Inlägg

Inlägg som KuddZ har skrivit i forumet
Av KuddZ
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sjögren_85
Sitter man i frysrummet på ICA så är det kanske normalt. Ja temperaturen... inte att sitta i frysrummet. ^^

Annars är väl minimum dubbla rumstemperaturen det normala.

Minst. Min erfarenhet av laptops är att man bränner sig om man sitter längre än en halvtimme med den i knäet.

Av KuddZ

helt enkelt för dålig HDD

Av KuddZ
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Insatiable
Men vad i... vad ska vi som tänkt köra i7 de närmsta veckorna känna!? ^^

"Blir med andra ord ett år till med DDR2, innan man går över till DDR3. Känns rätt bra faktiskt, då hinner i7 och Phenom II mogna lite mer"

Ja priserna lär sjunka drastiskt. Vad rekommenderar ni till en som sitter på en AMD-K6 3D processor(!), 350mhz cpu speed(!), 127MB ram(!), Windows 98(!!) och totalt 7GB utrymme(!!!) och som har en budget på ca 8-10k? Ta i7:an nu eller vänta? Ni skulle bara veta hur det är att sitta med en ca 11 år gammal dator!

oj. OJ. 0J. Gjord i furu?

Av KuddZ

God jul alla clockers!

Av KuddZ

Zepto som företag: Anus pga. leveranstider och sjuka köer till deras support.
När det kommer till min Nexus 2,26ghz 4gb RAM, 9650M GT, 7200rpm HDD.
Den är helt sjukt grym! Kommer inte upp i 6000 poäng i 3dmark06 som de lovade men fick över 5500 vilket är GRYMT i min mening.
Jag köpte datorn för 8900kr inkl frakt och en väska i kompensation som försening. Detta är helt enkelt bästa pris/prestanda jag hittat på marknaden. (även fast jag fick vänta över 2 månader på att få den)
Det går t.ex. att köra Elder Scrolls IV på very high och Far Cry 2 med högsta grafik (lite låg fps så spelar ej så men det är möjligt).

Har dock hört en hel del skit om t.ex. noxen. Dock har min nexus varit helt problemfri. Ingen störd fläkt och helt klart godkänd värmeutveckling.

Bra dator, skitföretag.

Av KuddZ

Någon som vet om det går att stänga av touchpaden när en mus är ikopplad? vet att det går på dell.. Så sjukt störigt att skriva och spela när man hela tiden hoppar omkring för att man råkar komma åt den.

Av KuddZ

Jag sitter i London och fick min nexus i måndags. Den skickades i onsdags så lite tid tar det nog till irland.

Av KuddZ

Har precis fått min nexus A15 med 9650M GT grafikkortet. Alltså, den presterar som en gud. Skillnaden i prestanda är ingen mellan nexus och mythos och jag rekommenderar denna som satan. Dock har jag väntat sen i augusti. Men LÄTT värd den väntan.

Av KuddZ

"Tack för din beställning hos Zepto Computers – er order skickas idag." Blev skitglad. Har beställt 9650 grafikkortet och det var meningen att jag skulle få datorn om ca två veckor. Men så när jag ringde och skulle dubbelchecka varför de skickade den igår redan så hade de råkat sätta in det gamla grafikkortet... suck. Två veckors smärta kvar.