Permalänk
Medlem

Vega 64 + oanvänt vattenblock

Hej!

Det har blivit dags att sälja mitt Vega 64 då det har blivit petat från extradatorn. Jag är kortets enda ägare och har endast använt det till spel.
Har vad jag kan minnas inte överklockat kortet, däremot har det körts undervoltat under perioder. Kan tyvärr inte svara på vad det klarar för undervolt, gick aldrig in särskilt hårt för det och det var längesen senast.
Kylpastan har aldrig bytts så där finns det förmodligen några grader att vinna för den som vill.
Spelade senast igenom Valheim på det i våras utan några problem och jag körde en vända Furmark här om dagen utan några som helst konstigheter. Däremot så kan det uppstå en del coil whine i vissa spelmenyer ifall FPSen är helt obegränsad.

Jag har även ett passande vattenblock till kortet, ett EK-FC Radeon Vega RGB - Nickel. Hade planer på att bygga en custom loop med det, men hann uppgradera innan jag kom till skott... Blocket är alltså helt oanvänt, har endast öppnat förpackningen för att kolla på det.

Det är budgivning som gäller för båda, i vanlig ordning så väljer jag själv vem jag säljer till och om jag säljer öht.
Har ett gäng referenser i marknadsreferenstråden.

Kan skicka mot förskottsbetalning med Swish och det går även bra att hämta hemma hos mig i centrala Kalmar. Kan montera kortet för testkörning i så fall.

Vega 64 - budstart 5000 kr
EK-FC Radeon Vega RGB - Nickel - budstart 200 kr

Väl mött,
Erik

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Bjuder 200kr för vattenblocket.

Permalänk
Avstängd

Vega 64 5000+ frakt

Permalänk
Medlem

Inser att jag helt glömde bort att nämna exakt vilken modell det är.
Det rör sig om ett Sapphire Radeon RX Vega 64 black, har orginalförpackningen plus annat bra till emballage hemma om det blir frakt.

Permalänk
Medlem

5100 + frakt för Vega

Permalänk
Medlem

Jag avslutar det här 19:00 imorgon (10/9), med fem minuter anti-snipe.

Permalänk
Medlem

5500kr plus frakt för allt

Permalänk
Medlem

Är det sålt?

Visa signatur

i7 6700k (Alphacool Eisbaer 360) | Aorus Z270X Gaming K5 | Aorus GTX 1080ti (Phanteks Glacier) | Corsair Vengeance 2x8 3000mhz | 2x Corsair Force Series LE 240GB RAID 0 | Corsair RM1000 | Fractal Design Meshify C

Permalänk
Medlem

Hej! Ber om ursäkt för den dåliga responsen här. Är i kontakt med @universe, blir det inte av så går erbjudandet vidare till buden under.

Permalänk
Medlem

Annonsören har avslutat denna annons.