Permalänk
Medlem

Lite hjälp med ny router tack!

Tjenare jag skulle behöva förbättra min trådlösa internet anslutning eftersom att den är väldigt ostabil . Jag har nyss köpt en ny dator och jag har en ny nätverks adapter, en Dlink DWA-140. Och jag har väldigt dålig anslutning (den ligger run 5-30 %) när den är på över 20% så går det bra att spela och jag har ingen delay och inga spikes. Men ibland så sjunker den till under 10% och då blir det helt omöjligt att spela.

jag hade en laptop innan med ett internt nätverkskort och då så funkade internetet helt okej. Men till min nya adapter så funkar det sämre, Kompisar som har lanat här har också klagat på dåligt internet och jag har också dålig anslutning till mitt xbox som ligger i samma rum. Adaptern är ca 4-5 meter från routern + en vägg och ett golv tror jag. Jag tror att det är routern som är dålig och inte adaptern.

Jag har telia tv bredband och telefoni. Routern är en thomson TG784. Jag tror att jag har 8 mbit bredband men jag är inte säker. Men problemet är inte att det är för dålig hastighet utan att det är dålig kontakt mellan routern och adaptern.

Jag skulle vara tacksam om ni på sweclockers skulle kunna komma med förslag till en ny router som funkar lite bättre än den jag har nu. Och som funkar att koppla till den routern som jag har nu (om jag nu har förstått rätt och att det är möjligt att göra så.)

Tack på förhand