Permalänk

Vad tycker ni om denna?

Hej jag har under ett par dagar nu försökt att hitta en perfekt laptop till mina studier. Den som jag lutar mest åt just nu är denna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=920380

Vad tycker ni om denna? pris, prestanda, byggkvalite (i fall ni råkar ha den)?

Permalänk
Medlem

Ja det är ju inte samma kvalite som dom dyrare modellerna från asus det säger ju sig själv, men är säkert en helt okej dator.

Men frågan vad du ska ha den till, den har ju (relativt) bra grafikkort jämnfört med processorn, än om i3 är bra så har dom satsat lite mer på grafikkortet. Så spelar du något? annars är det ju kortkastade pengar och prestanda

Permalänk

Jo. Jag brukar spela ganska mycket.

Från vad jagförstår så kanske man inte förlorar så mycket prestanda från att gå från Nvidias 520 till Intel 3000. Jag har inte hållt så mycket koll på nyheterna på sista tiden så jag är inte säker hur bra dessa sandy bridge presterar.

Permalänk
Medlem

Den är den hel del bättre i vissa moment tydligen, men den är ju ingen GT540 eller så, som är ett bra kort i bärbara dator värden bland annat.

Det är som sagt frågan vad du vill att den ska väga, och vilken skärmstorlek du vill ha.
Klarar du av lite större och tyngre är denna sjukt prisvärd.
http://www.inet.se/artikel/1968984/msi-ge620dx-291ne-geforce-...

annars så brukar man föredra lätta datorer så ja den du har verkar vara helt okej köp för den prislappen.
har du dock högre budget, skulle jag nog köpa U46SV för 8300 på dustin men den är inte lika prisvärd men en jäkla fin datorn

Permalänk

Har en 15" laptop hemma (inte min) som jag tycker är för stor eftersom att jag ska bära runt datorn på plugget. Hade också tänkt att hålla budgeten till max 5500 kr vilket till och med den som jag nämnde överstiger.

Har kollat lite youtube videos på kortet som ligger i HP:n, den verkar vara bra för min smak. Har ändå en playstation 3 som jag nöjer mig med.