Permalänk
Medlem

Glapp/inget ljud alls

Hej,

Jag flyttade på datorn medans jag städade kring skrivbordet. När jag sedan skulle använda hörlurarna var det inget ljud, testa ett par andra - inget ljud i dem heller.. När jag sätter i kabeln så kommer realtek upp "ny anslutning" om jag vrider lite så kopplas anslutningen bort. Oavsett vad jag gör så har jag inte ljud alls på datorn....

Varken uttagen bak eller fram på datorn fungerar.

Hur kan jag lösa detta? Väldigt tacksam för hjälp!

Permalänk
Rekordmedlem

Du kan ju ha skadat eller lossat kontakterna, prova att koppla loss frontutgången och kolla sedan om anslutningen direkt på ljudkortet fungerar när den är ensam, koppla sedan in frontpanelem och prova om den fungerar, har du ett separat ljudkort så prova även att montera om det.
Prova helst också med en annan hörlur eller headset för det kan ju även vara nått problem där, du bör även prova driva din hörlur frän nått annat än datorn.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.