en av deffilatorns handtag ovanpå hårddisken och den andra under med något emellan så att elen inte leds genom hårddisken. När Polisen/Sony eller ett annat skivbolag kommer hem till dig gäller det bara att sätta i elkontakten till agregatet och trycka på "återuppliva".
Om de som attakerar din bostad mot all förmodan stänger av elen före dem rusar in kan du köpa ett diselkraftverk och starta den när "gästerna" kommer.

//Mythrider, who rides on the waves of myths.

Av mythrider

lol, peltier element, öhhhhhh vänta jag tror att det var en cascade kylning ;P

http://www.nordichardware.se/Artiklar/?skrivelse=116&page=1

Av mythrider

ingår operativsystem?

Av mythrider

vet du om grafräknarn är som vanligt med tetris eller om man måste installera om allt? /flasha?

Av mythrider

Hmmm, lavelle eller vad han heter är som sakt en av världens bästa airbrush målare, (Såg honom också på discovery), Hans specialité eller vad man ska kalla det är att måla så kallade True-flames. Detta innebär att han målar lager på lag på lager för att få det som riktig eld, till skildnad från all andra flames. När du jämför hans verk med vanliga flams kommer du att skratta över de så kallade amatör flamesen som den andra har målat. Tänk dig att en av världens mest eftertraktade airbrush målare har målat flames och en döskalle på ditt chassi. Skit i att det är dell, när lavelle har målat.

Av mythrider

oj, råkade skriva fel;P

Av mythrider

Bra paket från Datorbutiken?

Är det här paketet bra för spel? Jag vet att det inte är 1gb minne men jag vill inte ha det då jag ändå kommer att uppgradera till vinterlanen:)

http://www.datorbutiken.com/se/datasheet.php?artId=PCDELA6

Tack på förhand!

Av mythrider

Tetris på Texas grafräknare?

Har införskaffat mig en Ti-84plus och har hört av mer erfarna(äldre, läraren) att man kan installera tetris på den. Jag har sökt på google men inte hittat var man kan ladda ner programmet:(

Kan någon länka?

Tack på förhand

Av mythrider

ok

Av mythrider

3700+
twinx3200c2 1024mb
A8n-e

Tack för snabba svar!

Av mythrider

Prestanda skillnad

Hur mycket skiljer det i prestanda mellan 6800gt och 7900gt, jag vet att 7900gt är det bättre kortet men hur mycket skilnad är det?
Min kompis säger att han kan maxa i Bf2 men jag tvivlar, och kan ett 7900gt extreme det?

Av mythrider

Jag vet att många(alla) här försvarar sin tillverkare AKA fanboys. Jag tycker personligen bättre om nvidea med deras nya g71 som drar mindre ström och inte är bygd som en amerikansk motor, mao "Mer literkapacitet desto bättre, skit i förbrikning och avgaserna". G71 är byggd på ett smartare sätt men 1900xtx är fortfarande mycket bra. Även om trådskaparen skulle vilje flasha om bios till gtx så kommer två fabriksklockade gt kort slå ett single xtx.
Om ni vill tjafsa igen, vänta då till g80 och AtIs nya kommer att släppas.

Punkt slut på tråden!

Av mythrider

testa att hälla salt i vattnet, hmmm sänker fryspunkten eller något.

Av mythrider

hmm, jag läste ett test på någon engelsk sida och det visade sig att tempen droppade med 1-2 grader emd stock. Jag blev helt paff och undrar om detta kan stämma(yberstock). om jag vore trådskaparen skulle jag vänta tills releazen och kolla upp vad ägarna säger, ta dock allt med en nypa salt(näve salt).

Lycka till!

Av mythrider

jag tror att graffet har ett sådant bios som automatiskt stänger av när en fläkt inte är inkopplad.

Av mythrider

Konsumentköplagen du skall kolla upp är DISTANSAVTALSLAGEN. Denna är ny och hjälper vid köp över internet, postorder, telefon och hemförsäljning. Lagen gäller i hela landet och i europa om det inte finns något undantag för danmark men efter som att du köpte från svensk sida borde den gälla.
de som har upptäckt fel och vill ha suport
1. Företaget/tillverkaren
2.Konsumentvägledaren i komunen
3. Domstol

Det vore även bra av er missnöjda att skicka ett inläg (vad heter det) tillsammans till en dagstidning och kanske få lite betalt för det men mest för att sätta press på butiken.

Själv tycker jag att PLUS i svt är för 65+ men detta vore också ett alternativt att låta dem granska butiken och berätta om era problem.

Att gå till domstol vore det sista alternativet men det kan vara värt det om ni har pratat med en konsumentvägledare som tror på er.

Det viktigaste av allt vad jag tycker är att ni kräver dem på någn slags ersättning för allt ert slt kanske reducerat pris?

Kommer aldrig att köpa därifrån!

Av mythrider

RYDERMAN

Hur går det med din nya minikyl, kommer ingen uppdate?

Av mythrider

Hmm.....

Har också tänkt på det och jag har resonerat att am2 kommer ha barnsjukdommar som allt annat(nästan allt). Köp en 3700+ eller en x2 och du kommer att bli nöjd!