I början av förra året introducerade Deepcool chassit Genome, vilket utmärkte sig genom att vara deras första modell med en förmonterad vattenkylningslösning. Sedan dess har företaget breddat sortimentet ytterligare enligt samma koncept, och på Computex 2017 lanseras den senaste delen i sagan i form av Baronkase Liquid – en betydligt nättare modell än tidigare skådats från Deepcool.

Baronkase Liquid är ett minitowerchassi med sidopaneler av härdat glas, som trots sina nätta yttermått rymmer moderkort med formfaktorer upp till ATX. Det hela görs möjligt tack vare en extra monteringspunkt för nätaggregatet i chassits front. Den som istället använder sig av Micro ATX kan välja att klämma in nätaggregatet i den traditionella positionen i chassits botten.

Modellens paradnummer är som tidigare nämnt det inbyggda vattenkylningspaketet. Detta är en del av företagets Captain EX-serie och baseras kring ett CPU-block med integrerad pump som cirkulerar vätskan genom en 120 mm-radiator. Deepcool har dessutom piffat till det lite med en inbyggd flödesindikator, som givetvis är LED-belyst och synlig från utsidan.

Bland övriga egenskaper syns två lagringsplatser för 3,5-tumsenheter samt ytterligare två vaggor för 2,5-tumseneheter. En av de sistnämnda sitter monterad direkt ovanför den tidigare nämnda flödesindikatorn och får därmed ta del av belysningen samtidigt som den visas upp mot utsidan.

Barkonkase Liquid väntas finnas tillgänglig i butik lagom till augusti med ett rekommenderat pris på 129 USD inklusive vattenkylningspaketet, motsvarande cirka 1 400 kronor inklusive moms.

► Läs alla artiklar från #computex-2017