short.jpg

Varje år genomför SweClockers en stor undersökning för att ta reda på vad alla medlemmar och läsare värderar högst. Denna feedback används som underlag vid den fortsatta utvecklingen av sajten och ger även en ovärderlig inblick i vad är viktigt bland såväl rutinerade forumveteraner som nytillkomna läsare och besökare.

Undersökningen består av fem delar och tar ungefär tio minuter att genomföra. Nytt för i år är ett antal quiz-frågor, som även ger riktiga SweClockers-experter en svår nöt att knäcka. I vanlig ordning går det att hoppa över frågor och även att vara anonym. Den som vill kan dock lämna sin e-postadress för att senare vara med i panelgruppen och svara på kompletterande frågor.

Resultatet av undersökningen kommer att sammanställas och även användas i dialog med våra annonsörer och samarbetspartner, för att dessa ska få förståelse för SweClockers och vad medlemmarna uppskattar mest. Den som själv är nyfiken på resultatet kan anmäla sig för att få sammanställningen i inkorgen. Var med och hjälp oss att bli bättre!

Undersökningen är nu avslutad. Stort tack för den fantastiska uppslutningen!