Permalänk
Avstängd

ATI Tray tools

Tjena.

Har testat lite ATI tray tools och vill sänka FAN hastigheten på grafikkortet. Vet vart man gör det men måste man göra något mer än att bara dra ner? Ser att det finns en meny som står något med "Apply hardware settings at startup" måste jag dra på det eller räcker det att ha så hela "verktyget" startar med datorn?

Visa signatur

MIN SUpER MASKIN:
Moderkort: P4v8x-mx |-| CPU: Intel Pentium 4 @2.8 GHz |-| Grafikkort: x1650xt 512MB AGP. |-| 1536MB PC3200 Ramminne.

Permalänk

1 Ställ in fläkten(automatic fan control table)
2 spara profilen
3 välj att ladda profilen varje gång du startar windows

Så var jag tvungen att göra

Permalänk
Medlem

Typ så här måste du göra:

Öppna "Overclocking settings..." och gör en ny/väljen en tillgänglig profil, och gå in på "Fan" fliken. Välj antingen "manual speed" och ställ in den procent du vill att fläkten ska snurra på, eller ställ in fläkten på olika steg med "automatic fan speed table". Kryssa i rutan "Include in Profile" som finns uppe i hörnet av "Fan" rutan. Spara inställningarna till vald profil, och välj "Load selected profile at startup".
För att fixa så att ATT startar med datorn (vilket den dock ska göra i default inställningar själv har jag för mig...) går du in på "Tools & options" och väljer "Load with windows", och sedan på vilket vis...

Har du Vista vill du nog välja genom "Startup folder" och sedan gå till din startup mapp och högerklicka på ATT ikonen och välja egenskaper, sedan ta "kör som admininstratör" om du kör med "User Account Control / UAC", så att dina inställningar laddas med windows. Fläktprofilen laddas med windows utan att sätta "kör som administratör", men andra inställningar, som hotkeys, printscreen etc komemr inte fungera.