Inlägg

Inlägg som seigmenn har skrivit i forumet
Av seigmenn

Har dt 990 pro 250 Ohm, och köpte mig en o2 Amp från headnhifi.com, är mkt nöjd! Köpte förstärkaren i delar för att få ner priset.

Av seigmenn

@ShaZam92: I värsta fall så kommer den på utsatt datum, 27e,men hade ju hoppats på denna veckan med tanke på att jag fick avisering om att paketet skickats förra veckan. Är väl bara att sitta tight och vänta. Men är svårt när man är förväntansfull och ivrig

Av seigmenn

Min order har fortfarande statusen "Information om försändelsen mottagen" hos dhl, varit så sen i fredags kl 06.13. Fick mail från OP i fredags att ordern är skickad, men vet varken in eller ut nu. Kanske dags att öpnna en ticket hos op, för dhl lär väl inte veta mer än infon man får genom sökning på trackingnr?

Av seigmenn

Riktigt snyggt!

Av seigmenn

Oklart vad som sker med min order. Fått mail/besked från OP att min order är skickad och påväg, men kollar jag tracking via dhl så har de inte hämtat paketet än, utan har sedan kl 06 igår fredag stått "info om sändelsen mottagen". Kan inte göra mkt mer än att vänta, men nån update hade ju inte skadat.

Av seigmenn

Tveksamt om ditt nätagg pallar. Hade nog bytt till exempelvis ett evga g2 850w, corsair rm850x eller liknande.

Av seigmenn

Nöjd med min xtz 8.16. Så kan bara tänka mig att storleken större samt nya modellen borde vara ännu bättre.

Av seigmenn

Fick sms idag kl 06.15 att det är påväg, eller iaf reggat. Hoppas det hinner fram innan nästa helg.

Av seigmenn

@Bacon-Matte: Ska följa med ett. Hur kvalitén är låter jag vara osagt. Beställde inget extra i samband med min order iaf. Tog bara ett skydd för baksidan, tenderar att kunna repa mina tidigare telefoner på baksidan.

Av seigmenn

Högg en direkt vid launch, nu har man bara den olidliga väntan framför sig. Ska bli skönt att byta ut min uttjänade z1c.

Av seigmenn

Blev en beställning. 27/6 beräknad leverans. Hoppas verkligen på tidigare.

Av seigmenn

Kommer fungera utmärkt!

Av seigmenn

@imo: Sparade 45 Euro. (Betalade 59, jämfört med 104 som en monterad kostar från headnhifi.com). Plus att det är roligt och lite av en utmaning att göra det själv

Resultat:

Av seigmenn

O2 Hörlursamp, i form av byggsats hämtades precis ut! Skall driva ett par Beyerdynamic dt 990 pro 250Ohm.

http://i.imgur.com/BAJNjk0.jpg

Av seigmenn

Välj hellre corsairs rm750x alt. Evga g2 750w före det billigare cx600m agget.

Av seigmenn

Processorn och minnena passar inte med moderkortet. Sen hade jag väntat med grafikkort tills 1070 alt 480 släpps om några veckor.

i5 6600k och ett par ddr4 minnen är att föredra.

Av seigmenn

@pellski87: Håller med. Väntat i en vecka nu på post från Tyskland, enligt postens hemsida är det dock kraftiga förseningar på deras terminaler, 11500 paket som är försenade i malmö t.ex., där bland annat mitt ligger och myser verkar det som.

Av seigmenn

Du använder ddr3-minnen nu till din 2500k, paketet du länkade har ddr4-minnen. Väljer du att köpa sakerna separat (z170 moderkort, i5 6600k/i7 6700k) behöver du köpa nya minnen (ddr4).

Av seigmenn

Hur är temperaturen vid belastning, cpu/gpu? Orginalkylare på cpu?

Av seigmenn

En Intel NUC som fästes bakom en skärm låter som en lösning.