Inlägg

Inlägg som STFU har skrivit i forumet
Av STFU

Tack för svaret, det är väl ungefär det jag kommit fram till efter att ha beordrat alla jag känner med en MBP att kolla upp vilka temperaturer de hamnar på.

Jag slog iallafall till på en 13.3" som ska levereras imorgon, så jag håller tummarna.

Av STFU

Macbook överhettad?

Hej forumister,
jag har sökt efter bästa förmåga, men inte hittat så färska rapporter på huruvida MacBook Pro blir överhettad vid det jag kallar "normalt" användande.

Dustin kör kampanj på 13.3'' http://www.dustinhome.se/product/5010613682/apple-macbook-pro...
och jag behöver desperat en ny dator med bra batteritid. Jag räknar just nu sekunderna på min TravelMate 5720 som överlevt i5-6 år nu. Vi kan väl säga att överhettning definitivt är ett problem på den.

Så hjälp en splittrad flicka:
Jag surfar runt i webläsare och jobbar en del i Illustrator, mer i InDesign och mest i Photoshop. Njuter skitklipp på youtube ibland och där slutar användandet ungefär. Behöver man oroa sig för varma MacBooks under de omständigheterna nu för tiden? (specifika modellen jag länkat till då.)

Av STFU

Man kan ju vara prylgalning på flera sätt! Eller, inom olika genrer iallafall...

http://www.ghdhair.com/content/images/large_product_images/ghdiv...

edit: Den har inte anlänt ännu, ska skickas från England till Stockholm, tyvärr.

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CyberVillain
En flaska Bollinger att dricka tidigare på kvällen och en fulchampagne, Champagne de Pompadour, att dricka till tolvslaget när man ändå inte känner skillnaden efter all öl etc.

http://www.isk.kth.se/~amalmg/pics/champagne.jpg

Seen that picture on another forum, I have. Hmmmmmm.
*flina*

ah, ska lägga till...Bollinger är den enda Champagne jag dricker. Får jag inte det kan jag lika gärna dricka alkoholfritt när man "ska" skåla i bubbel. Men bra att du inte sparar den till tolvslaget. Det spills alldeles för mkt findricka då.

Av STFU

När jag bodde i Gävle bodde jag på norr. 4 minuters gångväg till stortorget, på hantverkargatan. Lugnt, trevliga miljöer, välskött. Det roliga i Gävle är att 500 meter längre bort så ligger nordost med "berlinmuren" av nyare betonghus som attraherat...ett annat klientel.

Söder är fint numer, och allt i Gävle ligger inom cykelavstånd. I övrigt är staden fin, speciellt på sommaren. Ganska tråkig, men har ett bra studentliv. Jag flyttade tillbaka till Stockholm inom en pisskvart efter att jag slutat på HiG. Men jag trivs ju med mycket folk, ljud, hets och saker att göra. Alla är olika!

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarKzY
Snackade med tjejen... vi bråkar tyvärr ganska ofta...

Hon säger att hon oftast älskar mig, men när vi bråkar blir hon osäker och att det går upp och ner. Frågar jag älskar du mig? Svarar hon: jag vet inte.

Och sedan vilken annan dag som helst när vi har haft det trevligt tsmns: jag älskar dig mest i den här världen bla bla... kan inte leva utan dig bla bla...

Något som inte stämmer? ^^ ... haha (vi har varit tillsammans snart i 8 månader)

Definitivt något som inte stämmer. Känns som att tjejen har lite "äta kakan och ha den kvar"-syndromet. För det ska inte vara så. Jag har haft ett par rätt sopiga förhållanden, och hittat rätt nu. Jag jag känner "dig ska jag vara med hela livet" 354 dagar om året i snitt... uppskattat. Nu efter 5 år, känner jag som jag gjorde efter 6 månader.

Visst kan man ha sina ups and downs i ett förhållande. Man behöver inte alltid vara tvärsäker. Men efter 8 månader så borde ni kanske prata igenom tjejens tankar och planer för framtiden.

Vill verkligen inte hacka på er relation, men jag har betett mig som hon gör. Och det är inte riktigt som det ska vara med allt då.

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tcntad
Jodå håller med, hon är snygg men vad köpte du?

Henne eller den saken hon sitter på ? :P:P

Mitt senaste inköp var 2x 33cl cola för 7sek/styck på filmkedjan salem idag samt en cornetto jordgubbsglass:). (Helt jävla tokig i det som smakare jordgubb.)

Ja, eftersom jag inte plötsligt blev lesbisk förra veckan, och eftersom sambon får nöja sig med mig - så skulle jag inte sätta några pengar på att nåt annat än fatboy:en kommer hem till oss från affären.

Av STFU

En sån här goding beställde jag i veckan! Inte snygg, men oh, så mysig!
Tjatade till mig hemkörning också, kartongen är ju 4 kubikmeter stor.

På tisdag kan ni få en live-pic.

http://pid.se/images/products/hires/802_1600.jpg

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mafnus
Mycket bra köp! Packade upp det på jobbet häromdagen och klämde och kände lite. Vilket underbart tangentbord. Blev väldigt glatt överraskad också när enter-tangenten var fullstor och inte alls en halv tangent som det ser ut att vara på alla bilder.

Det är skönt att använda, faktiskt! Väldigt. Jag skriver ganska mycket också. Och var som sagt billigare än diNovo Edge också. (Även om det är sådär flashigt som prylälskaren i mig dyrkar.)

Hockert: Ja du, jag blir ju lite orolig. Om han inte redan fanns här skulle jag misstänka att min sämre hälft hade börjat stalka mig på skoj via nätet...

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av alfin
Mått, pris och inköpsställe på soffbordet tack

L120 B70 H45, finns även i högglans svart.
Kommer från Kontinentmöbler ursprungligen, återförsäljare får man välja efter område. 2800 sköna pluringar brakar skönheten loss på!
Jag är grymt kär i soffbordet. Har tagit 2 år att hitta det! Ska skicka ut mitt LACK soffbord från ikea som den händige [Z] här på swec lagat. Det hålls ihop med gröna buntband. Min soffa förtjänar en bättre kamrat än så!

svart_smurf: bordet är riktigt skönt, tycker jag. Hade ett ultra-x innan, och detta är definitivt snäppet trevligare i min smak. Dock tacksam att man kan stänga av belysningen. Hade velat att det här var trådlöst, som PVs diNovo Edge, men jag tog hellre layouten på detta, så fick offra mig på ett trådbundet.

Av STFU

Mitt Logitech Illuminated...

https://www.inet.se/bilder/6101336/logitech-illuminated.jpg

Och nytt soffbord!

Ihopfällt:

http://i14.photobucket.com/albums/a350/Stintus/mittttt2.jpg

Utdraget:

http://i14.photobucket.com/albums/a350/Stintus/mittttt.jpg

Kommer iofs inte förrän om om ca 4 veckor, men handpenningen är iallafall betald!!

Av STFU

Jag blir faktiskt lite orolig för de personerna som är totalt ovilliga att ge blod på grund av att de är "rädda för att det gör ont".
Förutom att det är en helt ogrundad rädsla så lovar jag att det gör jävligt mycket ondare all slå foten eller huvudet i något och jag antar att ingen här går omkring med stålhätta inomhus på grund av risken att slå i foten?

Sjukt dåligt exempel, må hända, men nålfobi kan jag iallafall förstå, för fobier är varken löjliga eller lätta att komma över.

Hur som haver, jag har rekryterat två nya blodgivare det senaste året och eftersom alla killar är så löjliga och rädda (nu generaliserar vi rejält här) så är det två tjejer jag rekryterat. Tyvärr har jag blodgrupp AB+ och är därmed universalmottagare (kan få blod av alla blodgrupper) men kan bara ge till andra AB+are.

Så det känns inte som att jag gör så mycket nytta. Dock har jag något ämne i mitt blod som de vill forska på för att förbättra någonting, yada-yada.. jag lyssnade inte så noga, men de kan iallafall göra NÅT nyttigt med mitt blod.

Och vad gäller att förlora prestanda eller bli svag, så är jag förvånad över att så många säger sig känna av något över huvud taget. Jag är måttligt yr i en halvtimma efter att ha donerat. Sedan är det som att inget hänt.

Av STFU

Jag hoppas för din skull att butiken lätt och snabbt byter ut telefonen, som sig bör.
Jag har dock jobbat för dem själv, (på mobila sidan) och som princip får du inte ångra dig även om du betalde för 5 sekunder sedan (pretty much) och är det nåt fel på telefonen så ska den på rep 3 gånger för samma fel innan du får en ny lur. Jag HOPPAS dock att Apples produkter behandlas lite bättre hos Telia, då Apple verkar vara mer involverade än Nokia och SE.

Av STFU

Fick en Razer ProClick Mobile till min netbook och ett 6cellsbatteri till dito. I teknikväg alltså.

Själv är jag världens snällaste flickvän och gav min kära sambo ett Ps3

Av STFU

Lovade en bild in action, så här är Shiny Stella:

http://i14.photobucket.com/albums/a350/Stintus/klucken14nov.jpg

Av STFU

Det är helt rätt, om du har din telefon igång, och den inte är låst så räcker det med legitimation för att registrera dig och då kan du få din PUKkod. Telia kan enligt lagen om elektronisk information inte lämna ut uppgifter som PUK via telefon, och det SKA inte andra operatörer göra heller. Sen vet jag att de gör det ändå, men det är en diskussion jag inte ger mig in på här och nu.

Skönt att du kunde få hjälp iallafall. Telia har ju rätt många butiker, så bor man inte allt för långt ut på landet så kan man generellt få hjälp i butik. Om man inte har någon teliabutik, men en trevlig återförsäljare (brukar fungera bäst i små butiker, typ elgiganten kan man glömma) så brukar de även ringa sin återförsäljarsupport och hjälpa till att registrera ditt kort om du legitimerar dig där.

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ficklampa
fin liten leksak!

missar du mina pm? *pet*

Haha....behärska sig, lille pojk! *Går till inkorgen*

Av STFU
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oobum
Angostura 1919 (nr 504)

Land Trinidad

Distrikt Trinidad

Alkoholhalt 40,0 %

Färg Mörk, gyllengul färg.

Doft Stor, fruktig doft med tydlig fatkaraktär, inslag av arrak, vanilj, torkade aprikoser och banan.

Smak Smakrik, balanserad, fruktig rom med tydlig fatkaraktär, inslag av arrak, mjölkchoklad, torkade aprikoser och banan.

Användning Serveras rumstempererad som avec.

300 väl investerade Sek.

http://www.refinedvices.com/newsimages/rum/Angostura1919.jpg

Ah...fint...
Jag slog till på denna till papis födelsedag för inte så länge sedan:

http://www.lagradrom.se/wms/images/rom/rom_sorter/clement/clemen...

Runt 400 riksdaler om jag inte missminner mig.
Jag är favoritdottern alla kategorier!

Till mig blev det present idag, nyaste leksaken:

http://farm3.static.flickr.com/2071/2495404451_f4e6da8aa2.jpg

Av STFU

OJ, att jag missat den här tråden.. vart sitter du, och på vilken avdelning? Jag stod ut i 1,5 år, sedan bad jag dem artigt att dra åt...fanders, och skaffade mig ett roligt, sunt normalt jobb där man inte blir tokig på alla blockmongon som ringer in.

Men kul att du trivs! Det var jävligt lättförtjänta pengar att tjäna iallafall.

Av STFU

i varm stekpanna? *flinar*
några minuter på varje sida tills köttet känns klart?