Inlägg

Inlägg som Tralle har skrivit i forumet
Av Tralle
Skrivet av Cwittler:

Jag tror att Start Menyn är en vanesak, du öppnar dina program precis lika snabbt med Metro viewn. Det är bara att trycka på Windows knappen (edit) och skriva in 3-4 bokstäver och trycka på enter precis som i Win7. Om du inte vet vad programmet heter så fokuserar du på start menyn ändå, Aktivitetsfältet finns för att du ska Pinna saker där ändå

Nej jag hatar att pinna saker på aktivitetsfältet jag tycker det ser sjukt fult ut. Jag vill ha mitt os så cleant som möjligt har inget pinnat på aktivitetsfältet och jag har inga ikoner på skrivbordet. win + e och win knapparna används väldigt flitigt i win 7 och det jag har kört i win 8 har jag inte gillat hittils

Av Tralle
Skrivet av izak3:

är det bara jag som metro och nya windowsloggan är sjukt fula?? jag menar kanske inte bara gloss, visst att less is more men den turkosa färgen får mig att tänka tillbaka till win95. Jag tycker inte att microsofts designers har lyckats bra alls! det får de i alla fall fixa innan jag skaffar win 8.

tja mitt win 8 är rött fanns ju massa färger att välja på i installen

Av Tralle

Meh har installerat på en virtual machine, testat och köra runt men aja baja vad jag inte gillar metro, jag visste att jag skulle ogilla det men aj satan vad jag hatar det, och det är logga in med microsoft konto överallt, va fan jag vill inte!!! ne jävlar vad jag kommer behålla mitt win 7 ^^

Av Tralle

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-rade...

här har du en lista på vart grafikkorten presterar

gt540m ligger på samma prestanda som jävligt gamla kort, 17 klasser under toppkorten
det första grafikortet 7690 är lite bättre än 555m som ligger 10 klasser under toppen så om jag skulle välja är inte det så svårt

du kan köra wow och hon och starcraft på high på 540m spelbart definitivt och antagligen diablo 3

Av Tralle
Skrivet av Uzor:

Gött, nu hoppas man att man ska kunna beställa livsmedel också, då slipper man gå ut över huvud taget på sin fritid!

EDIT: När man talar om att handla kläder på internet så blev jag väldigt förvånad att det vara så många kvinnor i just den åldersgruppen som handlade kläder via nätet, antagligen för att de måste passa sina ungar och har inte tid att gå till butiken då blir ju e-handel ett väldigt bra alternativ. Sparar både tid och pengar, även ifall man använder ångerrätten så sparar man tid då det är lättare att hitta kläder på nätet än att leta i butiker.

Men jag förväntade mig att det skulle vara konsumenter som köpte kanske boots eller andra dylika skor, outfits till skidbacken och andra saker som de flesta butiker har för liten utbud av.
Att man handlar just vardagskläder eller balkläder via nätet förvånade mig då det flesta kläder som finns på nätet finns även i de stora varuhusen till samma pris också.

Sedan det här med att det inte finns någon standard på storlek, det gör inget då de flesta sidorna som säljer kläder har exakta mått på sina kläder, där det står hur breda kläderna är på vissa ställen samt höjden. Senaste gången jag beställde en munkjacka så stod måtten på armarna, bröst, mage och luva. Jag mätte de kläder som passade mig och fick en någorlunda bild på hur munkjackan skulle passa mig och när jag väl fick den så passade den väldigt bra, så det enda nackdelen med e-handel är nog att du inte får känna kvaliteten(det finns även recensioner på kvalitet också) och ifall man blir missnöjd så måste man lämna varan hos posten och skicka det. .

lol aldrig hört talas om http://www.linasmatkasse.se/ eller http://www.mataffaren.se/ eller https://www.butiken.coop.se/publikt/index.php eller https://www.handla24.se/ eller http://www.marketonline.se/checkzip2.aspx etc....

^^ man har kunnat handla livsmedel i många år online med hemkörning =P

Av Tralle

Skulle vara kul att se med lite högre upplösningar också, jag har börjat lira alla mina spel i eyefinity 5760*1080 så en siffra där hade inte varit helt fel ^^

Av Tralle

Tja då sitter på 6870 i cf sedan 1½ år nästa konsolgen kommer ju inte ha en suck att hänga med pc:n

Av Tralle

haha fy fan vilken flashback ^^ gamla goa power rangers ^^

Av Tralle

Uhm ta bort cpu kylaren kör igång ett tag vips har du inte mycket kvar av datorn

Av Tralle
Skrivet av spontus:

några plus(+) med wp7
+ Facebook-integreringen, man behöver ingen fb-app och chatten integreras i sms-trådarna. Man behöver aldrig mer gå in på fb via webbläsaren

I mitt fall är det där ett stort fett minus =p, jag hatar facebook, och man blir påtvingad skiten mer och mer i dagsläget.

Av Tralle
Skrivet av Gender Bender:

För min del så får allt olagligt på internet gärna censureras, vad ska jag med det till liksom?

Vad är det med folk som tycker att bara för att det är internet så ska inga lagar få äga rum och att det ska vara fritt fram att göra vad man vill? Internet blir mer och mer en del av samhället, vi gör i stort sätt allt där nu för tiden, och därför är det lika viktigt att skydda folket där som ute på gatorna m.m.

Hur skulle du t.ex. reagera om en blottare kom fram till dig och visade paketet? Önskar du inte att du hade fått slippa se snabeln hänga där och dingla? Det är inget som stoppar mig från att länka den här länken till en sida med barnporr, och jag skulle i alla fall uppskatta mer att komma till en blockad än att komma till en vidrig sida.

Det finns bra censur och det finns dålig censur. Bra censur skyddar folket från motbjudande saker, medan dålig censur hindrar folket från att veta sanningen, och kallas med bättre ordval för mörkläggning. Enligt mig så faller detta inom bra censur då det är något som INGEN ska ta del av.

Men nu orkar jag inte med den här tråden längre. Den är för fylld med paranoida människor som tror att bara för att Telia blockerar barnporr så tror dom att internet kommer försvinna. Behövs verkligen hela internet? Skulle ni inte sova om nätterna bara för att den mörka sidan av internet försvann? Ta av foliehatten och skaffa ett liv i stället för att tro att minsta lilla agerande på internet leder till undergång.

Det finns ingen bra censur.....

Om du ser en blottare ska det komma en sniper och skjuta honom och då en svart van komam och plocka upp liket så du slipper se blottaren i ditt jävla land där det inte finns något som är "farligt" för dina ögon. På internet får man skydda sig själv precis som man får skydda sig i verkligheten. Vill du inte få möjligheten att bli blottad sitt då hemma innanför stängda fönster då. JAg förstår fan inte de folk som tycker det är bra när saker magiskt försvinner för att man tycker dom är obehagliga. Gör nånting åt saken istället för att låtsas som att dom inte finns, för inte fan kommer saken försvinna bara för att du låtsas att dom inte gör det.

Av Tralle
Skrivet av ThomasLidstrom:

Hejsan alla,

Men...har inte online-aktivering av spel, á la Steam, gjort det svårare att spela piratspel?
Nu för tiden måste man ju även gå online för att kunna starta spelen?

Dessa två gör det väl ganska svårt att pyssla med piratmjukvara?

Eller är det jag som helt enkelt inte hållt mig uppdaterad så att säga?
(varför jag nu skulle det ... )

PS.
Foliehatt på/Konspirationsmode: on
Nu förstår alla även varför spelen släpps lite för tidigt.
Patchar släpps och vips kan alla som kör pirat inte spela längre....
DS

Det finns ett ex antal program som simulerar steam till exempel

Av Tralle

Välkommna =p, jag sitter just nu med ett gigabyte moderkort

Av Tralle
Skrivet av nivv:

Tycker firefox har blivit sämre med tiden. Senaste jag använde det så hängde det sig en stup i kvarten. Sen är det ju underbart att kunna googla direkt i adressfältet med chrome. Vet inte om man kan det med FF numera.

Jo det kan man och det kan jag inte leva utan längre, men i förra versionen av firefox var det mycket bättre, om man skrev till exempel aftonbladet bara i adressfältet så fattade den att jag ville till aftonbladet och inte till en sökning på google som det är nu. Ett extra steg i onödan tycker jag.

Av Tralle

Jag hatar min 5400 disk, jag hör då aldrig den ändå och det enda den gör är att vara långsam, jag har den som lagring men varje gång jag ska skicka över något till den tar det ett antal sekunder för den att starta, Tacka vet jag min velociraptor och min ssd. Snabbhet > ljud

Av Tralle

pingvinstång från inet = win

Av Tralle

L.A. Inc

Av Tralle

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=164596713
annars kan du bara köpa en sån och ett tangentbord utan numpad

Av Tralle
Av Tralle

Har aldrig ägt en intel cpu, Men igår morses beställde jag en 2500k. Är redigt besviken på Amd just nu Lite trist med tanke på att jag redan skruvat upp et am3+ moderkort i nya chassit som bara låg och väntade på bulldozer.