Inlägg

Inlägg som sarlieus har skrivit i forumet
Av sarlieus

Logitech Joystick!

nu tänkte jag fråga er om råd, jag ska köpa en joystick till datorn som jag ska spela flygspel och bf2 med. Vad skulle ni ha köpt för joystick i prisklassen 0-500kr. Det ska vara en som man ansluter till USB porten.

Av sarlieus

Hp Pavilion Dv6302

Funderade på att lägga in en beställning på denna:

HP PAVILION DV6302
http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010107604

Är det någon här som har en sådan? Är den bra?

Av sarlieus

8800 är nog bra men det var lite väl mycket för hans prisklass!

Av sarlieus

okej tack så mycket har nån annan nåt annat förslag?

Av sarlieus

Nytt grafikkort?

Det är så här att min kompis ska köpa ett nytt grafikkort till sin dator för att hans kort har gått sönder!

Hans dator består av följande:
Intel Pentium 4 3.2ghz
1024mb ramminne
Ati Radeon x600 (men det är sönder)
Det är ett Pci-Express kort!

budgeten ligger på ca 1200kr men gärna billigare..

Av sarlieus

jag hade två st 256mb minnen i datorn när jag köpte den o sen fick jag ett 1024mb minne då tog jag ut ett minne o stoppade in det större minnet.Mitt minne som var kvar i datorn är ett pc3200 ddr400 och det nya är från komplett: http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=123697 o det är också pc3200 ddr400

Av sarlieus

Internminne!

jag har nu fått ett ramminne i julklapp o så undrar jag i vilket minnes slot ska den vara i 1 eller 2 det är ett 1024mb minne jag har fått i julklapp o jag har ett 256mb minne som jag också ska använda så vilken port är bäst spelar det någon roll?

Av sarlieus

jag har ett MSi PM8M2-V MS-7071 (v.1.x) M-ATX Mainboard!
och vad betyder det där med ecc jag hörde att om det är ecc minnen i datorn så borde man köpa sådana..

Av sarlieus

Vad för ramminne?

jag tänkte beställa ett 1024 mb ramminne till datorn nu i veckan och jag undrar vad för raminne jag ska ha! funkar det här till min dator?
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=123697
eller det här
http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010063998

http://img517.imageshack.us/img517/5686/minneua6.png det här är vad jag har för ramminnen i datorn... om inget av dom passar så skulle det vara snällt om nån kunde ge mig en länk till ett ramminne som passar!

Av sarlieus

jag skulle gärna vilja veta om jag köper en bluetooth adapter till datorn kan jag använda min sony ericsson k608i som fjärrkontroll?

Av sarlieus

okey längtar nu till dom kommer!!

Av sarlieus

Lysrör?

jag beställde nyss ett sånt här från dustinhome http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010097212
och jag undrar om det spelar någon roll vars jag kopplar in den? kan jag koppla in lysröret i vilken 4-pin kontakt som helst om jag har fattat det rätt så är det i en sån jag ska koppla in den!

Av sarlieus

ja det borde ju gå! var är det du köper datorn ifrån?

Av sarlieus

du borde kunna spela cod2 på mer än medium med den där datorn! min dator klarar cod2 på hyfsat hög grafik utan att det hackar, och den har bara en processor på 2,80 ghz ,512 mb ram och ett nvidia geforce 6200Ax 256mben

Av sarlieus

Trycka covers till dvdskivan!

hej jag undrar hur man kan trycka ett omslag på en dvd-skiva? har för mig att det ska gå o köpa nåt som trycker fast omslaget på skivan vet nån vad det heter?

ps: vet inte om jag la tråden rätt så nån får flytta den om den ligger på fel ställe!

Av sarlieus

envision 19" köpte jag på elgiganten för några månader sedan och den funkar hur bra som helst den har också 2 st högtalare vid sidan om den...den kostade ca 1990 kr när jag köpte den...

Av sarlieus

fick du det o funka bättre? om hur gjorde du isåfall?

Av sarlieus

Fel på datorn!

hej idag på morgonen gick jag och spelade lite dator och då funkade det bra, sen så släckte jag den och efter några timmar så skulle jag gå och spela lite till, men efter att jag har skrivit lösenordet och den börjar visa skrivbordet så hakar datorn upp sig! vet nån vad det beror på? och kan jag på något sätt rädda allt jag har på den?

vet inte riktigt om jag stoppade tråden på rätt ställe så om den är på fel ställe så får väl en moderator flytta på den!

Av sarlieus

ok, är det så med alla DDR-minnen?

Av sarlieus

Ramminne?

Hej min syrra skulle kolla vad hon hade för ramminnen i datorn och hon använde programmet CPU-Z och där stod det att hon hade PC2700 166Mhz sen så kollade hon på några olika webaffärer och dom hade bara PC2700 333Mhz så hnon undrade om det funkar med dom till hennes dator?