Trump vill flytta Apples tillverkning till USA

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pye:

Tack. Nej det har du ju förstås rätt i. Tilläggas får väl då istället att han ändå skiljer sig från andra kandidater på området. Det blir inte några fundraisers till höger och vänster i likhet med hillary. Och andra sidan kanske det är inte är så konstigt att han har ett annorlunda än det gängse tillvägagångssättet i sin kampanj iom att han faktiskt inte kommer från politiken.

Han verkar skilja sig från andra Republikanska kandidater i att han inte har tagit emot mängder av SuperPAC pengar, precis som Demokraterna, pengar då som inte är "direkt" kopplade till kampanjen, men där någon kan ge hur mycket som helst. Det finns däremot ett tak för hur mycket som man får ge direkt till en kandidat, vilken innebär att en kandidat som behöver fler att ge kommer att tvingas göra en massa fundraisers.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Paddanx:

Är inte dock en nackdel alltid. Om du får något vettigt för dessa pengar (han vill väl ge amerikanska medborgare jobb istället för kineser), så kanske det okej om det kostar, eller?

Just att enda rätta är den största vinstmarginalen är vad som är felet med västvärlden, då det är det enda folk ser. Liksom, hur många miljarder behöver man som en människa tycker du? Räcker det inte med några?

Han borde väl börja med att flytta sin egen tillverkning till USA. skog1s länkade en bild som visar att hans klädmärke har tillverkningen i Kina.

Visa signatur

De köper en bil. Säljaren säljer bilen till dem. Var är du? Vart ska du? Varifrån kom du?

Permalänk
Avstängd

att Trump är en sann politiker (ordbajsare hela bunten i mina ögon, då de gärna kötttar på) har jag redan lyckats få en bild av av kompisar som gärna berättar om hans utspel då de ser det komiska i det, liksom en annan, så mycket den mannen har sagt, det skulle vara tragikomiskt att verkligen se honom som Amerikas president

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

CPU: Ryzen 7 1700, kylare: Noctua NH-L12, Mammabräda: Gigabyte AX370 Gaming-K3, RAM: Corsair LPX 3200Mhz @ 3066Mhz vid 1,35V stabilt, GPU: MSI 1080 Ti Gaming X, PSU: Corsair SF600, Lagring: 2xWD Red 3TB speglat, 1x Samsung Evo 960 256GB, Chassi: Inbyggt i skrivbordet, sörjer för sval lägenhet.

Permalänk
Skrivet av Friterad:

Hade fungerat om företagens vinster blev mindre, men det vill dom ju uppenbarligen inte veta av.

Jo, sen har vi ett annat problem och det är vi aktier ägare (vi vill ju se stor utdelning). Finns orsak till varför vissa stora bolag är privatägda och inte finns på börsen (som IKEA).

Skrivet av Friterad:

Fast du vet väl att det inte bara är material och tillverkning som kostar? Löner (Apple anställda i support, i butiker m.m.) samt saker som utvecklingskostnader spelar också in i priset.

Nu är det något jag hört, men Samsung som exempel tar inte ut lika höga vinster för sin mobil, bara för dom använder dyrare delar (vissa saker är dock rätt meningslösa att satsa på som cpu med 8 kärnor).

Skrivet av wow_jon:

Ett företags enda uppgift är att gå med vinst, är det inte rimligt att de då försöker gå med så hög vinst som möjligt?

Jo, så länge vinsten omsätts i företaget/investeras rätt (till anställda eller bättre priser till kunden). Men ofta får vi vanliga knegare betala och cheferna tar pengarna. Många gånger så behandlas inte anställda rätt, utan all vinst återinvesteras sälla till verksamheten/anställda.

Sen vad som är rätt och fel är upp till var och en.

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk

Ja, de skulle ju inte behöva ändra priset i alla fall. De blir nog snarare bra prisklass för "made in USA".

Visa signatur

Intel core i7 6700K, Powercolor Radeon RX 5700 XT 8GB Red Devil, ASUS Z170i Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 16GB, OCZ Trion 100 240GB, Samsung SSD EVO Basic 840-Series 250GB, Fractal Design Define Nano S, Be Quiet Pure Rock, Corsair SF 600, Windows 10 Pro N 64-bits

Permalänk
Medlem
Skrivet av Broken-arrow:

Nu är det något jag hört, men Samsung som exempel tar inte ut lika höga vinster för sin mobil, bara för dom använder dyrare delar (vissa saker är dock rätt meningslösa att satsa på som cpu med 8 kärnor).

Om det är sant så måste man ju även veta hur stor utvecklingskostnad dom har, hur mycket det kostar att betala ut löner osv.

Permalänk
Skrivet av Xoka:

Jag skulle inte säga att detta berör teknik. Om det vore så att det redan var bestämt att produktionen skulle flyttas till USA, då hade det varit intressant. Nu är det bara en galning som står och snackar om vad han vill ska hända.
Jag besöker inte Sweclockers för att läsa om politik, det finns gott om andra tidningar/sidor som rapporterar om den typen av nyheter.
Är väl dock ingen mening att plocka ner denna artikeln, men skulle helst se att de håller sig borta från denna typ av rapportering i framtiden.

Skrivet av skog1s:

Varför skulle inte detta rapporteras? Det berör (?)

1. * Teknik ?
2. ** Något väldigt populärt på forumet (?)

Svar på 1:an*
Det berör visserligen ett svagt intresse av just teknik. Men tänk efter lite, det är ju faktiskt en åsikt som Donald har.
Det finns bättre tekniknyheter än det på linan (kolla o gräv själv)

Svar på 2:an**
Det spelar ingen roll alls att det finns en tråd som Donald Trump: kan han vinna presidentvalet?
då den finns under Övriga ämnen ---> Akademiska ämnen, arbetsliv och samhällsdebatt Där skapar man trådar om själva livet, om du förstår vad jag menar. Det finns t e x en tråd som heter "Fick böter idag etc etc

Så på din fråga "Varför skulle inte detta rapporteras? Det berör"

Svarar jag: Det berör inte teknik ett skit!

Det "berör" Apple, alltså teknik även om det aldrig kommer realiseras. Detta är antagligen anledningen till att redaktionen tagit upp detta och inte några andra av Trumps absurt många absurditeter.

Och min poäng är och förblir att många på forumet uppenbarligen blir interesserade. om man bara tittar på antalet kommentarer på detta jämfört med andra "rena" teknikartiklar tycker jag det blir uppenbart...
Jag skulle också klaga om artiklar om olika politiska utsagor eller publika personers irrelevanta uttalanden skymde flödet av mer relevanta nyheter. Detta anser jag dock inte sker och då känns för mig klagomål när redaktionen emellanåt lyfter in saker som många uppenbarligen blir intresserade eller roade av enbart misogynt och onödigt.
DOCK har ni rätt att i tråden utrycka missnöje med det, och jag rätt att uttrycka att jag (som nyheterna också är till för) är nöjd med det.
(det sista skrevs för att undvika att flamebaita nu, inte för att jag tycker någon verkat onödigt grinig/upprörd/förbannad hittills)

Visa signatur

"If you know the answers beforehand, it isn't research" - J. Allen Hynek
Dator högtidligen döpt till Dame Stephen Mongrella von FrankenPC:
|Asus P5Q PRO(socket 775)|Xeon E5430(socket 771 oh yeah!)|8gb ddr2 800MHz: 2x2gb Corsair XMS2(1066 uc till 800MHz)2x2gb Team Elite||XFX 5850BE(combo av stock & AC Twin Turbo kylare och limmad kondning!)|Define r3|Samsung 830 120gb|1750gb misc WD diskar|

Permalänk
Skrivet av Friterad:

Om det är sant så måste man ju även veta hur stor utvecklingskostnad dom har, hur mycket det kostar att betala ut löner osv.

Ja plus att dom har fördelen att göra det mesta "in house" , så svårt att bedöma vinsten i det läget.

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gropenator:

Faktum är att du inte ser samma sak bland Android, Windows, etc användare.
Hur många av dem har en aning om vem är huvudansvarig för designen hos Microsoft, Google, Samsung, Sony, HTC, etc?
Eller vilka som leder företagen?
Fanns aldrig den typ av personkult för Bill Gates som fanns och fortfarande finns för Steve Jobs.

Du får gärna visa större forum för Google, Microsoft, etc, där de som inte äger aktier är överlyckliga över att aktien stiger eller att företaget gör en massa pengar.

Har du besökt tex MacRumors?

Nej man ser inte samma sak hos Android/Windows-användare. Det man istället ser är, som sagt, att de spyr sin galla över hur dåliga Apple är inklusive deras produkter, och oftast så har de själva ingen erfarenhet av produkterna. Man kan jämföra det lite med vissa religiösa personer som spyr galla över hur dåligt vetenskap är, trots att de själva aldrig sysslat med vetenskap och inte har någon kunskap om det heller. Sen att de försöker tvinga fram sina åsikter genom att kalla Apple-användare för sheep, korkade, sektbeteende etc kan man jämföra med att: "följer du inte bibeln (=vad jag tycker är rätt i bibeln) så lever du i synd och hamnar i helvetet".

Hur många Apple-användare som känner till Steve Jobs, Jonathan Ive etc kan inte jag uttala mig om. Tror dock att om man skulle fråga en slumpvis Apple-användare på stan så är det ganska få som skulle känna till Jonathan Ive. Däremot Steve Jobs och Bill Gates skulle nog rätt många känna till, oavsett vilket företag man föredrar.

På de forum jag har besökt (inte MacRumors dock) så har inte jag sett så många bli uppspelta över att aktien har stigit eller att företaget gör en massa pengar. Men vad spelar det för roll om man blir överlycklig att aktien går upp (man kanske är aktieägare?) eller att företaget gör en massa pengar? Skulle man tillhöra en sekt då? Gillar man företaget och dess produkter så blir nog de flesta glada över om företaget går bra och tjänar en massa pengar, oavsett företag. Så tror inte det är något unikt för Apples användare.

Permalänk
Skrivet av md7:

Nej man ser inte samma sak hos Android/Windows-användare. Det man istället ser är, som sagt, att de spyr sin galla över hur dåliga Apple är inklusive deras produkter, och oftast så har de själva ingen erfarenhet av produkterna. Man kan jämföra det lite med vissa religiösa personer som spyr galla över hur dåligt vetenskap är, trots att de själva aldrig sysslat med vetenskap och inte har någon kunskap om det heller. Sen att de försöker tvinga fram sina åsikter genom att kalla Apple-användare för sheep, korkade, sektbeteende etc kan man jämföra med att: "följer du inte bibeln (=vad jag tycker är rätt i bibeln) så lever du i synd och hamnar i helvetet".

Hur många Apple-användare som känner till Steve Jobs, Jonathan Ive etc kan inte jag uttala mig om. Tror dock att om man skulle fråga en slumpvis Apple-användare på stan så är det ganska få som skulle känna till Jonathan Ive. Däremot Steve Jobs och Bill Gates skulle nog rätt många känna till, oavsett vilket företag man föredrar.

På de forum jag har besökt (inte MacRumors dock) så har inte jag sett så många bli uppspelta över att aktien har stigit eller att företaget gör en massa pengar. Men vad spelar det för roll om man blir överlycklig att aktien går upp (man kanske är aktieägare?) eller att företaget gör en massa pengar? Skulle man tillhöra en sekt då? Gillar man företaget och dess produkter så blir nog de flesta glada över om företaget går bra och tjänar en massa pengar, oavsett företag. Så tror inte det är något unikt för Apples användare.

En sak som är rätt besvärligt är att man inte bara kan plugga in mobilen, föra över låtar och välja det som ringsignal som exempel. Tycker även enkelheten gör det bökigt för en som vill ställa in saker efter eget tycke svårare (ändra om tema efter egen smak t.ex).

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av Icte:

LOL

Edit: Som affärsman bör han väl fatta vilka förluster det skulle innebära för Apple? Jäklar vilka dumma idéer snubben verkar få nu för tiden..

för han bluffar? amerikanare äter allt så länge det låter patriotiskt.
logik har ingen plats här tyvärr.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SweMerlin:

Det skulle innebära döden för Apple - eftersom Apples konkurrenter inte tillverkar i USA utan i Kina/Vietnam med mera. Man måste vara realistisk och det går inte att styra marknaden på en global arena: Alla måste få chans att konkurrera på det för dem mest fördelatiga sätt.

Det märkliga är att Trump här låter som den svenska vänstern, vilket ju är lite märkligt. Skall han börja prata om att kvotera in inkompetens (anställningstvång på allt annat än kompetens som måttstock) också?

.

jag tor att dem klarar sig med sin vinstmarginal, även om de nu höjde priset skulle folk se det som ännu mer ''exclusive'' produkt.

Permalänk

Oh hey look its that American Psycho guy hangin g out with Christian Bale.

Visa signatur

| PC : i5 4690K 3,5 GHz @ 4,4 GHz/Argon AR01, MSI Z97 GAMING 5, ADATA 8GB (2x4GB) CL9 1600MHz XPG, MSI GTX 970 Gaming 4G, 1TB Toshiba 7200rpm, SSD EVO 850 120GB, NZXT H440W Silent | Mac Pro, 2.66 GHz Quad | Xbox live : DoktorKrall | Bitter gammal gubbjävel på vintern |
Vilken var din första? - Fyndtråden - Inet Fraktfritt

Permalänk
Medlem
Skrivet av ArcticFire:

Han borde väl börja med att flytta sin egen tillverkning till USA. skog1s länkade en bild som visar att hans klädmärke har tillverkningen i Kina.

Det håller jag dock helt med om.

Permalänk
Medlem
Skrivet av EverGrowingNoob:

Det "berör" Apple, alltså teknik även om det aldrig kommer realiseras. Detta är antagligen anledningen till att redaktionen tagit upp detta och inte några andra av Trumps absurt många absurditeter.

Och min poäng är och förblir att många på forumet uppenbarligen blir interesserade. om man bara tittar på antalet kommentarer på detta jämfört med andra "rena" teknikartiklar tycker jag det blir uppenbart...
Jag skulle också klaga om artiklar om olika politiska utsagor eller publika personers irrelevanta uttalanden skymde flödet av mer relevanta nyheter. Detta anser jag dock inte sker och då känns för mig klagomål när redaktionen emellanåt lyfter in saker som många uppenbarligen blir intresserade eller roade av enbart misogynt och onödigt.
DOCK har ni rätt att i tråden utrycka missnöje med det, och jag rätt att uttrycka att jag (som nyheterna också är till för) är nöjd med det.
(det sista skrevs för att undvika att flamebaita nu, inte för att jag tycker någon verkat onödigt grinig/upprörd/förbannad hittills)

Du har inte helt fel i din poäng, men tycker ändå att du tappar dig själv på vägen lite.

Att många på forumet uppenbarligen blir intresserade. om man bara tittar på antalet kommentarer på detta jämfört med andra "rena" teknikartiklar
som du skriver är inget konstigt alls!

Kolla bara på nyheten för 5 - 7 år sen som handlade om Booth babes t e x som slog något av rekord (tror det var över 1000 kommentarer) med kommentarer. Det vart inte mycket teknik i den nyheten

Tror det handlar mer om att folk som annars enbart brukar läsa nyheter, blir upprörda och måste skriva.

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Medlem
Skrivet av BrottOchStraff:

Man kan undra hur någon som är så blåst lyckats bli så rik. Hur tänkte han att apple sen skulle konkurrera när den redan höga kostnaden går upp med typ 100%? haha...skön snubbe.

Du tror väl inte på allvar att han tror på vad han säger?

Han är nog inte så blåst som han verkar, se hur framgångsrik han är med sina uttalanden...

Permalänk
Avstängd

Jag har inget emot politik på sweclockers, i många fall har jag till och med saknat det. Jag uppmuntrar er till att posta mer!

Permalänk
Medlem

Det är inte bara det att ämnet är ointressant , artikeln är dessutom skriven på ett sätt som kanske lämpar sig för en politisk blogg, inte som för en redaktion som gör en anspråk på att sakligt beskriva verkligheten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av M1NT:

Jag har inget emot politik på sweclockers, i många fall har jag till och med saknat det. Jag uppmuntrar er till att posta mer!

Du menar för att vi brukar ha så nyanserade politiska diskussioner i forumet?

Visa signatur

|ASUS Z170-A||6700K@4.6Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||16GB Crucial DDR4 2133Mhz@2800Mhz||MSI RTX 3070||Crucial P3 2TB||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Fotoblogg: PlanetStockholm

Permalänk
Medlem
Skrivet av BrottOchStraff:

Man kan undra hur någon som är så blåst lyckats bli så rik. Hur tänkte han att apple sen skulle konkurrera när den redan höga kostnaden går upp med typ 100%? haha...skön snubbe.

Han har ärvt pengarna och de har knappt växt något efter det, så att han blivit rik handlar om tur.

Skrivet av Gropenator:

Apple skulle kunna flytta all sin tillverkning till USA, det stora problemet är inte det ekonomiska utan att omställningsprocesser skulle bli långsammare än i Kina och avståndet till underleverantörer längre. Sen varför Apple skulle vilja det annat än som ett rent politiskt beslut är ju frågan. Investerare och aktieägare skulle ju bli rosenrasande om det skedde.
Det är beräknat att Apple tjänar $250 på varje iPhone, som idagsläget kostar $8 att tillverka, och som skulle kosta $65 mer om den istället tillverkades i USA, dvs, Apple skulle istället tjäna $185 per iPhone.

Frågan är om priset på apples produkter verkligen skulle gå upp så mycket. De tillverkar redan Mac Pro i USA utan tvång.. Den mesta tillverkningen sker väl av maskiner som inte har några löner ändå. De största kostnaden är nog maskinerna och utvecklingen i sig, vilket inte påverkas vart de tillverkas.

Frågan är om logistikkedjan verkligen är sämre i USA? Det är fortfarande ett industriland och det var inte SÅ länge sen det fortfarande tillverkades elektronik i USA.

Jag hade utan tvekan betalat extra om något var "made in west" i alla fall!

Permalänk
Medlem
Skrivet av flukke:

För det första säger Trump att Fortune har underskattat hans förmögenhet med runt 5 miljarder dollar, det går att diskutera men med smart skatteplanering kan det ibland vara fördelaktigt att få det att framstå som att man tjänar mindre pengar.

De flesta människorna borde veta vid det här laget att indexfonder slår nästan ALLA experter och aktivt förvaltade fonder.
http://www.svd.se/det-basta-ar-att-investera-i-indexfonder

Men sen kan man göra vissa val för att man tycker om det. Klart han har öppnat golfbanor för att tjäna pengar men också för att det är en rolig business.

eller skattefusk menar du med frizoner.

Permalänk
Medlem

Inte för att jag tycker om Trump, skulle vara ren katastrof i övrigt om han vann, men tänket är inte helt tokigt ifrån statens sida i min åsikt. Om företag där anställer fler amerikaner istället för att ha fabriker i Asien så har det helt andra effekter på deras ekonomi då vanligt folk får större köpkapacitet.

Säg rent hypotetiskt att Apple går med på det, nackdelen blir väl att Apple behöver handskas med lägre vinstmarginaler sedan, som nog sedan leder till högre pris för konsumenterna.

Permalänk
Medlem

Klart han vill det. Vi svenskar är också måna om våran industri.

Wow vilket nyhetsvärde...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dr.Mabuse:

Jag försöker komplettera med IDG så mycket det går då SweC allt oftare väljer nyheter som mer påminner om branding än omvärldsbevakning. T.ex. inte ett ord, vad jag kan se, om Junipers bakdörrar i VPN. Det vore väl mer intressant och relevant än politisk retorik om var Apple ska tillverka sina statusprylar som knappt fungerar utanför sin bubbla?

Kan absolut inget annat än att hålla med till fullo.
Dessutom så kan dom ju lägga ner 99Mac då Sweclockers ändå rapporterar friskt från det hållet.
Varenda gång man ser en intressant artikel så är det Jörgen Städje från IDG som är framme.
Visst skall Sweclockers fortsätta med sina nyheter, men dom bör återvända till det dom var förut.
/Lifooz

Visa signatur

Deepcool Matrexx 30 & MSI Z87-G43 Gaming!
Intel Inside Core I7 4790K med AMD Radeon R9 390!
Rubbet strömförsörjs av Corsair RM750X!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nioreh83:

Hahaha, men vad fan
Antagligen konkurrerar Apple med hans egna investeringar i Kina, därav utspelet.

Visa signatur

MB: Asus ROG Strix Z370-E Gaming // CPU: Intel Core i7-8700K
GPU: Asus RTX 3080 TUF OC // Acer Predator XB271HU
RAM: Corsair 16GB DDR4 3000Mhz // PSU: Corsair 750W HX
SSD: Samsung 840 Pro 128GB + 850 EVO 250GB + 850 EVO 500GB

Permalänk

Människor här, vad påståendet syftar på är just att han vill göra Amerika så bra att till och med Apple kommer vilja göra sina prylar i USA istället, alltså eftersom fördelarna skulle väga över efter hans "vinst".

Det är som att jag skulle säga "Jag ska trimma min bil så den flyger till månen!" Varpå hundratals kommentarer ramlar in som berättar för mig att det är tekniskt omöjligt blablabla.

Sweclockers , snälla börja inte ni också med att misstolka fritt för att sedan clickbaita nåt skit.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Inte för att jag vill försvara denne man, men jag tycker det är rätt uppenbart att det han menar är att han vill göra usa mer attraktivt för bolag och tillverkning, inte att han vill tvinga bolagen att förlägga sin produktion där.

Edit: Norpan hade visst redan påpekat samma sak

Permalänk
Medlem
Skrivet av Broken-arrow:

En sak som är rätt besvärligt är att man inte bara kan plugga in mobilen, föra över låtar och välja det som ringsignal som exempel. Tycker även enkelheten gör det bökigt för en som vill ställa in saker efter eget tycke svårare (ändra om tema efter egen smak t.ex).

Jag gick från iOS till Windows Phone och det du nämner som en nackdel är ett icke-problem, enligt mig.
iOS är väldigt mycket mer slipat än windows och då ska vi inte tala om apparna.
Microsoft egen app Edge är miltals ifrån Safari.

Dock är jag en van iPhone-användare sen fem år tillbaka så jag ska inte säga för mycket om Windows-telefonerna än

Permalänk
Skrivet av Wiinis:

Jag gick från iOS till Windows Phone och det du nämner som en nackdel är ett icke-problem, enligt mig.
iOS är väldigt mycket mer slipat än windows och då ska vi inte tala om apparna.
Microsoft egen app Edge är miltals ifrån Safari.

Dock är jag en van iPhone-användare sen fem år tillbaka så jag ska inte säga för mycket om Windows-telefonerna än

Prata inte om windows mobil os dock (har aldrig använt det, dessutom vad jag vet kan man inte ändra temat mer än möjligen färgen)

När vi ändå pratar slipat, så ligger android i klass med IOS, dock satsar apptillverkarna inte på bra appar till Android alltid och kan verka som mindre slipat ekosystem.

Det det gnälls mest på från programmera, är oviljan att betala. Problemet är om dom inte gör appar värda att betala för, så är ingen så dum att betala för appen. Blir en ond cirkel helt enkelt.

Visa signatur

Min spel rigg:FD Define R4|VX 550W|i5 2500K|Corsair LP 4GBX2|Mammabräda P67 Extreme4|GTX 670 windforce|23tum u2312hm
Min gamla/HTPC:AMD 6000+|Ram 2GbX2|Radeon HD5770| XFX 450/nu XFX 550
Mitt bygge: ByggloggFri frakt INET:Fraktfritt sweclockers vid köp över 500kr

#Gilla inlägg som är bra & Använd citera/@"namn" vid snabbt svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av Elcentralen:

han borde hålla sig till heartstone.

Haha... jag fick försöka förklara för mina bordsgrannar i det öppna kontorslandskapet vad jag garvade till åt... dom fattade ingenting!

Visa signatur

DATOR i bruk: ASUS ROG STRIX B550-F Gaming, Ryzen 7 5900X. 4x16 GB Ballistix MAX RGB @ 3800 MT/s 16-17-18-34-51 (1T)/~58 ns. MSI RTX 4090 Ventus x3. Samsung 980 Pro 1 TB. EK AIO Elite 360.
DATOR 2011 års modell: Underbara Sandy Bridge, i7 2600K@4,7 GHz på ett P67 Sabertooth-bräde. Radeon HD 7770