Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

säkerhetskopia av xbox360

Permalänk
Medlem

säkerhetskopia av xbox360

lillgrabben min har precis nyligen börjar lirat lite på familjens xbox360. men som alla vet är ju barn jätte försiktiga med vad dom gör. *NOT*
en så länge har han lyckats repat 3 skivor så dom knappt är läsbara längre och gissar på att det kommer att bli fler skivor från samligen som kommer gå detta öde.
är nu inne lite grann på att lämna iväg xboxet för omflash och sen kopiera spelen så att orginal skivorna kommer att överleva och lillgrabben kan repa kopior istället tills han har lärt sig hur man skall behandla skivor.
har kollat runt lite över allt om hur man gör en kopia av sitt orginal spel. men hittar ingen som verkar up to date. och för att vara helt ärligt så vet jag inte mycket alls om dessa saker.
men skulle det funka att bara tex ta clonecd och bara köra av skivan och sen bränna den.
eller måste man ha nått speciellt program för läsning / skrivning av xbox spel ?

hoppas jag inte strider mot reglerna med detta. men är som sagt ute efter att göra backuper av MINA xbox spel för att dom skall få överleva lillgrabbens våld.

Visa signatur

Datorn: G4:a goes imperial
Fear can never kill u

Permalänk
Medlem

Klarar inte grabben av att hantera skivorna så är han inte mogen för att hantera konsollen alls, då är det bättre att vänta tills grabben är mogen för det. Mina barn fick börja och spela från det att dom var 4 och inga skivor har blivit förstörda pga ovarsamt handhavande.

Permalänk
Hedersmedlem

Tråd låst med hänvisning till §7:

§ 7
Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Eftersom trådskaparen inte verkar påläst gällande SweClockers regler, trots medlem sedan 2002 föreslår jag en längre sittning med våra paragrafer.

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro