CSGO tabbar ner sig och går inte få upp igen

Permalänk

CSGO tabbar ner sig och går inte få upp igen

Hej!

Vet inte om tråden hamnar rätt men hoppas det!

Har en kompis som fått ett problem den senaste veckan. Varje kväll vi spelar CS så efter 2-3 timmar så tabbas CS ner för han och muspekaren är försvunnen (man ser den dock om man rör den i aktivitetsfältet men inte annars) och han kan inte tabba in igen. Han kan inte göra något alls med datorn då muspekaren inte syns förutom i aktivitetsfältet. Han startar om datorn, connectar till vårt game igen och samma problem uppstår direkt. Han kommer inte in och stänger ner datorn och nästa dag vi kör så funkar de klockrent i 2-3 timmar sen blir de samma igen. Såhär har det varit varje dag i en vecka nu. Han har startat om datorn flera gånger och uppdaterat drivrutiner till grafikkortet utan framgång. Precis som att datorn måste vila över natten för att sen fungera ett par timmar igen innan den behöver vila över natten på nytt.

Han har en stationär lenovo med i5-10400f och ett gtx 1660 samt 16gb ram. Han har haft datorn i snart två år och spelat mycket utan problem ända tills nu när detta händer.

Kan det vara någon komponent som är kass eller tror ni det är mjukvarurelaterat?

Permalänk
Inaktiv

Ctrl+Shift+Escape när detta händer, gå till detaljer, sortera på CPU och kolla om ni hittar någon konstig process som dyker upp.