Permalänk
Medlem

Webbhotell

Jag har precis börjat utforska webbhotelldjungeln, och det är verkligen en djungel. Det finns hur ju många som helst och inget sätt att kolla upp vilka som verkligen håller vad de lovar. De enda sidor med info om webbhotell som jag har hittat har bara listor på vad som ingår i tjänstepaketen.

Finns det någonting liknande kelkoo/pricerunner när det gäller webbhotell? Eller tips på några som är bra. Mina behov är inte så stora, ska bara göra en enkel hemsida åt en affär. Den kommer bara innehålla information och bilder, ingen e handel eller så och det kommer vara låg trafik. Men visst utrymme för eventuell utbyggnad vill man väl ha.

Jag har kollat lite på webbhotellet one.com. Jag läst en del kritik mot dem, men det mesta av den var flera år gammal, är det någon som har några åsikter om dem?

//T

Visa signatur

//T

Permalänk
Medlem

Har en kompis som för någon månad sedan blev avstängd pga "han tog för mycket resurser". Det han hade var en relativt välbesökt sida med bilder. Väldigt simpel med några få php-script. För han så började det med att bilder bara försvann från servern utan någon tillsägelse. Men till slut när han kontaktade dem så sade dem att de hade raderat de bilder som hade försvunnit. Efter ytterligare ett tag så stängde de ner hela sidan. Då hade han överstigit den "fria" trafiken och varit uppe i över 5gb trafik på en månad.

Men sedan känner jag även ett par som har vanliga enkla HTML-sidor med några få bilder. För dem så fungerar det ju fint. Så så länge du inte får för mycket trafik/besökare så kan man välja b-one.

Själv rekommenderar jag http://www.wa-data.se där jag har ett par sajter. Överkomliga priser och mycket snabba servrar med hög uptime.

Permalänk
Medlem

Själv undviker jag webbhotell med löjligt låga priser (oftast baserade i utlandet) och när de säger "fri trafik"

http://www.hemmavid.se har jag mina projekt på. Dels av personliga kontakter där, men även för de har bra stöd för mycket.

Permalänk
Medlem

jag kan tipsa om http://www.surftown.se bra o billiga flertalet alternativ

Visa signatur

Låda: Fractal Design Define R5
CPU: i7 920 @ 3,2 GHz
Minne: 32gb 1600 Mhz DDR3
PSU: Cooler Master G750M 750W
GPU: Sapphire R9 390 Nitro 8gb