Med introduktionen av Color-serien släpper Logitech G dels en ny produkt och dels uppdaterar företaget en rad befintliga produkter med nya färger. Hörlurarna Logitech G733 Lightspeed är uppställningens nyhet och bjuder på heltäckande kåpor med högtalarelement på 40 mm och trådlös kommunikation över 2,4 GHz med bolagets Lightspeed-teknik.

High_Resolution_PNG-Play Your Way G733 Social Family Plinth Shot 16x9.jpg
High_Resolution_PNG-G733 BOB Wht.jpg
High_Resolution_PNG-G733 FOB Lilac.jpg
High_Resolution_PNG-G733 BOB BLK.jpg

Enligt Logitechs uppgifter når hörlurarna 29 timmars batteritid, och laddning sker över USB Type-C-kabel. Bygeln är vändbar och den låga vikten på 278 gram ska göra hörlurarna bekväma under långa spelsessioner. Kåpornas utsida är väntat nog bestyckade med RGB-belysning. Sett till ljudbilden stöds surroundljud i form av DTS:X 2.0, och den som vill spela med andra kan använda en avtagbar mikrofon.

G733 kan fås i färgerna vit, blå, lila och svart. Logitech meddelar också att en serie färgglada remmar till hörlurarnas bygel och mikrofonskydd görs tillgängliga för alla hörlurar i Logitech G-familjen. Sett till befintliga produkter som uppdaterats med nya färger ingår tangentbordet Logitech G915 TKL, vars ursprungliga svarta färg nu kompletteras av ett vitt alternativ.

High_Resolution_PNG-Play Your Way G305 Family Social Lane Shot 1x1.jpg

De trådlösa spelmössen Logitech G203 och G305 kommer nu i samma färgalternativ som de nya hörlurarna, det vill säga vitt, blått, lila och svart. Remmar och mikrofonskydd kostar 99 kronor. Priset för Logitech G733 Lightspeed landar på 1 599 kronor. Rekommenderat pris för G915 TKL ligger på 2 499 kronor medan spelmössen G203 och G305 är 449 respektive 649 kronor. Samtliga produkter finns tillgängliga i handeln från och med september år 2020.

Är större valfrihet i färger något du önskat, eller är gamla hederliga svarta med allsköns RGB-belysning ett framgångsrecept du inte vill rucka på?