Inlägg

Inlägg som hesten har skrivit i forumet
Av hesten

ICMP har generellt låg prioritet i routrar och därför kan det bli hög latency eller packetloss mot enstaka hop men om dom därefter och framförallt slutdestinationen ser bra ut kan det ignoreras.

Av hesten

Skönt att man är kompetent nog att köra egen dns server då, inga problem alls här.

Av hesten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SweCarl
De verkar vara kluvna på comhems kundtjänst. Jag ringde dit idag vid lunch första gången fick då prata med Lotta, Lotta sa att 24/1 kommer på måndag och inget annat, någon snabbare tjänst med högre upload hade hon inte hörttalas om. La sedan på luren och ringde upp igen denna gången fick jag prata med Mats, Mats däremot sa att 24/1 på månad och 24/<och en snabbare upload> även den på måndag. När jag frågade han hur mycke snabbare så sa han att han inte fick avslöja det än.

Så...ljuger Comhem´s kundtjänst en rakt upp i ansiktet och säger vad de tror att man vill höra, eller kommer det vekligen en tjänst med högre upload på måndag. Mystiken tätnar....

Alternativt skulle det faktiskt kunna vara så att tjänsten inte är lanserad ännu och alla inte är informerade om vad som kommer och att dom som är det inte får säga nåt.