#helgsnack

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

8

Helgsnack: Vilka spellanseringar ser du fram emot i år?

2024 ser inte ut att bli lika starkt spelår som 2023, men det finns några guldkorn i lanseringsschemat. Vilka spel suktar du efter?

67

Helgsnack: Varför är det viktigt att hålla sig anonym på nätet?

Att hålla sig anonym på internet har sina fördelar och förespråkas av många. Men vad har det egentligen för fördelar? Detta ska vi snacka om i helgen.

62

Helgsnack: Varför började du koda?

Att börja koda kan kännas läskigt och främmande, så därför ber vi kodare, nya som gamla, att hoppa in i tråden och berätta om sina upplevelser vid uppstarten.

117

Helgsnack: Vilka datorbutiker saknar du?

Genom tiderna har det funnits drivor av datorbutiker som erbjudit hårdvara och support till kunder, men många har trillat av pinn. Vilka saknar du?

85

Helgsnack: Skryt med benchmarkresultat från Cinebench!

Vem har egentligen snabbast datamaskin på SweClockers? Det ska vi ta reda på i veckans helgsnack!

90

Helgsnack: Hur ofta byter du lösenord?

Det är lösenordsbytardagen idag och för att fira det ägnar vi veckans helgsnack med att prata om just byte av lösenord.

275

Helgsnack: Vad heter ditt wifi?

Ethernetkablar i all ära, men används kablar är det inte möjligt att visa sin fyndighet med roliga namn på trådlösa nätverk. Vad heter ditt?

82

Helgsnack: Vad ser du fram emot under 2024?

År 2024 är äntligen och det är dags att prata om våra drömmar och förhoppningar om det kommande året. Vad ser du mest fram emot?

18

Helgsnack: Vad var bäst i år?

Det är dags att säga farväl till 2023, men innan dess är det bra att blicka tillbaka på året som gått och minnas godbitarna.

81

Helgsnack: Vad har du gett/fått i julklapp?

Det är julhelg och då är det bra att köra en inventering av gåvor som du gett bort och fått. Dela dina julklappar!

392

Helgsnack: Vad gjorde du smart senast?

Ibland händer det att glödlampan ovanför huvet tänds och man utför något fullkomligt briljant. I helgen snackar vi om just dessa ögonblick.

39

Helgsnack: Hur håller du dina användarkonton säkra?

Vi lever i en digitaliserad värld och nästan samtliga tjänster kräver numera användarkonton för att fungera korrekt. Vad gör du för att hålla kontona säkra?

19

Helgsnack: Hur ser framtidens teknik ut?

Året lider mot sitt slut, men i stället för att blicka bakåt vänder vi blicken mot Framtiden™ och spekulerar hur tekniken kommer se ut då.

2031

Helgsnack: Visa vad du köpt under Black Friday!

Vi tar en paus i shoppandet och visar upp vad vi har lagt vantarna under shoppinghelgen. Dela med dig av bilder och berätta vad du köpt!

58

Helgsnack: Tänkte du handla något under Black Week?

Den årliga svarta rean är nu igång, och därför undrar vi om ni har några specifika inköp planerade?