Speldator för ny PC gamer med budget från 7000 till 9000.

Permalänk

Speldator för ny PC gamer med budget från 7000 till 9000.

Hej!
Jag har bestämt mig att hoppa från Xbox till PC gaming och letar nu efter komponenter så att jag kan bygga en passande dator. Jag vill bygga en lättare gaming dator som klarar spel som CS:GO, TF2, Garry’s Mod, Skyrim, GTA 5, Starcraft 2 och et antal MOBAs. Jag är även van vid att kunna spela spel i 1080p med 60 fps så det skulle jag vilja att min dator klarar av. Jag har grundläggande kunskaper om komponenter men är helt okunnig när det gäller deras kvalité i relation till deras pris. Jag har redan ett chassi som är kompatibelt med de flesta moderkorten. Jag siktar på prisklassen runt 7000 kr med skärm men jag ar ingen aning om det är alldeles för lite så jag är redo att spendera ett par tusen mer.

Hur mycket pengar måste jag lägga ner för att kunna spela de spelen jag nämnt?
Vad för komponenter är viktigare i en gaming dator och bör jag välja en högre kvalité utav? Var eller hur kan jag spara pengar? Vad för komponenter rekommenderar ni? Var ska jag börja leta efter komponenter?

Tack!

Permalänk

http://www.inet.se/kundvagn/visa/8256410/2015-08-04 Den här blir kanske bra för de spelen!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Update 1

Som jag sa i mitt första inlägg så har jag redan ett chassi. Det är en Fractal Define R4 ( http://www.inet.se/produkt/6909739/fractal-design-define-r4-s... ). Jag har rekommenderats att kanske välja ett lite bättre grafikkort, vad för grafikkort finns då att välja bland?