Inlägg

Inlägg som Lierox har skrivit i forumet
Av Lierox
Skrivet av SolidReactor:

Jag kan hålla dig i handen när vi går till butiken, du kommer känna dig trygg

Vi du höra skräckhistorier om mekaniska diskar också? Tror du kommer antingen gå tillbaka till floppy eller komma över din rädsla
Som vanligt, oavsett mekanisk eller ssd, backup är din vän i alla väder!

Haha i hear you, Men du greppar mitt problem lite iafl ? Har haft otaliga mekaniska diskar som krånglar, men inte direkt vid leverans.
Som det låter i här så får man vara beredd att punga ut ca 2k för en bra ssd, är främst på jakt efter 120 gb.

Av Lierox
Skrivet av Maljo:

sålänge tempen ligger under 100-105 grader är det ingen fara

Det här tvekar jag på, man bör nog börja dra öronen åt sig när det närmar sig 90 grader iafl, eller är det jag som är utdaterad när det gäller grafikkort.

Av Lierox

Vill köpa SSD men vågar inte.

Har läst allt som går om ssd senaste månaden och jag står fortfarande och stampar. Jag har råd och vill skaffa en ssd disk, men alla problem som kom med senaste generationen ssd har avskräckt mig. Men jag är fortfarande desperat när det gäller att skaffa ssd.
Finns det något enkelt botemedel för sånna som mig ?

Av Lierox

Normal Temps för sli 560ti DII 900 mhz

Tänkte bara höra hur mina temps ligger till, Är dom Höga/Låga/Normala. Har satt i 3 st 120 mm noctua fläktar för att får runt luften i burken, Tempsen på mina kort ligger på 75-79 grader i bf3 betan, eller gjorde då den var tillgänglig. Är detta på tok för högt eller fullt normalt ?. Jag har inga problem att lägga ner mer pengar för att få det ännu bättre om det behövs.

Av Lierox

Jag hittade problemet, skäms just nu. Men man säger ju att dom enklaste lösningarna oftast är dom bästa, och även dom man bör testa först vilket helt flög mig förbi. Hade volymen på max på min förstärkare som jag sätter i mina hörlurar och högtalare i. Störningarna finns ju där, men jag tror aldrig jag kommer behöva använda max volym på förstärkaren. Tack iafl gott folk för att ni försökte hjälpa mig.

Av Lierox
Skrivet av oyegie:

Du får utveckla lite,vad för högtalare,kör du integrerat ljudkort?

Hade jag haft annat än det jag skrev hade jag ju skrivit det såklart ;). Jag kör på det integrerade ljudkortet. Högtalare är ovesäntligt då samma fenomen uppstår i hörlurar som jag också skrev.

Av Lierox

White noice

Har just inhandlat ny dator och undrar varför det hela tiden låter ett surrande skrikande ljud ifrån högtalarna/Hörlurarna.
Har Asrock P67 4 gen 2, och 2 560 ti i sli. Kan det vara att strömförsörjningen är tajt då jag bara har ett 650w cosair HX ??

Av Lierox

ASRock P67 Extreme 4 REV B3

Någon som har det moderkortet som vet ifall dom skicka med sli brygga ?

Av Lierox

Och där kom nästa problem, kollar på sidan där jag köpte moderkortet och läser http://www.inet.se/artikel/1901983/asus-p8p67-b3
Crossfire ://, så kan inte enns köra sli på det moderkortet då antar jag :/. Får bli att skicka tillbaka kortet..

Av Lierox
Skrivet av Fluf:

SLI bryggor kommer (nästan aldrig) med grafikkorten, de kommer med moderkortet. Om det inte kom med moderkortet, ring din återförsäljare för moderkortet och fråga om de kan skicka en. Brukar inte vara några problem och SLI bryggor är typiskt sådant som de har liggandes.

Aha , tack för hjälpen. Blir att kolla igenom lådan till moderkortet då.

Av Lierox

Saknar sli brygga

Har beställt ett kort till och har tänkt köra 2x 560ti i sli, men nu när jag kollade igenom lådan till mitt första kort hittar jag ingen brygga.
Trodde att dom alltid skickade med det som standard ??

Av Lierox

560 Ti 1024MB DirectCU II sli med 650 corsair, räcker mitt nätagg ?

Tänkte köpa ett Asus GeForce GTX 560 Ti 1024MB DirectCU II som kommer att räcka ett tag framöver, frågan är bara om mitt nätagg skulle klara av ett kort till sen när det är dags att uppgradera. Annars får jag slå till och köpa ett 580 nu då uppgraderingen kommer bli dyr längre fram om jag då måste köpa ett nytt nätaggregat också.

Av Lierox
Skrivet av Koffe_93:

6950 eller gtx 560 ti , mest prisvärda korten
på markanden enligt mig, men visst, om du är vill punga ut
till ett 570 så kör på det.

Är det värt att köpa ett 560 ti jämnfört med att köpa ett till 5770 då ?
Ett 5770 kan jag nog hitta för runt 600 om jag har tur, medans 560 Ti kostar runt 1500.

Av Lierox
Skrivet av 92:

2x5770 är ungefär som ett 6950 i prestanda
men själv skulle jag köpt ett gtx570

Jo jag misstänkte att det var som du säger, och jag är mest inne på att köpa ett 570 också, Jag har råd att köpa ett 580 visserligen, men är dom extra 1300 värst det rent prestandamässigt ? eller klarar man sig bra med 570 ? Är inte en som alltid ska ha det värsta ^^ utan väljer mest efter prestanda per krona. Även om 5770 skulle ge mer per krona så är det ganska mycket värmeutveckling i burken med två kort, håller hellre svalt = längre livslängd.

Av Lierox

Uppgradering från 5770

Har just nu ett xfx 5770 och funderar på att byta upp mig, frågan är bara vilken den bästa uppgraderingen är om jag har en budget på 3200 kr. Antar att ett billigt alternativ är att sätta i ett 5770 till då jag har möjligheten att göra det. Men finns det någon annan bättre uppgradering för dom pengarna som skulle vara bättre än 2x5770 ?
Är mest sugen på Nvidia men det spelar inte så jättestor roll.

Av Lierox
Skrivet av Leifson:

Leifson's Förslag

Stabilt moderkort med 1155.

Sandy Bridge i5 2500K, väldigt klockbar och presterar mycket bra.

8GB Vengeanceminne, stabila, prisvärda.

Tack för förslaget, ser bra ut.

Av Lierox

4 k budget, processor moderkort minnen.

Tror att topic säger det mesta, rekomendra gänra färdiga paket, kan sträcka mig till 4,5 k.
Har Just nu e8400 8 gb minne och nå skit moderkort.

Av Lierox

[WoW] [H] The Outcast söker folk till core group (Twisting Neather)

Tjenare på er alla glada, för det är just det vi sätter fokus på. Att du sedan har full kontroll på vad du gör och kan spela din karaktär ser vi dock som en självklarhet. Vi är ett glatt gäng som främst har vårat säte i södra delarna av Sverige. Det vi främst söker folk till är våran core raiding grupp, så vi förutsätter att du har mycket tid att lägga ner på wow. Våra raid dagar är Onsdag 19:00-22:30 Torsdag 19:00-22:30 och Söndag 19:00-22:30. Kan du inte raida dessa tre dagar så är det inte mödan värd att ansöka till oss. Våra mål är stora men framför allt långsiktiga, därför är det viktigt att du har tålamod och inte suktar efter den lila färgen mer än att ha kul och se ny content i spelet. När vi raidar är det 100 % fokus som gäller, och det lägger vi stor tyngd vid.
Guilden är inte nystarta utan har funnits i ett år nu och har raidat i wotlk.
Du som söker ska helst vara över 18 år, omognad visas till dörren snabbare än den kom hit.

Det vi söker i första hand är:
1 Tank (DK, Warrior, Druid)
1 Healer (Priest, Druid)
1 Melee-DPS (Warrior, Druid, Shaman)

Men även ni andra som tycker att våran guild verkar intressant kan skicka in en ansökan.
Ansökan sker på http://to.wowstead.com/ var noga med att läsa guildregler och instruktioner innan du skickar in ansökan.

Av Lierox
Skrivet av Lars Adaktusson:

slutar man fuska så löser problemen sig själva.

Mr clueless ??. Healbot är ett tillåtet addon i wow. Fint sätt att dumförklara dig själv där genom att uttala dig om något som du inte har en aning om.
Prova att installera om Healbot, hade samma problem ett tag när 4.0.1 släpptes . Hjälpte mig iafl.

Av Lierox
Skrivet av Sgart:

Dessutom tycker jag inte du gjorde bort dig, du verkar ju inte ha arena eftersom du inte upptäckt det förrän nu och som pve items är ju dessa värdelösa.

Inte helt sant att dom är värdelösa, Kör med 3-4 delar på min shadowpriest, och hänger på pve geareade präster med samma gs i dps.