Inlägg

Inlägg som laggarbacken har skrivit i forumet
Av laggarbacken

Servern säger att jag inte är whitelistad längre?

KSFR

Av laggarbacken
Skrivet av Sputte:

Vad är det som förstört spelet efter den versionen?

Det var då dom kom med matsystemet, plus att de gjorde om "health". Tex så åt man innan uppdatering endast för att få liv tillbaka, nu är man tvungen att äta hela tiden. Sen var det något mer men det kommer jag inte ihåg.

Jag var inte så förtjust i uppdateringen när den kom, men jag har vant mig Skulle inte kunna tänka mig att bygga en ny minecraft värld utan att få bygga den automatiska melonfarmen

Av laggarbacken
Skrivet av Bengt-Arne:

Det blir i slutändan inte billigare än att köpa över disk på systemet.
För att köpa över nätet så är det din skyldighet att deklarera inköpet till tullen som påför alkoholskatt i samband med köpet.
Undanlåter man att göra så så kan det bli kostsamt, om du nu inte har mycket tur/flyt och får det igenom utan krångel.

Undersökte möjligheten i början av förra året, kom bara fram till att det var både enklare och billigare att gå till systemet.

Det är enklare att gå till systemet givetvis, men billigare beror på. Köper du sprit och speciellt billig sprit (i stora mängder) kan det bli väldigt billigt. Känner många som beställer, men bara en som åkt på en saftig skattesmäll. Så det handlar inte om att ha tur... Man har otur om man paketet fastnar.

Sry för offtopic...

Av laggarbacken

Jag kommer in!

Av laggarbacken

Tjena, var ett tag sen jag spelade online. Skulle vara kul att ta upp det igen

KSFR
26 år

Av laggarbacken

RIP PATA. Har kvar en hel del Pata diskar lite här och där, i andra datorn använder jag en. Och när jag behöver använda optiska enheter, som jag vanligvis inte har inkopplade, så kör jag med IDE

Av laggarbacken

Redan 3 år? Tiden går fort, jag tittade mer ofta när ni hade den där "muren" som bakgrund

Av laggarbacken

Jag kanske är ute och cycklar men det där låter som ett hårdvara problem, när du säger "börja arbeta på något" vad gör du då, något krävande eller random slösurfande?

mvh

Av laggarbacken
Skrivet av Senseiio:

Jag har nu då slitit med FTB, och fattar ingenting otroligt nog. Satte upp en server nu med endast AntiGrief, WorldEdit och WorldGuard. Samt är detta forumet den korrekta delen att möjligtvis göra reklam för den?

Ska du spela FTB och förstå vad du gör ska du titta igenom det mesta här http://feed-the-beast.wikia.com/wiki/MindCrack_Pack
Har spelat en del FTB men kommer alltid tillbaka till vanilla

Av laggarbacken

Fick inte youtube att fungera alls i helgen men fungerar hyfsat nu.

Av laggarbacken

Tänker inte basha W8 i den här tråden, finns andra som gör det bra Men... tycker att flera som förespråkar W8 hela tiden påpekar start-up tid och hur snabb den är. Jag blir mörkrädd, när jag sitter på Sweclockers räknar jag med att användarna har datorn på dygnet runt! Senast jag hade omstart var veckan före jul.

Min inställning till 8'an är att det är mycket nytt som är lite obekvämt. Men jag bryr mig inte så mycket, jag bytte till 7'an i början av 2011, kommer antagligen sitta med den 3-4 år till, varför måste man ha det senaste?

Av laggarbacken

Mycket som är bra har redan nämnt (Max Payne, Hellmarch och CIV IV bland annat)

Tycker att Hotline Miami's soundtrack var riktigt bra

Av laggarbacken
Skrivet av Sisyfos:

Steview Wonder - Skeletons

Varför tycker du det? Grymmaste GTA-trailern jag sett jämsides med GTA: San Andreas iaf och det är vad man kallar ett grymt spel!

Tackar!
För varje GTA spel som utannonseras blir mitt intresse svalare, känns som jag lekte färdigt i 3'an och Vice City. Jag kanske börjar bli gammal

Av laggarbacken

Vad heter låten i trailern?
Spelet i övrigt verkar ju vara lite meh...

Av laggarbacken

Är sugen på Coop om inte annat. Orginalets multiplayer är fortfarande guld

Av laggarbacken
Skrivet av Immort:

Testa norrlandsversionen av prillan, den är mald bäst.

Dock är det ju så att prillan inte har den bästa tobaken, hade jag vart du hade jag pillat och experimenterat med prillans recept tills det blir bra. sen skriver du ner det och köper en kvalitetstobak och gör allt själv, nästa gång ska i varje fall jag in på det spåret.

ett bra recept på prillan kan jag ge dig. allt till satsen går ju att köpa löst med så inga problem där.

Tar gärna emot ett recept om du har ett som funkar bra. Nu är det inte så att jag står i startgroparna till att köra igång med ett snusbak, men det kommer säkerligen komma till nytta

Mvh Laggarbacken

Av laggarbacken

Hallå,
Har försökt göra snus i flera omgångar med blandade resultat, tycker det aldrig har blivit riktigt bra. Nu kan det kanske bero på att jag är så överjävligt petig när det gäller konsistens och smak på snus (Ettan lös).

Första gången prövade jag att odla min egna tobak med en tanke om att göra allt från scratch... med en inte helt lyckad utgång. Pågrund av en blöt höst och att jag hade tron på att torkprocessen kunde sköta sig självt möglade allting bort. Gjorde en logg om det här på Swec.

Det sket sig då, men jag har också gjort om det en gång till och då fått till snus och piptobak. Och det går att snusa/röka, men det blir inte riktigt bra. Skulle kunna tro att tobaken vi odlar på dessa breddgrader inte är riktigt riktig.

Har också prövat prillan grov sats, visst går ju att stoppa under läppen men det är ju inte kul!

MVH Laggarbacken

Av laggarbacken
Skrivet av Mocka:

Hahahaha, fyfan vad skoj
Undra hur långt i Sverige ni är beredda att åka eller om det bara bli hemma hos Stockholmare (inte för att det är något fel med det).

Det nämndes i fredagspanelen att tanken var att resa runt i landet... Så nej blir inte bara Stockholm

Av laggarbacken
Skrivet av smurfisen2k:

Aha den opåverkbara människan som inte kan lära sig.

Facebook och sociala medier är bara ytterligare ett steg för friare, enklare och effektivare kommunikation, som tidningen, brev, telefonen. Men visst klassar man dessa demokratiska självklarheter som onödiga så gör man ju det.

När du skriver ett brev gör du det för att du vill något... Stor skillnad mot att gilla en"jag låg ute och sola idag" - status.

Av laggarbacken

Youtube = it's 56k for everyone