Apple presenterar nya Ipad Air och Ipad Mini

Permalänk

Jag gillar det Apple presenterar. Det kan kännas tråkigt att produkterna ser lika ut och att det alltid rör sig om en snabbare processor och gpu vid varje uppdatering men varför ska man ända på ett bra koncept? iOS7 tillför det som behövs tillsammans med iLife och OS X Mavericks på MAC fronten.
Det blir ingen ny padda för mig, jag är fortfarande mer än nöjd med min iPad 4th gen.

Permalänk
Medlem

iPad Mini m. Retina blir det för min del.... En tidig julklapp

Permalänk
Medlem

Men hur fanken ska man kunna välja mellan en Mini-retina eller en Air?!
Tusan också Apple, orsaka huvudbry på detta sättet, tur man har drygt en vecka på sig att klura på vad man egentligen vill ha

Visa signatur

GAMING: CPU: i7 8086k / NZXT Kraken X72 @ 5Ghz MB: ASUS ROG Maximus X Hero GPU: ASUS RTX STRIX 2080 Ti OC Minne: G.Skill Ripjaws V DDR4 32GB 3200Mhz PSU: Corsair HX1000i SSD1: M2 Samsung 970 PRO 1TB SSD2: M2 Samsung 970 EVO 1TB Chassi: Phanteks EVOLV Styrdonen: ASUS ROG Strix Flare # Logitech G Pro Wireless Monitor: Asus ROG Swift PG279Q Sound: Steel Series Arctis Pro + Game DAC

WORKING: MacBook Pro 16 M1 MAX Styrdonen: Apple Magic Keyboard # Apple Magic Mouse 2 Monitor: Dell Ultrawide 49”

Permalänk
Medlem

Grym hårdvara, fantastisk vikt och design. Önskar bara att man slapp iOS. Jag tycker det är så tråkigt och statiskt. Synd bara att ingen annan tillverkare kan få till en helhet hårdvarumässigt som Apple.

Permalänk
Medlem
Skrivet av JoeBlack:

Typ vaddå? En rund platta? En böjd platta?

Saken med Apples produkter är att de ska fungera direkt, ha minimalt krångel och vara enkla att förstå sig på. De riktar sig åt en så bred marknad som möjligt och då kan man inte göra alla (särskilt inte entusiaster som många här på Sweclockers) till lags.

Många säger att de vill ha USB, HDMi och SD-kort t.ex. Visst hade dessa säkert gått att ordna, men om man hade haft hål/ingångar för dessa men då hade plattan fått fler hål där det hade kunnat fastna smuts och ludd (särskilt om man inte använder det så ofta) och dessutom inte fått en lika ren design. Att göra små luckor för alla hål är en lösning, men då får man luckor som kan gå sönder och dessutom små kanter som inte ger en lika ren design. Dessutom finns det inget filsystem i den mån som det finns på andra enheter (Windows, Android, MacOS) vilket gör det ännu mer krångligt att integrera externa lagringsmöjligheter. Kort sagt uppväger inte fördelarna nackdelarna med Apples genomsnittskund i åtanke och därför (min slutsats) har Apple valt att hålla sig till en "vanlig, tråkig surfplatta" och endast uppgraderat processorn, skärmpanelen, gjort ett tåligare chassi som är mindre än föregångaren och kramat ut lite mer batteritid. Kort sagt gjort allt lite bättre.

Om man sedan känner att man vill ha specifika portar/anslutningar/övriga funktioner som man hävdar finns i andra plattor som dessutom är billigare än iPad, jamen då är det ju bara fritt fram att köpa den plattan

Jag väntade mig/trodde att de skulle släppa en stor tjänst med iBeacons eller M7 processorn som grund. Det är inte förväntat av Apple att släppa en funktion utan att en stor tjänst lanseras kring det, ett användningsområde som blir ett dragplåster för att köpa deras hårdvara, vilket ändå måste ses som viktigt iom. att så mycket mjukvara nu blev gratis. Synd att de inte tog tilllvara på detta whitespace.

Visa signatur

Whales are nice!

Permalänk
Medlem

Vad skulle rysaren ha varit? Att man kan flyga till månen med enheten?

Permalänk
Medlem
Skrivet av agakhan:

Hallå,var lite kritiska. Vad är nytt som ingen annan har?

Android suger på plattor så vänd på frågan.
Kör Android på telefon (efter 6 år med iPhone), men på plattor är det långt kvar innan Android är ikapp, tyvärr.

Permalänk
Medlem

Kommer aldrig hända, tyvärr.

Permalänk
Musikälskare
Skrivet av spda242:

Det som för dig är inlåsning är underbar, välfungerande integration för mig!
Syn på Designspråk är antagligen som baken....delad...

Som inlåsningsalternativ: Den enda gången jag känt mig inlåst var när jag körde Linux (2,5 år), hade "aldrig" tid att använda datorn utan mesta tiden kände jag mig inlåst i ett oändligt pillande helt i onödan....behöver jag säga hur pass fri jag kände mig när jag köpte min första Mac och var igång efter 30 minuter och kunde använda datorn.

Håller med 110%

Visa signatur

❀ Monitor: ASUS Swift 27" @ 1440p/165Hz ❀ CPU: Ryzen 7700X ❀ Cooling: Corsair H170i ELITE 420mm ❀ GPU: MSI 3080 Ti SUPRIM X ❀ Memory: Corsair 32GB DDR5 Vengeance ❀ Motherboard: ASUS Crosshair X670E Hero ❀ M.2: Samsung 980 Pro ❀ PSU: Corsair HX1200 ❀ Chassi: Corsair 7000X ❀ Time Spy: 19 340

📷 Mina fotografier
🎧 Vad lyssnar du på just nu?