Inlägg

Inlägg som Jaget har skrivit i forumet
Av Jaget

Tack för alla svar!

Fungerade med att hålla ner ctrl när jag stängde skiten Tack igen!

Av Jaget

Få VLC starta i skärm 1 och inte skärm 2

Jag har två skärmar, datorskärmen som ett och tvn som bild två. Men VLC startar ALLTID i bild 2, hur får jag den att starta i skärm 1? För inte alltid jag har skärm 2 igång...

Av Jaget
Skrivet av jocke92:

Nope, inte det. Tack ändå

Av Jaget
Skrivet av ozo64:

Du får googla. En enkel lösning är att sätta din tv som primär skärm men då får du istället problemet på din monitor.

Ja, fast kanske bara byta vid just filmtittning. Men borde ju finnas nåt bättre sätt än detta. Hoppas någon kunnig här inne kan hjälpa mig. Att googla är som att hamna i en djungel ibland

Av Jaget
Skrivet av ozo64:

prova byta renderare eller kör inte klonat

Om jag fattat det rätt så är det screen tearing du menar.

Prova byta renderare? Och det är? på den nivån jag är i kunskap

Screen tearing? *googlar* Japp, screen tearing

Av Jaget

Hack vid video från HDMI sladd till TV (dock bara vid spegling)

Tjena,
Jag har ett ganska konstigt problem. Jag upplever så kallat "judder" när jag ser på video från datorn på min tvskärm, via en hdmi-kabel. Det blir som ett hack nästan mitt i bilden, oftast vid panoreringar.
När jag har att min datorbild är utdragen, så min tv och datorskärm räknas som en bild uppstår inte detta "judder", men direkt när jag kör en spegling från datorskärmen till tvn så uppstår det.
Först trodde jag det var någon inställning på tvn av allt jag läst här inne. Fast när detta bara uppstår vid speglingen känns det som att det mer är något med datorn. Vad tror ni är problemet?

Av Jaget

Det tror jag inte en sekund på då jag ser bärbara datorer för det priset överallt. Jag vet inte mycket om specs men World of warcraft kräver inte så jävla mycket!

Vill ju inte ha värsta nörddatorn!

Av Jaget

bärbar dator under 7000 riksdaler? :)

Jag söker efter en bärbar dator som kan hantera world of warcraft felfritt! och ha bra processorer (stavning?). Ett nätverkskort som kan hantera trådlöst nätverk och nätverkssladd...fast de trådlösa nätverskkorten alltid kanske kan ta sladd också? :S

Helst under 7000 kr.

Jag är skitdålig på specs och sånt. Därför frågar jag här :/

Av Jaget

musmarkören rycker runt! Hjälp!

min datormus krånglar. När jag drar runt muspekaren på skärmen så rycker den plötsligt åt något helt annat håll jätteofrt och jätteryckigt. det blir bara värre och värre. och jag vet inte hur jag ska åtgärda det.

vet ni?