Inlägg

Inlägg som NoAim har skrivit i forumet
Av NoAim

Det är bara en countdown tills dom kommer att gå ut med sitt nästa spel, det kan man spika.

Sen hur långt gånget det spelet är i utvecklingen är en annan fråga, men jag tror knappast att det är klart, ungefär lika troligt som att Duke Nukem 4ever och TF2 släpps inom den närmsta tiden.

Jag kan ha fel, nån gång ska ju vara den första

Av NoAim

Kan ni inte skaffa icq med, och en mirc-kanal?

En mirc-kanal är ju ingen dum idé väl...så man kan få hjälp av er och av andra idlare direkt på mirc, vore ju guld!

Av NoAim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasy

1100kronot kostar chassit (MED moms och nätagg) + frakten, typ 120:- sen sade nån nått om 65kr till per kolli? Nån som kan förkara närmare?

MVH

Jo, om du t.ex beställer ett Chieftec-chassi och en skrivare, så skickas det i varsin låda, alltså 2 kollin.

Då betalar du 95:- för det ena kollit, och 65:- för det andra.

Beställer du dessutom en skärm, så blir det 65:- för den med.

Anledningen att det första kollit kostar mer är att det är där postförskottsavgiften kommer. Även med fler kollin, så blir det bara en pf-avgift, därav det billigare priset på alla kollin utöver det första.

Av NoAim

Finns det någon butik du _vill_ hamna i en retursituation med då?

Av NoAim

Har handlat ett minne därifrån en gång, det gick fort att få, och dom har fått väldigt bra omdöme på nån sida där butiker rankas, kommer dock inte ihåg url. Men jag kan nog säga att det är riskfritt att handla där.

Av NoAim

En sådan grej bör man maila DB om, inte fråga här.

*Tråd anmäld*

Av NoAim

Jag antar att problemet är att du har grejerna löst i fickan?

Om du då ändå ska köpa något att lägga korten och pengarna i så varför inte köpa en plånbok?

Av NoAim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [JpB]

Snälla berätta hur man mutar fjortisarna på internetcaféer och på LAN. Det enda man kan göra e väl att proppa igen käften på dom eller slå dom i huvudet med något hårt föremål. Glömde påpeka det faktum att CS är rejält tråkigt. Grafiken suger och något lagspel existerar inte på public-servrar.

Man kan också be dom hålla käft. De flesta tiger när någon dom inte känner ber dom att hålla käften, gör dom inte det så är det knappast CS fel.

CS hade oturen att få en massa fjortis-lirare, men det finns ohyggligt mycket bra folk som spelar CS också.

Av NoAim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Falcon

Det kan man tycka, men dem måste ju först testa ( dem har nog ett antal sådana / dag ) så att det verkligen är fel på t.ex moderkortet också.

Skickar dem iväg ett nytt direkt och det sen visar sig att d inte var något fel på det andra, då får ju db stå för alla kostnader.

Tillverkarna ersätter ju inte ett kort som fungerar.

Men han har fått fel kort. Det är lite skillnad mot att få ett defekt kort. Dom kan kolla snabbt på vad han beställde, konstatera att han fick fel och skicka nytt. Inget som ska testas, och således borde det inte ta 1-2 veckor heller.

Detta gäller dock snubben som tråden handlar om.

Av NoAim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [JpB]

För att CS e ondskan personifierad i ett dataspel. Man blir alltid anklagad för tur eller fusk, istället för att få beröm, om det går bra. Man får jämt stå ut med just det "fjortis-språket", vilket du använder dig av. Dessutom är det alltid CS-spelarna som för ett jävla liv när man är på internet-caféer. Jag hatar iaf CS och kommer alltid att göra.

Ok. Nu är det ju så att man kan muta personer (så du varken hör dom eller ser vad dom skriver) och att bara CS-spelare för liv tvivlar jag på. Sen att inte gilla CS för att fjortisar spelar det....suck. Fjortisar åker buss, dom dricker cola, dom äter pizza.
Ni som tycker att CS suger för att det finns fjortisar där bör alltså inte göra något som fjortisar gör. Och då kan ni inte ha mycket att göra. Sorgligt.
Förresten finns det säkert en hel del fjortisar som springer omkring i DIF-tröjor och kepsar.

Och kom inte och säg att man inte slipper dom i CS, som sagt, man kan muta.

Av NoAim

Har dom inte skickat så avbeställ och beställ igen.

Av NoAim

Dells nätagg har 2 kontakter, en ATX-kontakt, och en som liknar gamla AT-kontakter. Sitter inte båda i moderkortet startar inte bråten, så du kan inte använda nätagget heller, om du byter moderkort.

Däremot har jag en poalre som har en gammal Dell, den klarade P3 med 100MHz bus om man flashade med ny bios, testa det, det skulle spara massor. En P3 800 eller något, samt ett nytt grafikkort och lite mer ram-minne kostar lätt under 3000 spänn, hittar du begangat kan du komma undan med runt 1500:-. Men då gäller det som sagt att moderkortet stödjer P3 efter en omflashning.

Av NoAim

Jag förstår inte frågan. Varför skulle inte Paket Komplett gå arr köpa från Datorbutiken? Och om priset inte spelar roll är det ju som att fråga "vad är bäst, GeForce3 Ti200 från butik X eller GeForce4 Ti4600 från butik Y?"

Givetvis är paketet på Komplett bättre om du snackar prestanda, men om du snackar pris/prestanda är det ju en annan femma. Du borde dessutom kolla upp vad grejerna kostar på Datorbutiken innan du bestämmer dig, det är ju stor chans att du får ett bättre pris där, och jag tvivlar på att det finns nån anledning att välja Komplett före Datorbutiken pga service nu för tiden. Jag har själv haft ett par dispyter med Datorbutiken, men har jag haft anledning att klaga, så har Datorbutiken _aldrig_ satt sig på tvären.

Skulle faktiskt vilja säga att jag beställer helst hos Datorbutiken nu för tiden, senaste tiden har servicen varit näst intill perfekt. Dessutom känns Datobutiken "närmre" kunden på något sätt. När jag ringer dit kan man sitta och kallprata lite med snubben som svarar och sånt

Oj, nu blev det en massa extra, men för att sammanfatta, grejerna i Paket Komplett är bättre, men kolla upp vad det skulle kosta på Datorbutiken innan du beställer.

Av NoAim

JAg köpte en Athlon XP 1700+ av er i veckan, men har bara haft strul sen dess. Nu kör jag den på 1100MHz och då funkar den bra, men drar jag upp den på 1466MHz så e det dumpning av fysiskt minne och såna grejer stupalöst. Ändå håller den en temo som är under 50 grader hela tiden (med ytterst få undantag).

Reklamation eller garanti?