Företaget Gamdias har i dagsläget en begränsad närvaro på den svenska marknaden, och har hittills sysslat primärt med kringutrustning till datorer. Där ingår framförallt möss, headset samt tangentbord som alla är inriktade mot spelmarknaden.

Nu blir det dock ändring på det i samband med att bolaget avtäcker två nätaggregatsserier och totalt sex separata enheter, där alla är namngivna enligt grekisk mytologi. De avgörande skillnaderna mellan enheterna handlar om effektklass, 80 Plus-certifiering samt kabeluppsättning.

Först ut är toppmodellen Cyclops X1-1200P som bjuder på hög verkningsgrad i form av 80 Plus Platinum. Effekten specificeras till 1200 watt och enheten är fullt modulär. Ingår gör även tolv PCI Express 6+2-strömkontakter för system med flera grafikkort, samt två 8-pin EPS-kontakter för moderkortet. Nämnvärd är även garantitiden på tio år.

Ett snäpp ned återfinns enheterna Astrape P1-750G och P1-650G, som i mångt och mycket erbjuder samma uppsättning som toppmodellen. Effektklassen har dock skalats ned rejält till 750 respektive 650 watt samtidigt som det rör sig om 80 Plus Gold istället för Platinum. Enheterna krymper även volymmässigt och kommer med färre kablar, men även här gäller garanti i tio år.

Avslutningsvis avtäcker Gamdias tre enklare enheter i form av Astrape M1-650B med 80 Plus Bronze samt Astrape M1-650W och M1-550W som enbart belönas med 80 Plus-märkningen. I ett försök att skära ned på tillverkningskostnaderna har de modulära kablarna fått stryka på foten och istället rör det sig om en fastmonterad uppsättning.

Avslutningsvis kommer alla nätaggregaten med några gemensamma egenskaper. Detta i form av en RGB-belyst fläkt, samt ett tyst läge som går att slå av och på. När och om serierna kan tänkas dyka upp hos svenska återförsäljare är i dagsläget okänt, vilket även gäller prissättningen.