Tjej med personlighetsstörning, råd?

Permalänk
Avstängd

@Olegh: Valet är enkelt lev eller dö, det som inte dödar dig gör dig starkare, sen är det bara att förlita sig på att rättsväsendet fungerar som det skall, det trista är att behöva gå runt och spara bevismaterial och vara orolig för att inte bli betrodd.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av anon190792:

Så för att en människa någonstans i sverige, helt (okänd) har borderline så drar du slutsatsen att hon är psykopat? mytoman? att hon är ute efter att utnyttja och manipulera? eller vad menar du?

Sen att TS ska skaffa "riktigt hjälp", hjälp med vadå? låter som att denna okända och farliga tjej är en spegling av dig själv. Du har ingen grund att gå på, och då utgår du från... dig själv?

haha ok, vad är du för skön pajsare. Jag kan inte säga mycket mer än att jag har flera erfarenheter, då och nu, med psykiska problem som inte är mina egna.

Skulle aldrig inleda ett förhållande med någon som inte kan hantera sitt eget liv. Gillar man drama, pillerknaprande och bergochdalbana kanske man ska åka hissen vid sergels torg hela dagarna istället.

Om man behöver fråga om diagnoser på sweclockers ska man inte ha något att göra med det. Han har inte ens träffat bruden och rådfrågar genast sveriges ledande forum i relationsfrågor.

Därav drar jag slutsatsen att ingen relation alls är bäst.

kramis

Visa signatur

lolclockers

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Tjenare alla Sweclockare! Nyligen så kom jag i kontakt med en fin tjej online (vi har en gemensam vän) hon verkade intresserad av mig och vi började snacka lite. Vet inte om jag gillar henne ännu mer än ren fysisk attraktion. Men jag vill definitivt lära känna henne mer. När vi pratade så fick jag reda på lite om hur hon har någon form av personlighetsstörning, kallat borderline tydligen, som har med instabila känslor att göra. Googlat lite på det men hoppas på bättre svar här. Är det någon som har erfarenhet av detta? Rent hypotetiskt att det skulle bli något, hur hanterar man en sådan person? Har bara lite erfarenhet av folk med personlighetsstörningar, och dom är inte roliga i längden tyvärr. En väldigt gammal vän till mig som har en diagnos, vilket tyvärr har lett till att jag inte umgås riktigt med honom som förr eftersom det är väldigt jobbigt att ha och göra med i längden. Beror ju helt på vad det är för störning också. Att notera är ju också att vi inte träffats i verkligheten ännu.

tendensen är att de existerar endast med en annan person vilket gör alla relationer är i grunden hopplösa fördom tills de fått hjälp.

Visa signatur

Träna bort dyslexin. Ryzen 3600 - asus B350plus - Msi Vega56 - Acer 1440p 144hz - M.2 ssd - asus essence stx - Sennheiser hd600 - Corsair 750w - 16gb ram 3ghz - atcs 840 - luftkylt - Felsökning? (Lär dig Googla)

Permalänk
Avstängd

@Xaves: Påminner mycket om vad jag själv fått erfara, men med allt ont kommer något gott i slutändan. Du har nog blivit mycket starkare psykiskt och det går nog inte manipulera dig eller ens ljuga för dig utan att du märker det. Inga kunskaper man vill ha användning av men livet bjuder på överraskningar så det är lika bra att besitta så mycket mentala verktyg man kan.

Permalänk
Medlem
Skrivet av HallonsyltarN:

@Yorg: självklart måste man se människan bakom och givetvis fungerar inte alla med diagnos på samma sätt, men ts frågade ju uttryckligen efter erfarenheter kring förhållanden med tjejer som har diagnostiserad borderline. Klart jag då kommer beskriva min erfarenhet precis som den var. Är fullt medveten om att det finns många felaktiga stereotyper och just därför är väll "hands on" erfarenheter extra viktiga?

Så, det var inte så att du utelämnade positiva aspekter? Du beskrev er relation helt neutralt?

Skrivet av Grönahunden:

beror på har du nån erfarenhet av känt någon med personlighetsstörning..

@Pan.Pan: ja undviker vissa personer som jag vet håller på med gaslighting/smutskastning och annat,
känner dom blodlukt så hugger dom direkt, först fångar dom in en med charm & manipulation.. sen när dom e klara så slängs man med soporna..

Om jag har någon erfarenhet av människor med personlighetsstörning? Ja, det kan man ganska lugnt säga, både privat och i yrket.

En diagnos berättar inte vem en person är, en diagnos beskriver vissa svårigheter en person har i vissa aspekter av sitt liv. Psykiatriska diagnoser är heller inte 0 eller 100, vi har alla mer eller mindre drag av dessa, för vissa människor har det en större negativ inverkan på deras liv och därför får de en diagnos. Att då gå in och dra alla med samma diagnos över en kam eller försöka uttala sig generellt om dessa människor är rätt förkastligt.

Men, i dagens samhälle är det väl knappast förvånande, det verkar ju vara gängse norm...

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Avstängd

Visst är alla olika men alla människor som har Borderline har ett genomgående mönster av instabilitet i relationer med andra människor, i sin självbild och sina affekter.
Detta visar sig på olika sätt, varav minst fem av följande:

  1. Gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller inbillade separationer.

  2. Uppvisar ett mönster av instabila och intensiva relationer med andra människor som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering.

  3. Uppvisar identitetsstörning: påtaglig och varaktig instabilitet i självbild och identitetskänsla.

  4. Visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (t ex slösaktighet, sexuell äventyrlighet, drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning).

  5. Uppvisar upprepat självmordsbeteende med gester, hot eller självstympande handlingar

  6. Affektiv instabilitet som kommer av en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (t ex intensiv, episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar några timmar och endast i enstaka fall längre än några dagar).

  7. Kronisk tomhetskänsla.

  8. Uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller svårighet att kontrollera ilska (t ex ofta förekommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål).

  9. Har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller allvarliga dissociativa symptom.

Om en person inte uppfyller fem punkter så har den inte Borderline.
Om en person har Borderline så har den svajjig självbild, instabila relationer och affekter samt uppfyller MINST fem punkter på listan.
Det är vad diagnosen innebär, så ni som pratar om individen och att man inte vet hur någon är bara för diagnosen gör just bara det: Pratar.(I nattmössan) Det är nämligen exakt det som psykiatriska diagnoser är till för. Att beskriva hur någon är.

Permalänk
Avstängd

Se till individen och inte till bokstavskombinationen, rusa inte in i något bara är mina tips, låt allting gå sakta och ge det tid.

En diagnos är en övergripande beskrivning av hur en person kan vara till psyket exempelvis, inte HUR den är till helhet f ö, hon har ju en egen personlighet och utstrålning även, det är ju inte så borderlinen bara lyser om henne och att hon bara utstrålar borderline hela hon, det har jag grymt svårt att tänka mig, tänker bara på alla tidigare inlägg i denna forumtråd.

Visst, det är mer negativa inlägg än positiva, det ser jag, men jag anser inte att TS ska börja generalisera, jag har själv en diagnos, inte fan är jag diagnosen, använder den ej heller som ursäkt, jag är mig själv helt enkelt.

Och folk som får höra min diagnos efter att ha umgåtts med mig finner mig som mycket mer empatisk, samarbetsvillig, social, mindre negativ etc än vad de målat upp bilden av vad diagnosen i fråga ska vara "i deras värld", den ni, fy fan, skulle ni umgåtts med mig och sen hört min diagnos kanske ni sprungit all världens väg, who knows

Att placera människor i fack direkt och generalisera är fult, just människor, det är så lätt att säga "du har den diagnosen, du ÄR så i min värld" innan man ens greppat personen i fråga eller träffat denne.

Det är ungefär som att säga att alla som heter Olle är dumma i huvudet, för jag känner en som heter Olle och han är dum i huvudet, eller i detta fall, mer lämpligt och passande:

Jag har varit tillsammans med en Lena, alla som heter Lena är dumma i huvudet.

Lite så känns det över alla inlägg.

Kan f ö nämna att ett problem endast är ett problem oftast om man väljer att göra det till ett problem eller går in med den inställningen, visst ska man ha diagnosen i åtanke, absolut, men inte gå in med en redan uppmålad bild av hur man tror det är i sådana fall.

Har f ö två före detta vänner som har Borderline, men jag gick hur bra som helst ihop med de och vi hade skitskoj, och man lärde sig vart gränser gick och vi hade inga problem att umgås, man lärde sig hantera dem och vart de var, och så är man ju lite människokännare i vissa drag så man känner stämningen bl a, än om jag f ö är väldigt klumpig av mig i mina uttryck bl a många gånger, men that's just me

Och för de frågvisa, jag är inte vän längre med dem då vi växte ifrån varandra, liksom man växer ifrån sina klasskompisar och dylikt, blev bara att kontakten blev mindre o mindre, för att sedan inte finnas, så ingenting negativt i något av de fallen.

Människan är i regel rädd för vad den inte kan hantera/förstå f ö vad det tycks, jag tycker du ska ge henne en ärlig chans, men avvakta, skriva är en sak, att umgås utanför Internet en annan, måla inte upp falska förhoppningar så tidigt än om jag vet att det är lätt hänt.

Personkemi ska klicka bl a, och vad du annars finner att en partner ska kunna tillföra just dig och vilka pusselbitar du vill att denna ska fylla ut och som är del av anledningen till varför du söker en.

Vi lever bara en gång, man får sällan ytterligare en chans att ta de chanser man aldrig tog, så välj klokt är mitt sista råd och lev livet, och snöa inte in dig för mycket på diagnosen

Visa signatur

CPU: Ryzen 7 1700, kylare: Noctua NH-L12, Mammabräda: Gigabyte AX370 Gaming-K3, RAM: Corsair LPX 3200Mhz @ 3066Mhz vid 1,35V stabilt, GPU: MSI 1080 Ti Gaming X, PSU: Corsair SF600, Lagring: 2xWD Red 3TB speglat, 1x Samsung Evo 960 256GB, Chassi: Inbyggt i skrivbordet, sörjer för sval lägenhet.

Permalänk
Medlem

Sambons syster har Borderline och jag har några bekanta som har bipolär.
Kan rakt av säga att om du inte är psykiskt stark person så skulle jag inte rekommendera dig det då dessa diagnoser tär mest på de som är närmast.
Så klart så skiljer sig diagnosen mellan person till person, jag har "bara" min synvinkel på borderline samt bipolär.
Men det är HELT upp till dig, är det värt det så är det värt de.

Permalänk
Avstängd

@RazerBlader: Du har ju noll erfarenhet är naiv och tror att folk inte kan få psykiska men av ett bedrövligt umgänge Det kan ta flera år att bara bli sig själv igen med självkänsla vänner som inte pallar med dig eller blivit duperade av den sjuke. En diagnos kan också vara ett snällt sett att säga, "den här människan är bedrövlig vad ska samhället göra?" Du skriver att man ska ta det långsamt i början, tror du att en person i 20 års åldern märker av när en manipulation påbörjas?

tog bort olämplig bild
Permalänk
Medlem
Skrivet av anon179444:

Visst är alla olika men alla människor som har Borderline har ett genomgående mönster av instabilitet i relationer med andra människor, i sin självbild och sina affekter.
Detta visar sig på olika sätt, varav minst fem av följande:

  1. Gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller inbillade separationer.

  2. Uppvisar ett mönster av instabila och intensiva relationer med andra människor som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering.

  3. Uppvisar identitetsstörning: påtaglig och varaktig instabilitet i självbild och identitetskänsla.

  4. Visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (t ex slösaktighet, sexuell äventyrlighet, drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning).

  5. Uppvisar upprepat självmordsbeteende med gester, hot eller självstympande handlingar

  6. Affektiv instabilitet som kommer av en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (t ex intensiv, episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar några timmar och endast i enstaka fall längre än några dagar).

  7. Kronisk tomhetskänsla.

  8. Uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller svårighet att kontrollera ilska (t ex ofta förekommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål).

  9. Har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller allvarliga dissociativa symptom.

Om en person inte uppfyller fem punkter så har den inte Borderline.
Om en person har Borderline så har den svajjig självbild, instabila relationer och affekter samt uppfyller MINST fem punkter på listan.
Det är vad diagnosen innebär, så ni som pratar om individen och att man inte vet hur någon är bara för diagnosen gör just bara det: Pratar.(I nattmössan) Det är nämligen exakt det som psykiatriska diagnoser är till för. Att beskriva hur någon är.

Nattmössan huh? Jag är psykolog, jag kan ställa diagnosen på en människa. Vad är dina kvalifikationer?

Diagnosen beskriver besvär en människa har, hur det inverkar negativt på hens liv. Den berättar inte VEM människan är, det finns en ohyggligt stor variation inom gruppen.

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Medlem

Här i Sverige så ska vi ju vara så accepterande och ta hit folk ifrån andra delar av världen - men en människa med diagnos, det går inte att befatta sig med!

Ja, var dag är en ny förundran.

Visa signatur

+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

"Real stupidity beats artificial intelligence every time." - Terry Pratchett, Hogfather

Permalänk
Medlem
Skrivet av Yorg:

Nattmössan huh? Jag är psykolog, jag kan ställa diagnosen på en människa. Vad är dina kvalifikationer?

Diagnosen beskriver besvär en människa har, hur det inverkar negativt på hens liv. Den berättar inte VEM människan är, det finns en ohyggligt stor variation inom gruppen.

Är det inte besvären som är relevanta?

Permalänk
Medlem
Skrivet av SexMachine:

Är det inte besvären som är relevanta?

Är det så du brukar presentera dig? Det som är viktigt för andra människor att känna till om dig? Att du har t.ex magproblem, svårt att somna på natten, är rädd för mörkret, lite hypokondrisk och hade en depression för tre år sen?

Om inte så nej.

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Medlem
Skrivet av Yorg:

Är det så du brukar presentera dig? Det som är viktigt för andra människor att känna till om dig? Att du har t.ex magproblem, svårt att somna på natten, är rädd för mörkret, lite hypokondrisk och hade en depression för tre år sen?

Om inte så nej.

Om den andra personens hälsa skulle hänga på att jag har magproblem så ja.

Permalänk
Medlem

Jag glömde tillföra mitt råd till TS:

Så länge tjejen är öppen och ärlig om sin diagnos och vidtar nödvändiga åtgärder för att hållas stabil (äter mediciner, går på samtal etc.), om och i den utsträckning som det behövs, så finns det inget som säger att det kommer bli en taskig erfarenhet för den sakens skull.

Visa signatur

+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

"Real stupidity beats artificial intelligence every time." - Terry Pratchett, Hogfather

Permalänk
Medlem
Skrivet av SexMachine:

Om den andra personens hälsa skulle hänga på att jag har magproblem så ja.

Exakt, så du skulle inte göra det annars. Att en person har borderline betyder inte automatiskt att du kommer bli skadad av att vara i relation med den, det betyder att personen har svårt att hantera relationer och att hen kommer behöva arbeta med det.

Jag slår vad om att över hälften av människorna som postat i den här tråden också är rätt kassa på att hantera relationer, många av dem utan att ha en aning om det själva. DET är svårt och potentiellt rätt skadligt att möta.

Självklart kan man hamna i kläm i en relation med någon som har borderline, precis som med alla andra relationer. Även om det kan arta sig på så sätt att det är svårare att relatera till varandra så är det inte på något sätt garanterat. För vissa människor kan det säkert passa ännu bättre att vara tillsammans med personen då vissa föredrar att nästan smälta samman till en person i en relation.

Poängen är att du inte kan veta något om hur relationen skulle bli om du inte utforskar den.

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Avstängd

@Yorg: Har du blivit utsatt för någon med diagnos utanför din yrkesroll? Jag talar ju utav erfarenhet från umgänge/relation, skriva ut mediciner och be patienten berätta om sitt förflutna mm ger ju inte mer insikt än att faktiskt ha levt med dem, du kan säkert hjälpa den drabbade med sjukdomsinsikt osv men skulle du som psykolog inte avråda någon att inleda en relation med borderline. Det gjorde hon jag gick till och det var en mycket gammal vis kvinna som var chef på sin avdelning i sthlm.

Permalänk
Medlem

Jag hade hållt mig borta.

Varför?

Jo, det finns personer som har dessa problem, men VÄGRAR stenhårt att inse det själva, de kanske mår bättre i en relation än ensamma, men om de inte kan acceptera att de har problem på en psykisk nivå OCH BEHÖVER hjälp så kommer det aldrig att leda någonstans, och personen kommer sannolikt vara som den är under förhållandet, du kommer inte heller kunna övertyga personen om att ta hjälp om de efter XX antal år och förhållande inte gjort det själva.

Ska du bli tillsammans med en person som i slutändan är din patient och partner? Är det något att sträva efter så säger jag SHOOT, är det inte det så säger jag, tänk om. Någon annan kommer att ta hand om henne.

Edit: Du kommer garanterat inte att uppleva "hela" henne förräns ni varit tillsammans ett tag.. (Dvs svårt att fatta innan det är för sent)

Visa signatur

- - - - S.T.A.L.K.E.R FAN - - - -

Permalänk
Avstängd

@mannen99: Det märks att du har äkta erfarenhet, spot on

Permalänk
Medlem
Skrivet av rocket:

@Yorg: Har du blivit utsatt för någon med diagnos utanför din yrkesroll? Jag talar ju utav erfarenhet från umgänge/relation, skriva ut mediciner och be patienten berätta om sitt förflutna mm ger ju inte mer insikt en att ha levt med dem, du kan säkert hjälpa den drabbade med sjukdomsinsikt osv men skulle du som psykolog inte avråda någon att inleda en relation med borderline. Det gjorde hon jag gick till och det var en mycket gammal vis finsk kvinna som var chef på sin avdelning i sthlm.

Ja, jag har som jag redan skrivit privat erfarenhet av människor med olika diagnoser, bl.a borderline och bipolaritet.

Nej jag skulle inte ha en generell avrådan att inleda en relation med någon som har borderline, om något skulle jag rekommendera personen MED borderline att tänka flera vändor innan den ger sig in i en relation bara för att se till att den sker av rätt anledning.

Jag kan tycka att det är tur att forskningen och behandlingen kommit längre än visa finska kvinnor.

Psykologer skriver för övrigt inte ut medicin, vi utreder och behandlar.

Det får räcka för mig i den här tråden, killgissandet och alla kassa råd gör mig lite för förbannad.

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Medlem
Skrivet av Yorg:

Exakt, så du skulle inte göra det annars. Att en person har borderline betyder inte automatiskt att du kommer bli skadad av att vara i relation med den, det betyder att personen har svårt att hantera relationer och att hen kommer behöva arbeta med det.

Jag slår vad om att över hälften av människorna som postat i den här tråden också är rätt kassa på att hantera relationer, många av dem utan att ha en aning om det själva. DET är svårt och potentiellt rätt skadligt att möta.

Självklart kan man hamna i kläm i en relation med någon som har borderline, precis som med alla andra relationer. Även om det kan arta sig på så sätt att det är svårare att relatera till varandra så är det inte på något sätt garanterat. För vissa människor kan det säkert passa ännu bättre att vara tillsammans med personen då vissa föredrar att nästan smälta samman till en person i en relation.

Poängen är att du inte kan veta något om hur relationen skulle bli om du inte utforskar den.

Nu är jag inte psykolog men har haft många i min omgivning med psykiska problem varav en partner och jag känner ingen som har haft en sund fungerande relation. Det har fungerat som ytligt bekanta men inte mer. Dock så finns det säkert någon som fixar det så hundra kan man inte vara. Men jag själv hade aldrig gått in i en relation med någon som har borderline eller andra psykiska problem. Jag håller mig borta.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Yorg:

Nattmössan huh? Jag är psykolog, jag kan ställa diagnosen på en människa. Vad är dina kvalifikationer?

Oooh. Här var du auktoriteten. Men lite löjlig va?
Om det stämmer så förstår du väl ändå att invändningar mot att stoppa folk i fack handlar mest om hur den som kommer med invändningarna väljer att se världen. Då de som lider av psykisk ohälsa, efter att ha kommit förbi det initiala stigmat som"galen" blir hjälpta av en korrekt ställd diagnos(stoppad i ett fack) så snabbt det bara är möjligt så är det ganska missriktat.
Hela poängen med DSM är att klart definiera vad folk faktiskt lider av så att man både kan försäkra sig om att alla inblandade pratar om samma saker och ge ett underlag för att sätta in rätt insatser.

Permalänk
Quizmaster Malmö 22

Ha roligt med henne o se hur det går. Det jag hade gjort.

Visa signatur

[Gigabyte EP35-DS4][Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz][2x2GB Corsair XMS 2][Gainward GTX 570][Sandisk Extreme II 480GB][Corsair HX 620W][Fractal Design Define XL R4][Acer GD245HQBID]

Permalänk
Medlem

Haft en väldigt nära vän med borderline i flera år som fick för sig att vänskapen inte betydde något en dag, massa konstigheter, förklaringar hit dit och om allt som var fel. Det var det, inte sett röken av henne sedan den dagen.

Visa signatur

Intel i9 10900K | H150i PRO XT | Asus Rog Strix Z490-E Gaming | Asus Strix 3090 OC | G.Skill Trident Z Royal 4x8GB 3600MHZ CL17 | Corsair Force MP600 1TB | Asus Rog Swift PG278QE | EVGA Supernova T2 1600W

Permalänk
Medlem

Ordet bergochdalbana har kastats fram och tillbaka många gånger i tråden, och det är verkligen det enklaste ordet man kan beskriva ett förhållande med en "borderline-kvinna" med, enligt mina personliga erfarenheter.

En människa som kan få dig att må bättre än du någonsin har mått, och mer älskad än du någonsin trodde du kunde bli. Som på en handvändning kan dränka dig i din egen skit, skylla alla världens problem på dig och värdera dig lägre än piss är ingen som är trevlig att leva med i längden.

Jag säger stopp, kära inte ner dig i någon med borderline. Visst kan du ha turen att ha hittat en kvinna med sjukdomsinsikt som har lärt sig hantera sin sjukdom. Men ser man till hur många med personliga erfarenheter som avråder från att inleda någonting (inklusive mig själv). Så får man en viss fingervisning om hur vanligt det är.

Visa signatur

Chassi> FD Define S CPU> i7 10700 GPU>RTX 3070 MB> GB B460 Aorus Pro AC Ram> 32GB PSU> Corsair AX1200

"Server"> Enthoo Pro CPU> i7 5960x @ 4,2 Ghz GPU>GTX 760 MB> Asus x99 Deluxe Ram> 32GB 2666mhz PSU> Corsair CX650

Kringutrustning> Philips 70PUS7304, AOC AGON AG271QG, Roccat ISKU Fx, Logitech G502 Spectrum, MX 5500, MX Revolution, Arctis Nova Pro Wireless, Behringer Ms40, HP Reverb G2, MSI GF65 Thin 10SER, USB 990 Pro 2tb,

Permalänk
Medlem
Skrivet av tobbZzen:

Dagen efter låg hon bara i sängen hela dagen, gick inte ens upp för att gå på toa

Sket hon och pissade i sängen eller?

Permalänk
Medlem
Skrivet av rocket:

Det kan ju vara som hon säger eller så kanske hon vill få något allvarligare tex antisocial personlighetsstörning att framstå som bara borderline.

Pfff. Vi med antisocial personlighetsstörning skulle aldrig göra så. Det är inte oss det är fel på, det är er.
B!

Visa signatur

Allting jag skriver är om inget annat uttrycks, min åsikt! Ingenting måste vara dagens sanning enligt din åsikt, och gör du antaganden baserade på mina åsikter hoppas jag att du övervägt mer än bara just min åsikt.

Permalänk
Medlem

@Yorg: Tror ts fattar att hon inte var galen precis hela tiden och det var självklart inte det jag menade heller, antog att det var underförstått. Skrev även i mitt första inlägg att mitt syfte inte på något sätt var att avskräcka TS från att testa och se vad som händer. Men, att relationen varade så kort tar jag mig friheten att lägga på henne. Jag gjorde allt för att det skulle fungera men det dög tydligen inte.

Visa signatur

| i9-10850k | RTX 3080 suprim X | Corsair 7000d | Strix z590-E | 2x LG 27GL850 | RM850x |

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon246659:

Fy fan va läskigt att läsa alla kommentarer att han ska fly situationen för hon har öppet berättat om sin borderline. Ni har ingen aning hur hon är som person eller bredden på hennes svängningar och ändå spyr er ur sådan skit.
Jag hoppas ni aldrig råkar ut för nån form av psykisk ohälsa... För då har in nu på förhand dömt ut er själva som människor värda ett normalt liv med kärlek och respekt.

Borderline är en personlighetsstörning så ja det säger en del om hennes personlighet.

Det är ingen psykisk ohälsa utan just en störning. Jag har personligen inget agg mot folk med borderline men att förvänta sig en fungerande normal konstruktiv relation med en med borderline är i princip omöjligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Jag arbetar dagligen med människor med psykisk ohälsa, däribland detta.

Mitt råd till dig är att hålla dig långt borta, det är förmodligen inte värt all den massiva energi man lägger ner för det du får tillbaka.

Det är lite som att, ger du ett finger så tar de hela armen.

Men som sagts redan, vissa dagar är bra.. då är allt frid och fröjd.. men dagarna som är dåliga... de är riktigt, riktigt dåliga. Man behöver vara något av en hjälte för att orka stå ut.

Skickades från m.sweclockers.com