Permalänk

UT2004 Problem!

Som de flesta gamers köper man spel så fort de kommer ut, och hinner inte spela hälften av dom. Efter att ha spelat WoW så ögonen blöder, tänkte jag "koppla av" med lite UT2004 med grabbarna i LANet.

Men det blev ju bara bullshit av alltihop, så fort det blir en massa aktion på skärmen, med scud-missiler vinandes runt öronen och mer blodsplatter än alla Tarantino-filmer tillsammans, ballar kontrollerna ur helt. Gubben kutar antingen rakt fram, helt okrollerat, eller svänger ibland lite sporadisk tills man står mot en vägg och kutar ett par sekunder. Oftast dör man innan man hinner krocka med en vägg dock. Men vad beror det på!? Varför fryser kontrollerna helt plötsligt, och fast man trycker åt alla håll och försöker skjuta i panik, tycks det dröja ett par sekunder innan det faktiskt händer något? Händer speciellt ofta i Single-player-läget! Där får man kallt räkna med att det händer 7-8ggr innan man når röda basen!

Någon som vet vad som händer, och framförallt, hur man löser det!? Är ju väldigt trist att spela såhär och försöka förutse vart gubben kommer kuta när kontrollerna ballar ur.

Visa signatur

Epox 8RDA v2.2: XP2800+@2.3Ghz 1GbCrucial pc3200 2-2-2-11 : 2280GB hdd på 7diskar : Hiper Type-R 580w.

Permalänk
Medlem

Ditt problem är att du inte har stängt av "voice recognization" som används för att ge kommandon till bottarna. Detta använder ett av windows protokol som fuckar upp det mesta i spelet. Stäng av det under Audio Options och så ska allt nog lösa sig.

Visa signatur

All Eran Belysning Är Tillhör till mig! || Mustela är inte finskt! Det är latin! || Om jag fick 1 krona varje gång någon särskrev på detta forum...