Inlägg

Inlägg som myra har skrivit i forumet
Av myra

40k + ob, lokförare på pendeln i sthlm.

Av myra

mina tänder dör av läsk

Av myra

Kompis som haft 2 headset från Razer, varav båda micar gått sönder.. Samt köpt ett glappande tangentbord. Visst, kan vart slumpen och jävligt mycket otur men det räcker för att jag aldrig ska köpa något öht från Razer iaf.

Av myra

Snyggt

Av myra

Nu är äntligen allt fixat. Hade verkligen oflyt med grejjerna då både nätagg gick sönder och PCI-E-porten på moderkortet. Med dom två bytta fungerade allt klockrent igen

Tack för all hjälp, och ett tips till er andra med samma problem.. Sitt inte flera flera timmar och tro ni har gjort något fel, för faktum är att i många fall så kan faktiskt grejjerna också vara trasiga.

Av myra

.................. Åkte och köpte helt nytt nätagg idag, tror ni inte det är samma jävla problem fortfarande??

Vad kan det nu vara? Måste ju nästan vara PCI-E porten på moderkortet?

"1-2v får du nog räkna med minst" från komplett och deras returavdelning..

Gott jävla nytt år

Av myra

Jag skickade in min returansökan den 26e och "Väntar på godkännande"...

Antar väl att det är mycket att göra för dom såhär i juletider... sticker nog och köper ett nytt nätagg här i stan istället och tar pengar istället för ett nytt nätagg. Vet inte om jag heller vågar köra på ett ifrån CX-serien igen.

Av myra

Hej igen. Haha ja det kan man minst sagt säga.. idag när jag skulle boota datorn utan gfx så smällde de till o blixtra i hela nätagget och började lukta skönt bränt.. hoppas bara ingen annan komponent åkte på stryk nu bara för det....

Av myra

Har exakt samma nätagg och samma problem.. idag smällde nätagget t.om när jag skulle starta burken så nu blire reklamation.

Av myra

Har testat plockat ut allt nu och satte ihop det på ett bord utan chassi. Fortfarande samma fel.

Datorn går igång klockrent om jag bara kör med det integrerade grafikkortet.

Sätter jag i grafikkortet kan jag varken få bild ifrån det, eller ifrån moderkortet. Datorn liksom "låser" sig, num lock har ett fast sken och reagerar inte vid tryck.

Kollat runt med kompisar om jag kan få låna deras nätagg och testa dock är dom flesta bortresta eller har annat för sig så ingen lycka där.

Borde ju vara det eller pci-e-sloten som strular..

Börjar bli satans trött på den här skiten nu, så typiskt med att allt ska ske i mellandagarna då de kommer ta ett jävla tag att få sina grejjer på garantin om det nu ens är nåt som är trasigt.......................

Av myra

Ska testa låna nätagg. Känns rätt meningslöst att ta ur precis allt för o sen sätta i det igen när datorn fungerar klockrent utan grafikkortet?

Eller kan det verkligen vara så långsökt att nåt sitter konstigt? Känns inte som att den skulle fungera med det integrerade grafikkortet då heller.

Eller jag kanske är helt ute och cyklar

Av myra

God jul på er!! Nu har jag suttit ett tag på kvällen med den här hopplösa datorn och tro det eller ej så startade den. Efter 4-5 försök av att snabbt slå på och till strömmen baktill så gick den alltså igång.

Detta borde väl alltså vara ett rätt tydligt tecken på att nätagget måste va trasigt?

Av myra

Testat nu, även det utan resultat.. Det är alltså så fort grafikkortet sätts i så låser sig datorn vid uppstart. Så fort jag tar ut grafikkortet, bootar igång hur bra som helst.

Även testat grafikkortet hos en vän och det fungerade utmärkt, måste alltså vara nätagget/moderkortet?

Blir till att försöka låna nåt nätagg här i dagarna för att fortsätta felsöka...

Suck på datorer som ska krångla!

Gonatt!

Av myra

Såg nånstans att dom fått det att funka med alla uppdateringar från MSI liveupdate. Testar det nu, återkommer med resultat.

Av myra
Av myra

Testade att flasha BIOS utan resultat dock. Fortfarande ingen bild. Skulle titta efter dom där UEFI-inställningarna i BIOS sedan, men hittade varken dom eller gpu/multi-gpu..

Några andra alternativ eller tips?

Av myra

Tja. Tack för svaren! Ska testa bägge. Dock kan jag ju inte ens ha grafikkortet i moderkortet även fast skärmen är kopplad till det integrerade. Då får jag inte heller bild. Får enbart bild om det externa gfx är helt urkopplat.

Av myra

Har inget värstingkort så den har ingen ingång till någon pcie-sladd ens

Av myra

Hann installera dom när den gick igång förut.. så tror inte det kan vara det :/ börjar tro att det är nåt fel med nätagget? Sprillans nytt på 600w men kan ju kanske vara trasigt och inte ge tillräckligt med kräm för det... Konstigt bara att allt fungerande igår..

Av myra

Hej igen, Ajt sorry rätt ny på det här så därför jag inte kunde beskriva det så utförligt.

Nu åkte jag till en kompis som testade gfx i sin burk och det fungerade utan problem. Så då kan jag ju utesluta att det är trasigt.

När jag väl fick igång den fungerade allt perfekt, Windows och spel b.la. Inte en tendens på att ha minsta fel.

Fläktar och allt går igång, bara det att jag ej får bild på skärmen och att tangentbordet och nätverksingången blinkar..