Att kalla Cyberpunk 2077 ett av årets största speltitlar är sannolikt ingen överdrift. Med 2015 års The Witcher 3 etablerade sig studion som en av de mest uppskattade, och studions nästkommande spel fick därmed höga förväntningar. Likt CD Projekt Reds övriga titlar handlar det om ett rollspel, men denna gång ur ett förstapersonsperspektiv och en futuristisk inramning.

CD Projekt Red meddelar nu i ett Twitter-inlägg att nästa inblick i spelet går av stapeln i juni under en digital tillställning vid namn Night City Wire. Inlägget innehåller inte fler uppgifter än en uppmaning till spelets följare att göra sig beredda, på något. Under fjolårets spelmässor demonstrerade CD Projekt Red bland annat gameplay från två karaktärsklasser, samt ett bejublat avslöjande om att Keanu Reeves spelar karaktären Johnny Silverhand.

Det framkommer inte i inlägget om denna tillställning ingår i IGN Summer of Games, som tidigare bekräftat innehålla nyheter om Cyberpunk 2077. Night City Wire går av stapeln den 11 juni år 2020. Cyberpunk 2077 släpps den 17 september till PC/Windows, Playstation 4, Xbox One samt Google Stadia.

Läs mer om Cyberpunk 2077: