Inlägg

Inlägg som Mamed har skrivit i forumet
Av Mamed

Han har köpt den på Ikea och den kallas för Galant men det är bara bordet och han verkar ha köpt en hylla och limat och borrat i den och LEDs allt från Ikea.

TS du får gärna beskriva bordet då du fått frågor om det minst 8 ggr, men många tror att det är en kit vilket det inte är så gärna fler bilder på bakom och under och länkar till vad du köpte för saker exakt och hur du borrade limade fast etc och hur stabilt det egentligen är jävligt snyggt annars

ps hur mycket har allt kostat totalt?

Av Mamed

Gärna fler bilder på hårddiskarna och vad är förnått som du har på 5" platserna är det del av kylningen? Och kommer inte agget göra inre delen av datorn varmare eller tvärtom?

Av Mamed

Snyggt, men undrar som många andra om hårddiskarna.

Av Mamed
Skrivet av EnNickeMan:

Enligt Google: "1200 U.S. dollars = 8 260.19618 Swedish kronor"
Räknar de med moms eller hur översätter Swec?

Tror de räknar med att priset blir som vanligt väldigt mycket högre i sverige än den amerikanska eller eropeiska. Brukar vara så.

Av Mamed
Skrivet av lorgix:

Båda syftar på samma. 1375*4=5500

Man kommer inte undan MS bara för att båda GPUerna sitter på samma kretskort, tyvärr.

vad kommer 4an ifrån?

Av Mamed

Dum fråga men är standard [925 MHz] och [1,375 MHz] som det står här (sweclockers recension) eller [925 MHz] och [5,5 GHz] enligt artikeln??

http://www.sweclockers.com/image/red/2011/12/22/7970_0017_Layer+...

En annan fråga som inte rör hit direkt men om man har en dual core GPU är de internt kopplade med CF/SLI ?? Alltså slipper man "microstuttering"(?) eller dyker de upp i dual core GPU så väl som externa CF/SLI configurationer?? Funderar på att köpa ny dator inför Diablo 3 och vill gärna veta om dual GPU är vägen att gå eller inte.

Av Mamed
Skrivet av Nico.v:

Tror du man kan ha denna som HTPC o lira FULL HD Filmer? ^^

Också intresserad av att få veta om du faktist testade detta och kollade att det inte hackade för mycket osv.

Av Mamed

Ok jag kör på det, tack för all hjälp, jag har behov av datorn så det är därför men jag lider också av "Hindsight bias" så det är därför jag ville dubbelkolla med er :D, tack för all hjälp.

Av Mamed

Enligt de så har de lagt in det i systemet, och ja jag skulle kunna få en annan dator om det är så att jag väljer men då får jag väl även lägga mer för att täcka mellanskillnaden, jag har som sagt inte så mycket pengar så jag vill inte lägga ut för mycket.

Av Mamed

Det går inte enligt de då det är redan insatt i systemet. Jag vet inte riktigt vad som gäller i sådana situationer men om det är inte ett sämre val så får det va.

Av Mamed

Nej men de hade 12" och jag ville inte ha för liten så det fick bli det här. Hur kommer det bli senare fel nu när HP lagt ner sin datortillverkning?

Av Mamed

Hej

Det är webhallen. Jag får betala 250:- i mellanskillnad på den, vill inte lägga ut för mycket har ont om pengar just nu. Men vad är det för negativt med hp exakt?

Av Mamed

Ny dator på garantin, jämförelseråd

Hej

Jag köpte en dator i januari som kraschade, nu har jag fått erbjudandet att få en ny dator istället. Jag undrar om ni kan säga hurvida det är en bra deal eller inte.

Den gamla, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=746287

Den nya, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=944630

Den gamla är var 13 tum men de hade inga 13tummare i samma prisklass. Det är jag inte helt nöjd med men hur ser det ut i övrigt?

Av Mamed

wow så här mycket lag har jag inte sett på ett tag, kanske dags att köpa en ny dator, men får vänta tills d3 :/

Av Mamed

Hej

Jag tänkte också köpa en och undrar om man ska satsa på 3G+WiFi eller bara WiFi, vad jag förstått så ingår finns det inte plats för ett simkort så hur kommunicerar den via 3G? Funkar det 3G ens i sverige?

Finns inga gratis luncher så vem betalar för det?

Mvh Mamed

Av Mamed
Skrivet av hdk:

Ni bör ha fått invites nu.

TACK så hemskt mycket du är en ängel

Av Mamed

Letar också efter en invite, skulle uppskattas.

mamed.m@gmail.com

Av Mamed

Jag köpte mitt kort hos datorbutiken som gick i konkurs och jag vet inte om de överförde sina garantier till nått annat företag men jag kontaktade XFX för de ska ha livstid garanti men de sa att det bara var i USA det gällde och att jag skulle kolla med min återförsäljare men eftersom det var så länge sen som jag köpte den (2007) så tror de inte att garantin gäller fortfarande. Så jag har inga större förhoppningar.

Vad gäller 5750 så sa killen att den stänger av sig om man spelar under längre tid med den.

Mvh Mohamad

Av Mamed

Hej

Har prövat att baka den ingen skillnad :/ får nog köpa ett nytt kort och sätta i den. Har hittat ett 8800 GTX och eller ett HD5750 vilket är bättre av dessa för mina behov?

Mvh Mamed

Av Mamed

behöver jag tänka på vad det är för minner som GPU använder sig av eller klarar mitt modekort alla typer?