Permalänk
Medlem

Ny speldator

Hej.

Det har blivit dags för mig efter ett par år att skaffa en ny dator nu när jag skall börja spela WoW harcore-raiding på riktigt.

Det jag söker är en stationär dator (tänker inte köpa en bärbar oavsett) som klarar ALLA kommande spel fram till åtminstonde 2013 och nuvarande spel på absolut högsta grafiken utan det minsta lilla störningen. Vill kunna ligga på 40+ fps i 25 manna raids på wow med ultra inställning överallt när det är som mest "effekter" som tar upp prestanda.

Det är också ganska viktigt att den har en bra kylare eftersom jag kan bli riktigt galen på en dator som låter.

Jag ska köpa denna dator någon gång i September när jag får min sista lön, så det är inte direkt någon brådska. Jag vet inte om jag kommer få många svar på denna tråd, kommer skapa den på många andra forums också. Grejen är den att jag är riktigt RIKTIGT kass på datorer, vet knappt vad ett moderkort är, därför vänder jag mig till er som faktiskt vet mycket om detta och min äldre bror som är datortekniker.

Det spelar heller ingen roll var datorn kommer ifrån så länge det inte är någon billig kopia som 7-åriga kineser pusslat ihop, jag vill ha det BÄSTA jag kan få för pengarna

Min budget ligger på 25.000 kr och jag tänker inte betala mindre än 20.000kr, 20.000 skulle vara en bra summa så att jag kan ha lite pengar över till annat också!

Tack på förhand till er som orkar ta er tid att pussla ihop en bra dator åt mig, vad jag vet så tycker många att det är ganska roligt. Jag kan själv tipsa om sidan http://www.inet.se

Permalänk
Medlem

Ett förslag som fyller upp dina behov.
http://www.inet.se/kundvagn/visa/2137026/2012-08-11

Lite dyrare grejer därmed också lite mer kvalitet på komponenterna.

Permalänk
Medlem

Tack för svar, berätta gärna lite mer om delarna. T ex finns det någonstans i den datorn som du satte ihop där det kan misslyckas att leva upp till mina krav?

Permalänk