Permalänk
Medlem

Trodde i min enfald att svenskar var unika i att hålla platser med väskor eller hellre stå än dela säte, men de gör precis som oss här i Polen

Permalänk
Medlem
Skrivet av medbor:

<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Trodde i min enfald att svenskar var unika i att hålla platser med väskor eller hellre stå än dela säte, men de gör precis som oss här i Polen

Tydligen inte. Såg till och med värre ut än i Sverige då långt ifrån alla gör så här (jag gör inte så t.ex.).

Permalänk
Medlem
Skrivet av Libra-75:

Tydligen inte. Såg till och med värre ut än i Sverige då långt ifrån alla gör så här (jag gör inte så t.ex.).

Samma här, jag sätter mig istället på det yttersta sätet😏

Permalänk
Medlem
Skrivet av stigw:

Dricka direkt ur flaskan får man på sin höjd göra om man sitter på ett hölass enligt Magdalena Ribbing. Så att kapsylen är fäst i flaskan kan ju inte va nått problem. Eller håller Du på med höbärgning?

Vem bryr sig om vad Magdalena Ribbing sagt och tyckt? Och förresten drack vi öl ur glasflaskor under höbärgningen, inte läskeblask ur plastflaskor. Ölflaskorna hade inte heller skruvkork utan en kapsyl man flippade bort mot kanten på ett flak eller liknande.

Permalänk
Hedersmedlem

När människor med grisfobi tar över den lokala pizzerian och ersätter all skinka med kalkon. Nej! Matfusk!

Pizza är svensk tröstemat och sån ändrar man fan inte på. Jag har knappt kommit över att man slutade med burkchampinjoner i början av millenniet, ska jag nu aldrig få äta en riktig, svensk kapritjåsa igen?

Har kroginspektionen något journummer?

Visa signatur

I am a prototype for a much larger s󠅄󠅘󠅕󠄐󠅞󠅕󠅕󠅔󠄐󠅤󠅟󠄐󠅒󠅕󠄐󠅟󠅒󠅣󠅕󠅢󠅦󠅕󠅔󠄐󠅑󠅞󠅔󠄐󠅥󠅞󠅔󠅕󠅢󠅣󠅤󠅟󠅟󠅔󠄐󠅧󠅑󠅣󠄐󠅟󠅞󠅓󠅕󠄐󠅣󠅑󠅤󠅙󠅣󠅖󠅙󠅕󠅔󠄐󠅒󠅩󠄐󠄷󠅟󠅔󠄞󠄐󠄾󠅟󠅧󠄐󠅧󠅕󠄐󠅓󠅑󠅞󠄐󠅙󠅝󠅠󠅜󠅕󠅝󠅕󠅞󠅤󠄐󠅤󠅘󠅕󠄐󠅣󠅑󠅝󠅕󠄐󠅖󠅥󠅞󠅓󠅤󠅙󠅟󠅞󠅑󠅜󠅙󠅤󠅩󠄐󠅧󠅙󠅤󠅘󠄐󠅔󠅑󠅤󠅑󠄝󠅝󠅙󠅞󠅙󠅞󠅗󠄐󠅑󠅜󠅗󠅟󠅢󠅙󠅤󠅘󠅝󠅣󠄞ystem

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aphex:

När människor med grisfobi tar över den lokala pizzerian och ersätter all skinka med kalkon. Nej! Matfusk!

Pizza är svensk tröstemat och sån ändrar man fan inte på. Jag har knappt kommit över att man slutade med burkchampinjoner i början av millenniet, ska jag nu aldrig få äta en riktig, svensk kapritjåsa igen?

Har kroginspektionen något journummer?

Ring alla dina vänner. Be dom ringa in en beställning "har ni inte skinka? Nej då ska jag inte ha någon pizza" tillräckligt många sånna samtal så kommer det nog snart upp skinka på menyn igen.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aphex:

När människor med grisfobi tar över den lokala pizzerian och ersätter all skinka med kalkon. Nej! Matfusk!

Pizza är svensk tröstemat och sån ändrar man fan inte på. Jag har knappt kommit över att man slutade med burkchampinjoner i början av millenniet, ska jag nu aldrig få äta en riktig, svensk kapritjåsa igen?

Har kroginspektionen något journummer?

Kan väl hålla med om skinkan, fläsk och kalkon är inte samma sak, varken i smak eller konsistens. Men färska champinjoner slår ju burkchampinjoner alla dagar i veckan, tycker jag iallafall.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Libra-75:

Kan väl hålla med om skinkan, fläsk och kalkon är inte samma sak, varken i smak eller konsistens. Men färska champinjoner slår ju burkchampinjoner alla dagar i veckan, tycker jag iallafall.

"Slår" är ju relativt. Det är två väldigt skilda smakupplevelser, två olika produkter. Det är nästan som att jämföra inlagd sill med färsk sill. Ibland vill man ha den ena, ibland den andra.

Visa signatur

DAN Cases A4-SFX | AMD Ryzen 7 9800X3D | Thermalright AXP90-X47 Full Copper |
INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB Twin X2 | Kingston 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 | ASUS ROG Strix B650E-I Gaming WIFI | Samsung 960 EVO 1TB | Corsair SF-600

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Libra-75:

Kan väl hålla med om skinkan, fläsk och kalkon är inte samma sak, varken i smak eller konsistens. Men färska champinjoner slår ju burkchampinjoner alla dagar i veckan, tycker jag iallafall.

Sånt kan ni hålla på med när ni går på lokal eller reser till kontinenten, men på vanlig husmanspizza ska där vara inlagd svamp. Och ingen jäkla senapskål!

Visa signatur

I am a prototype for a much larger s󠅄󠅘󠅕󠄐󠅞󠅕󠅕󠅔󠄐󠅤󠅟󠄐󠅒󠅕󠄐󠅟󠅒󠅣󠅕󠅢󠅦󠅕󠅔󠄐󠅑󠅞󠅔󠄐󠅥󠅞󠅔󠅕󠅢󠅣󠅤󠅟󠅟󠅔󠄐󠅧󠅑󠅣󠄐󠅟󠅞󠅓󠅕󠄐󠅣󠅑󠅤󠅙󠅣󠅖󠅙󠅕󠅔󠄐󠅒󠅩󠄐󠄷󠅟󠅔󠄞󠄐󠄾󠅟󠅧󠄐󠅧󠅕󠄐󠅓󠅑󠅞󠄐󠅙󠅝󠅠󠅜󠅕󠅝󠅕󠅞󠅤󠄐󠅤󠅘󠅕󠄐󠅣󠅑󠅝󠅕󠄐󠅖󠅥󠅞󠅓󠅤󠅙󠅟󠅞󠅑󠅜󠅙󠅤󠅩󠄐󠅧󠅙󠅤󠅘󠄐󠅔󠅑󠅤󠅑󠄝󠅝󠅙󠅞󠅙󠅞󠅗󠄐󠅑󠅜󠅗󠅟󠅢󠅙󠅤󠅘󠅝󠅣󠄞ystem

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Nioreh83:

"Slår" är ju relativt. Det är två väldigt skilda smakupplevelser, två olika produkter. Det är nästan som att jämföra inlagd sill med färsk sill. Ibland vill man ha den ena, ibland den andra.

Jag kan hålla med om det för vissa saker, typ tonfisk på burk är gott till tonfisksallad och "färsk" (som alltid har varit fryst) tonfisk är gott att grilla, halstra eller liknande. Men det är ju väldigt olika produkter med helt olika användningsområden. Champinjoner kan man använda på olika sätt men burkchampinjoner har inte något annat användningsområde än färska. Så för mig är det bara en (mycket) sämre produkt. Och eftersom champinjer är enkla att hantera så ser jag inte att de på burk ens ger några fördelar där, som typ potatis på burk som man slipper skala eller liknande (fruktansvärt äckliga är de också dock, värre än burkchampinjoner, men ska man laga mat till femtio barn eller något så kan de väl duga).

Skrivet av Aphex:

Sånt kan ni hålla på med när ni går på lokal eller reser till kontinenten, men på vanlig husmanspizza ska där vara inlagd svamp. Och ingen jäkla senapskål!

Men vart köper ni era pizzor egentligen? Jag har väl ätit pizza i typ 37 år i alla fall, första och enda gången jag sett burkchampinjoner på en pizzeriapizza var kanske 20-25 år sedan och då var det den enda pizzerian i en småstad så helt utan konkurrens och katastrof på alla områden. Däremot har jag väl sett det på någon fryspizza kanske, men inte på någon form av restaurang med självaktning, inte ens de extremt snåla panpizza-buffé-ställena som var poppis på nittiotalet.

Sen får man ju skilja på olika typer av pizza. Rucola/senapskål vill man ju inte ha på vanliga pizzeriapizzor men gärna på de lite "lyxigare" precis som pesto, parmaskinka eller liknande, och dessa saker passar ju ok på napolitanska, sicilianska pizzor och liknande också.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aphex:

Sånt kan ni hålla på med när ni går på lokal eller reser till kontinenten, men på vanlig husmanspizza ska där vara inlagd svamp. Och ingen jäkla senapskål!

Håller med, inlagd svamp skall det vara!

När vi ändå är inne på ämnet så är det inte ofta jag numera kan få den klassiska pizzasalladen som man växte upp med på pizzeriorna. Den som inte är genomsur och har även lite go röd paprika i sig.

*edit* Man fick varmt bröd och go pizzasallad medans man väntade på pizzan, DET var tider de!

Visa signatur

Chassi: Corsair Obsidian 500 RGB SE / Systemdisk Samsung 980 PRO SSD: Samsung 850 PRO 250GB / SSD: Samsung 850 EVO 250GB / SSD: Crucial MX300 1TB / CPU: Ryzen 7 3800X @ 4,2 Ghz / Kylning: Noctua NH-D15S push/pull / GPU: MSI 3080Ti SUPRIM X / PSU: Corsair RM1200i / MB: ASUS X470-f Gaming / RAM: HyperX Fury 2x16GB 3600 mhz / OS: W10 / Mus: Logitech G903 / TB: Logitech G915 TKL Wireless / Ljud: Sound BlasterX Pro-Gaming AE-9, Blue Yeti , Sennheiser HD660S, Skärm: Acer Predator X34P @3440x1440 UltraWide

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nioreh83:

"Slår" är ju relativt. Det är två väldigt skilda smakupplevelser, två olika produkter. Det är nästan som att jämföra inlagd sill med färsk sill. Ibland vill man ha den ena, ibland den andra.

Skulle inte säga att det är jämförbart med champinjoner på samma sätt, då färska slår burk i både smak och konsistens i alla tillfällen jag kan tänka mig iallafall. Medans sill har helt olika användningsområden beroende på om den är färsk eller inlagd. Men smaken är väl som baken antar jag.

Skrivet av Aphex:

Sånt kan ni hålla på med när ni går på lokal eller reser till kontinenten, men på vanlig husmanspizza ska där vara inlagd svamp. Och ingen jäkla senapskål!

Hehe!

Skrivet av snajk:

Jag kan hålla med om det för vissa saker, typ tonfisk på burk är gott till tonfisksallad och "färsk" (som alltid har varit fryst) tonfisk är gott att grilla, halstra eller liknande. Men det är ju väldigt olika produkter med helt olika användningsområden. Champinjoner kan man använda på olika sätt men burkchampinjoner har inte något annat användningsområde än färska. Så för mig är det bara en (mycket) sämre produkt. Och eftersom champinjer är enkla att hantera så ser jag inte att de på burk ens ger några fördelar där, som typ potatis på burk som man slipper skala eller liknande (fruktansvärt äckliga är de också dock, värre än burkchampinjoner, men ska man laga mat till femtio barn eller något så kan de väl duga).
Men vart köper ni era pizzor egentligen? Jag har väl ätit pizza i typ 37 år i alla fall, första och enda gången jag sett burkchampinjoner på en pizzeriapizza var kanske 20-25 år sedan och då var det den enda pizzerian i en småstad så helt utan konkurrens och katastrof på alla områden. Däremot har jag väl sett det på någon fryspizza kanske, men inte på någon form av restaurang med självaktning, inte ens de extremt snåla panpizza-buffé-ställena som var poppis på nittiotalet.

Sen får man ju skilja på olika typer av pizza. Rucola/senapskål vill man ju inte ha på vanliga pizzeriapizzor men gärna på de lite "lyxigare" precis som pesto, parmaskinka eller liknande, och dessa saker passar ju ok på napolitanska, sicilianska pizzor och liknande också.

Ja, med vissa matvaror så finns det verkligen tydliga skillnader mellan färsk och inlagt och/eller förkokt där den ena eller andra är att föredra beroende på vad det ska användas till. Fisk i allmänhet som du nämner är ett bra exempel på när burk och/eller inlagda varianten och den "färska" varianten har helt olika användningsområden. Precis som dig så har jag svårt att se i vilket sammanhang burkchampinjoner skulle vara bättre än färska, mer än att det kan vara bekvämlighet.

Permalänk
Medlem

Det var då fan att ens 14 år gamla skärm lägger av på en lördag. Ingenting håller som det ska längre!

Visa signatur

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | 2 TB Kingston Fury M.2 NVMe SSD | 32 GB Kingston DDR5 | Rysen 7 7800x3D | ASUS GeForce RTX 4070 12 GB | Fractal Design North

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Dakkie:

Det var då fan att ens 14 år gamla skärm lägger av på en lördag. Ingenting håller som det ska längre!

Om du räknar kronor/dag den skärmen kostade, så har du nog vunnit, så att säga.

Permalänk
Medlem
Skrivet av brackemannen:

Eller bara ligga hemma när socialbidrag och a-kassa betalar nästa lika bra

Lycka till att bara ligga hemma och lata dig på socialbidrag 🤣

Permalänk
Avstängd

Sheins kläder innehåller gifter och folk jobbar uppemot 18h per dygn. Ren skit alltså
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VPQMwV/sheins-klader-inn...

I överlag så granskas företag generellt genomuselt idag. Vi behöver fler Sverker, förbaskad många fler

Visa signatur

7800x3d, 64GB 6000cl30, Gigabyte X670 Gaming X AX (F9d) 12TB m.2/nvme, 8TB SSD, WD 2x12TB 5400rpm, XFX 7900xt, SoundBlasterX AE-5+, HP X34", Fractal Design Define 7, Corsair HX750, Topping MX3s, Ino Audio piMx, Dan Clark Audio Aeon 2 closed..
LG B1 65", Topping e70, Topping pa5 II plus, Guru Audio Junior+ (primärt) / Canton GLE 90, Nintendo Switch OLED, Pico 4 VR

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kaleid:

Sheins kläder innehåller gifter och folk jobbar uppemot 18h per dygn. Ren skit alltså
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VPQMwV/sheins-klader-inn...

I överlag så granskas företag generellt genomuselt idag. Vi behöver fler Sverker, förbaskad många fler
<Uppladdad bildlänk>

Är någon förvånad? Västföretag har svårt att hålla ordning på underleverantörerna ens med hög ambition och vilja, och här har vi ett rent kinesiskt företag som sannolikt inte ens försöker… Inte heller är det första gånget företaget får en släng av sleven för olika former tveksamma saker.

Permalänk
Snusfri

Folk.
Folk som tror att det är ok att försöka pressa ner sina förbannade papperskassar som de burit panten i när de skall panta så säcken spricker och man får försöka knöla ihop allt och stå 30 min längre med att städa än vad det borde ta.

Om ni upptäcker att det är fullt i soporna, säg då till personalen i butiken, annars åker jag fanimej hem till nästa person jag ser försöka pressa ner skiten och häller ut sopor på deras golv..

Visa signatur

WS: i9 13900K - 128GB RAM - 6.5TB SSD - RTX 3090 24GB - LG C2 42" - W11 Pro
LAPTOP 1: Lenovo Thinkpad E14 G5 - 16GB RAM - 512GB SSD
LAPTOP 2: Acer Swift 3 - 8GB RAM - 512GB SSD
SERVER: i5 10400F - 64GB RAM - 44TB HDD
NALLE: Pixel 9 Pro XL

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av THB:

Folk.
Folk som tror att det är ok att försöka pressa ner sina förbannade papperskassar som de burit panten i när de skall panta så säcken spricker och man får försöka knöla ihop allt och stå 30 min längre med att städa än vad det borde ta.

Om ni upptäcker att det är fullt i soporna, säg då till personalen i butiken, annars åker jag fanimej hem till nästa person jag ser försöka pressa ner skiten och häller ut sopor på deras golv..

Slänga pappkassar som kostar 4 kr styck??

Man viker såklart ihop dem och använder igen, sen tejpar man ihop hörnorna ifall de går sönder. Är folk helt spendergalna nuförtiden?

Visa signatur

I am a prototype for a much larger s󠅄󠅘󠅕󠄐󠅞󠅕󠅕󠅔󠄐󠅤󠅟󠄐󠅒󠅕󠄐󠅟󠅒󠅣󠅕󠅢󠅦󠅕󠅔󠄐󠅑󠅞󠅔󠄐󠅥󠅞󠅔󠅕󠅢󠅣󠅤󠅟󠅟󠅔󠄐󠅧󠅑󠅣󠄐󠅟󠅞󠅓󠅕󠄐󠅣󠅑󠅤󠅙󠅣󠅖󠅙󠅕󠅔󠄐󠅒󠅩󠄐󠄷󠅟󠅔󠄞󠄐󠄾󠅟󠅧󠄐󠅧󠅕󠄐󠅓󠅑󠅞󠄐󠅙󠅝󠅠󠅜󠅕󠅝󠅕󠅞󠅤󠄐󠅤󠅘󠅕󠄐󠅣󠅑󠅝󠅕󠄐󠅖󠅥󠅞󠅓󠅤󠅙󠅟󠅞󠅑󠅜󠅙󠅤󠅩󠄐󠅧󠅙󠅤󠅘󠄐󠅔󠅑󠅤󠅑󠄝󠅝󠅙󠅞󠅙󠅞󠅗󠄐󠅑󠅜󠅗󠅟󠅢󠅙󠅤󠅘󠅝󠅣󠄞ystem

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aphex:

Slänga pappkassar som kostar 4 kr styck??

Man viker såklart ihop dem och använder igen, sen tejpar man ihop hörnorna ifall de går sönder. Är folk helt spendergalna nuförtiden?

Svårt att avgöra om du är ironisk eller inte, men du är nog en av få som tejpar ihop 4kr pappkassar

Permalänk
Medlem

Man använder så klart avfallspåsar till panten. Då kan man slänga dem efter en användning utan dåligt samvete.

Visa signatur

🏬: B550M DS3H 🔲: Ryzen 5 5600X ❄️: Freezer 34 eSports 🏴: RTX 3060 Ti Ventus 2X OC
🗄️: Stronghold 🔌: RM650 (2019) 🎞️: 32 GB DDR4 3200 MHz CL16 💾: CS3030 1 TB
⌨️: E9270P/MK730 (MX Red)/G80-3000N (MX Silent Red) 🖱️: Xlite V2 Mini/G603/MX Vertical
🎧: Edition XS/Astro A50/GSP 370/ATH-SR30BT/TAT2206 📶: Archer C6 📱: Pixel 6a
🖥️: OLED55BX/276E8VJSB

Permalänk
Medlem
Skrivet av Libra-75:

Kan väl hålla med om skinkan, fläsk och kalkon är inte samma sak, varken i smak eller konsistens. Men färska champinjoner slår ju burkchampinjoner alla dagar i veckan, tycker jag iallafall.

Föredrar färska champinjoner när jag själv lagar mat, de suger i sig all smak från oljan/kryddor.

Men när de slängs på en pizza som värms upp i en 400-500c ugn så smakar det papp, ser ut som papp också.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av ztenlund:

Är någon förvånad? Västföretag har svårt att hålla ordning på underleverantörerna ens med hög ambition och vilja, och här har vi ett rent kinesiskt företag som sannolikt inte ens försöker… Inte heller är det första gånget företaget får en släng av sleven för olika former tveksamma saker.

Vi väst har inte flyttat ut massa företag utan anledning. Våra företag vill ha dessa sämre villkor för att maximera vinster och konsumenter driver på det med genom att vilja ha allt så billigt som möjligt.
Hålla ordning på underleverantörerna? Pytsan, de hoppas ingen märker.

Visa signatur

7800x3d, 64GB 6000cl30, Gigabyte X670 Gaming X AX (F9d) 12TB m.2/nvme, 8TB SSD, WD 2x12TB 5400rpm, XFX 7900xt, SoundBlasterX AE-5+, HP X34", Fractal Design Define 7, Corsair HX750, Topping MX3s, Ino Audio piMx, Dan Clark Audio Aeon 2 closed..
LG B1 65", Topping e70, Topping pa5 II plus, Guru Audio Junior+ (primärt) / Canton GLE 90, Nintendo Switch OLED, Pico 4 VR

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aphex:

Slänga pappkassar som kostar 4 kr styck??

Man viker såklart ihop dem och använder igen, sen tejpar man ihop hörnorna ifall de går sönder. Är folk helt spendergalna nuförtiden?

4kr!? Här betalar vi sju kronor även för papperskassen. Känner mig otroligt lurad återigen.
Jag har en papperskasse med ihopvikta papperskassar i bilen alltid. Har inte köpt nya kassar mer än 3-4 gånger de senaste två åren.

Permalänk
Medlem
Skrivet av pine-orange:

Svårt att avgöra om du är ironisk eller inte, men du är nog en av få som tejpar ihop 4kr pappkassar

Om han inte är ironisk är han en av minst två. Förutom papperskassar lagar jag även plastkassar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Scarabeo:

Man använder så klart avfallspåsar till panten. Då kan man slänga dem efter en användning utan dåligt samvete.

Man slämger dom inte utan använder dom igen som sop/pantpåse.

Visa signatur

Fractal Define 7 | ASUS ROG Strix X670E-F Gaming WIFI | AMD Ryzen 7 9800X3D | Noctua NH-D15 G2 | Kingston 2x32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast | Asus RTX 5090 ROG Astral OC | Corsair RM1000X ATX 3.1 1000W | Kingston Fury Renegade M. 2 Gen 4 1+4TB + Samsung 860 EVO 1TB + 870 EVO 4TB | Samsung Odyssey G8 G80SD | APC
Back-UPS Pro Gaming UPS 2200VA 1320W | Synology DS 411j

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Scarabeo:

Man använder så klart avfallspåsar till panten. Då kan man slänga dem efter en användning utan dåligt samvete.

Eftersom jag generellt pantar när jag handlar så brukar jag använda påsen att ta hem maten i. Är den sunkig, alltså sannolikt använd flera gånger redan, och jag bedömer att jag inte behöver den till mat kan jag slänga den dock. Pant har ju en tendens att kladda ner påsarna, speciellt om man har burkar bland panten.

Ett annat alternativ är ju att ge påsen med pant till tiggarna som sitter utanför affären, så slipper jag panta och de får "jobba" lite för sina pengar.

Skrivet av napahlm:

4kr!? Här betalar vi sju kronor även för papperskassen. Känner mig otroligt lurad återigen.
Jag har en papperskasse med ihopvikta papperskassar i bilen alltid. Har inte köpt nya kassar mer än 3-4 gånger de senaste två åren.

Ja 7 kronor även här. Häromdagen köpte jag en flergångskasse när de jag hade med inte räckte, bara för att den var billigare än alla alternativen, papper eller plast. Det var en riktigt billig typ, av någon form av vävt plastmaterial, men ändå sjukt att den är billigare.

Skrivet av mr_sQuinty:

Man slämger dom inte utan använder dom igen som sop/pantpåse.

Soppåsar köper jag på rulle numera. De är väldigt mycket billigare än affärens kassar, mycket sämre också förstås men de duger att använda till sopor en gång. Har i princip slutat köpa de vanliga plastkassarna på Ica eller så, utan har några flergångskassar som jag tar med mig, och räcker inte de så brukar jag för det mesta (om inte en flergångskasse är billigare då) köpa en papperskasse. Papperspåsar är mer användbara till annat än just att ta hem mat och slänga sopor, exempelvis funkar de bra till att packa saker i när man flyttar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av snajk:

Pant har ju en tendens att kladda ner påsarna, speciellt om man har burkar bland panten.

Exakt, därför jag använder avfallspåsar som är mycket billigare så kan jag slänga dem direkt efter att jag pantat utan att det påverkar ekonomin nämnvärt.

Visa signatur

🏬: B550M DS3H 🔲: Ryzen 5 5600X ❄️: Freezer 34 eSports 🏴: RTX 3060 Ti Ventus 2X OC
🗄️: Stronghold 🔌: RM650 (2019) 🎞️: 32 GB DDR4 3200 MHz CL16 💾: CS3030 1 TB
⌨️: E9270P/MK730 (MX Red)/G80-3000N (MX Silent Red) 🖱️: Xlite V2 Mini/G603/MX Vertical
🎧: Edition XS/Astro A50/GSP 370/ATH-SR30BT/TAT2206 📶: Archer C6 📱: Pixel 6a
🖥️: OLED55BX/276E8VJSB

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Scarabeo:

Exakt, därför jag använder avfallspåsar som är mycket billigare så kan jag slänga dem direkt efter att jag pantat utan att det påverkar ekonomin nämnvärt.

Jo det är väl inget konstigt med det förstås. Det är mer att jag ändå ska handla och bär med mig ett antal påsar för det, då känns det lite onödigt att ha en annan påse till panten som jag bara slänger. Bättre att använda den igen och slippa bära med mig en av de tomma kassarna till affären liksom.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Scarabeo:

Exakt, därför jag använder avfallspåsar som är mycket billigare så kan jag slänga dem direkt efter att jag pantat utan att det påverkar ekonomin nämnvärt.

Du måste ha otroligt mycket pant om plastbärkassarna påverkar din ekonomi så pass