Letar efter nytt headset för gaming!

Permalänk
Medlem

Letar efter nytt headset för gaming!

Tjenare, jag spelar CS:GO på en nästan pro nivå och kämpar för att bli bättre och jag tar allt väldigt seriöst och vill ha bra saker som fungerar.
Nu efter julen har man fått lite cash och tänkte inhandla sig ett headset och då är frågan vad man ska köpa. Har en budget på ca 2500kr och har kikat lite på sennheisers game zero.

Läste dock att vissa av dessa gamingheadset kräver mer ohm / kraft från ljudkortet och jag har bara ett inbyggt ljudkort i moderkortet som jag inte vet hur mycket det klarar av, har googlat och hittar ingenting alls. Vet bara att det är crystal sound 2. Jag vill ej lägga pengar på ett ljudkort heller.

Mitt moderkort är asus z97-a.

Lite kort sammanfattat: Jag vill ha ett headset för max 2500 som har bra ljud och som har en fungerande mic.

Tack i förhand

Permalänk
Medlem
Visa signatur

Intel i7-3770K@4,5GHz 1,275V - ASRock P67 Pro3 REV B3 - Corsair Vengeance Pro DDR3 2133MHz 2x8GB - MSI GTX 1080 Gaming X - Samsung 840 EVO 120GB - WD Caviar Black 6TB - Seagate SV35 2TB - Noctua NH-C12P SE14 - LG DVD+-RW - Seasonic Focus+ Gold 750FX - Antec One Hundred - Dell 25" UltraSharp U2515H 1440p

Permalänk
Medlem

Jag har ett fungerande headset just nu, så jag har inte kommit till saken att köpa en själv, men jag planerar att köpa en lös mikrofon från AntLion som man kan fästa på valfria hörlurar. Detta eftersom jag upplever att headsets inte har särskilt lång livslängd, och eftersom de är ganska dyra. Med en bra separat mikrofon kan jag istället lägga de pengarna på ett par rejäla hörlurar istället för att köpa ett mediokert headset.
http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/221346-a...

Vad gäller själva hörlurarna skulle jag nog sikta in mig på något från antingen Creative eller Audio. Det är de två märkena som jag upplever har gett mig bäst kvalité för pengarna. Dessa hörlurar från Audio ser till exempel väldigt bra ut vid första anblick: http://www.webhallen.com/se-sv/ljud_och_bild/194850-audio_tec...

Slutpriset för hörlurar+mikrofon landar på 1898:- SEK.