Svart skärm/ljudet hänger sig, någon som har löst detta?

Permalänk
Medlem
Skrivet av guermantes:

Kul att tipset hjälpte!
Det kan ju vara ett fel i hur minneskretsarna fungerar som man inte riktigt vet hur man ska åtgärda. Det känns som att de inte har koll på varför det händer, och det kan man ju tänka sig eftersom felet kan vara svårt att reproducera, även om jag kunde reproducera det dels i FarCry2 benchmark och på ett ställe i Crysis, men sen hände det liksom oväntat lite varstans också, innan jag sänkte minnesfrekvensen.

Jag fick ok att returnera för felsökning till Inet, men skickade aldrig in det för jag ville inte att de skulle testa i t.ex. COD-MW2 i en halvtime vilket funkade bra hos mig, och sen skicka tillbaka det med en faktura på 250:- för felsökning.

Känns lite B att jag måste ha minnet nerkockat bara.

Jo, jag var/är i precis samma situation. Att göra sig besväret att skicka in kortet och sedan få det "testat" utan att det kraschar och sedan få tillbaka kortet 250 kr fattigare känns ju inte så lockande. Då betalar jag ju i princip bara på grund av deras inkompetens när det gäller att hitta just ett fel av denna typ.
Dock är det ju ett fel som är svårt att få fram på beställning (annat än att köra just Skyrim ett tag, men även där kan det råka hända att det blir en period utan krascher). Känns väldigt svårt att reklamera något i sådana här fall.

Blev för övrigt en krasch även för mig i Crysis (i introsekvensen innan man hoppar fallskärm ner). Sedan kunde jag spela utan någon vidare krasch.

Visa signatur

Namn : Jesper | Ålder : 45 | In-game namn : iller
Yrke : Matematisk modellerare (finansiell matematik), mjukvaruutvecklare för risksystem.
Utbildning : Doktor i matematik + en del mat-stat, numme och IT-relaterat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av JesperT:

Blev för övrigt en krasch även för mig i Crysis (i introsekvensen innan man hoppar fallskärm ner). Sedan kunde jag spela utan någon vidare krasch.

Ja, den kraschade för mig några gånger i början också. Sen kom jag plötsligt förbi den och nu är det svårt att reproducera i den sekvensen. Ett ställe som alltid kraschar är precis när man kommer ut ur monstrets mage ut i islandskapet på klippavsatsen. Där kom jag aldrig förbi och det tog en vecka innan jag hittade supporttråden om att klocka ner minnet, och vips kom jag vidare och kunde avsluta spelet.