Senaste gången ett Dragon Age-spel släpptes var för tio år sedan, då Dragon Age: Inquisition lanserades. Utvecklaren Bioware har i flera år avslöjat små ledtrådar om nästa del i serien, Dragon Age: Dreadwolf. Ett rykte för ett par månader sedan påstod att utgivaren EA kommer släppa det mot slutet av 2024, och nu bekräftar även Eurogamer det (med en liten modifikation).

EA har presenterat en lista över alla spel företaget ska publicera under räkenskapsåret 2024, som slutar 31 mars 2025. Utöver nya versioner av de olika sportspelen är det en ganska tunn lista, skriver Eurogamer, men den har två hemliga titlar som EA inte avslöjar. Eurogamers källor påstår dock att det ena rör sig om just Dragon Age: Dreadwolf. Det andra är ett ”partnerspel”, det vill säga ett spel som EA publicerar men inte utvecklar internt.

Företaget anger inget ungefärligt datum för den hemliga titel som enligt uppgifterna döljer det nya Dragon Age-spelet, så det kan komma antingen under hösten eller våren. Partnerspelet väntas under fjärde kvartalet, det vill säga januari–mars.