Bästa In-ear lurarna i övre prisklass?

Permalänk
Medlem

Mina nästa hörlurar bli säkert ett par Cresyn, det händer nog om någon månad då mina D-Jays går sönder, de har nämligen en tendens att gå sönder efter några månaders användning för mig.

Permalänk

Inte bara jag som har problem med mina D-Jays alltså. Har bara haft dom i 8 månader och inte använt dom överdrivet mycket. Mina J-Jays hade ungefär samma livslängd. Är sladden på dina D-Jays också stel?

Permalänk
Medlem

Hade tänkt köpa ett par nya in-ear-hörlurar imorgon, då mina Sennheiser CX300 har dött efter ca två års användande.
Jag är ute efter ett par hörlurar som låter minst lika bra, och som är hyfsat mångsidig. Viktigt är även att den har en så kallad L-kabel (sådan man lägger runt nacken).
Har funderat på d-jays (efter att ha tittat igenom tråden) samt Creative Zen Aurvana, men vet inte om dessa är bra val om man är villig att max betala 900 kr.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av punkarn89
Inte bara jag som har problem med mina D-Jays alltså. Har bara haft dom i 8 månader och inte använt dom överdrivet mycket. Mina J-Jays hade ungefär samma livslängd. Är sladden på dina D-Jays också stel?

Jag ligger inne på mitt 4.e par d-Jays och det har inte ens gått 1 år sen jag köpte mitt första par.

Första månaderna man använder d-Jays är dem underbara, efter ett tag börjar kabeln att bli stel, sen blir det glapp i den högrahörluren, så har det blivit för mina 3par föregående d-Jays lurar, dock så glappade även förlägningskabeln på de sista paret.

Illa byggkvalite, men bra ljud och passform.

Permalänk

Sitter oxå och trycker på ett par D-jays och är över lag nöjd med dem. Har haft mina i sju månader och nu har även min högra lur börjat glappa. Det verkar ju som om detta har hänt personer flera gånger om, men man ska väl inte behöva ta samma lur om och om igen om man inte vill? Vilka rättigheter har man mot återförsäljaren?

Är som sagt nöjd med mina med upplever att de ibland åker ur örat när jag tränar och ibland när jag drar på mig en mössa över huvudet när det är kallt ute.

Köpte mina på Pictureit.se och har mejlat dem ang reklamation nu. Är väl bara att vänta på svar där och se vad man ska göra åt det.

Permalänk
Medlem

Nej, man får byta, men jag valde d-Jays igen och denna gången en sista gång för att ge dessa en sista chans.

Problemet är att Webhallen inte gav något kvitto på att jag bytte ut dem :S så det står att jag har ett rosa par på mitt kvitto men de är svarta :S

Permalänk

Där ser man, många som har problem med sina Jays alltså. Samma fenomen på samtliga dessutom. Förlängningskabeln glappar just, men det är väl bara en tidsfråga innan det dyker upp fler fel. Det osar dåligt materialval. Som sagt, de sitter riktigt skönt, ljud är bra, men inte sjukt bra som man fick uppfattningen om att de skulle va. De kostar väl 399kr nu? Mer vettigt pris än de 730kr jag betala. Som sagt CDON har inte Jays längre, undrar varför. De är sköna, men ska de hålla på o gå sönder hela tiden, så får det va. Det får nog bli Shure SE110, de verkar va samma design som D-Jays, att de går in i hörselgången. Får väl se hur det blir.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av punkarn89
Det får nog bli Shure SE110, de verkar va samma design som D-Jays, att de går in i hörselgången. Får väl se hur det blir.

SE110 är ett bra val och dom sitter otroligt skönt i örat p.g.a. att det finns "skumproppar" med som funkar ungefär som vanliga hörselproppar. Tar en stund innan dom sätter sej men då sitter som rejält och stänger ute ljud ruggigt effektivt.

Enda nackdelen med SE110 är den ganska klena basen samt att diskanten kan upplevas som något vass. Skillnaden i bas på 110 och 210 är ganska markant men det är ju å andra sidan priset också. Med risk för att bli tjatig så tycker jag faktiskt att Cresyn låter bättre än SE110 (framförallt basen) och faktiskt i stort sett lika bra som SE210. Går man däremot upp till SE310 så blir det bättre än med Cresyn, men marginalen är faktiskt inte alls så stor som man kanske skulle kunna tro om man tittar på prislappen.

Satt faktiskt i går kväll någon timme och försökte lyssna och jämföra just Shure och Cresyn och hade väldigt svårt att avgöra vilka jag tyckte bäst om. Här får faktiskt det subjektiva omdömet gälla och i mitt tycke så låter SE310 "mer" och tydligare än Cresyn. Basen är dock snäppet bättre i Cresyn. Men skillnaden i ljud är ganska hårfin.

Om jag skulle sätta lite + och -

Shure SE110:
+ Klart och öppet bra ljud.
+ Sitter riktigt bekvämt i hörselgången och är otroligt täta
+ Byggkvalitén
? Diskanten kan eventuellt upplevas som något vass
- Ganska klen bas
- Ganska dyra (pris/prestanda)

Shure SE210
+ Klart och öppet bra ljud med hyfsat bra bas
+ Många varianter av proppar för olika passform
+ Sitter riktigt bekvämt i hörselgången och är otroligt täta
+ Byggkvalitén
? Diskanten kan eventuellt upplevas som något vass
- Priset

Shure SE310
+ Klart och öppet bra ljud med bra bas
+ Många varianter av proppar för olika passform
+ Sitter riktigt bekvämt i hörselgången och är otroligt täta
+ Byggkvalitén
? Diskanten kan eventuellt upplevas som något vass
- Priset

Cresyn
+ Priset
+ Sitter mycket bra i hörselgången och är täta
+ Bra ljud och bra bas
? Byggkvalitén (verkar dock OK)
- "Bara" tre storlekar/varianter av öronproppar
- Basen kan vid enstaka tillfällen och vid MYCKET hög belastning låta lite illa

Summering: Om jag valt med plånbok och förnuft hade jag valt Cresyn men om enbart ljud och känsla fått råda så hade jag tagit Shure SE310.

Visa signatur

Jag gillar inte fakta, de stör min argumentation.

Permalänk

Budgeten är max 700:ish kr. Då mina D-Jays kostade 729kr, så blir tillgodokvittot på just det beloppet. Shure SE110 kostar 770kr, så det är OK. Cresyn är billigare, så det får bli de + nått annat. Men som sagt, det är väldigt viktigt för mig att luren sitter på plats. Shure verkar följa samma design som Jays, eller är det tvärtom. Vill inte att lurarna ska trilla ut när man är ute o går eller sportar. Inte heller vill jag va tvungen att justera o småpilla hela tiden för att det ändrar läge. På den punkten var Jays överlägsna allt annat jag provat. De satt som berget. Cresyn är säkert bra, men de ser inte ut att gå in i örongången på samma sätt som Jays o Shure. Det bästa vore om man kunde prova dom först.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av punkarn89
Men som sagt, det är väldigt viktigt för mig att luren sitter på plats. Shure verkar följa samma design som Jays, eller är det tvärtom. Vill inte att lurarna ska trilla ut när man är ute o går eller sportar. Inte heller vill jag va tvungen att justera o småpilla hela tiden för att det ändrar läge.

Än så länge har jag inte haft några problem med att Shure eller Cresyn har trillat ur eller att dom har ändrat läge. Har haft dom på när jag är ute och cyklar och ibland när jag tränat. Hittills stabilt alltså.

Sedan är det ju bara att konstatera att inget öra är det andra likt och tyvärr så kan jag ju inte lova att varken Cresyn eller Shure passar i dina öron. Det som däremot förvånade mej är att Cresyn sätter sej så bra som dom gör. Jag håller med dej att det inte ser ut så på bilder men för mej passade dom direkt och går en bra bit in i örat. När jag drar ut dom så "pluppar" det t.o.m. till i örat precis som om en sugpropp dras ut.

Som du säger: Synd att man inte kan prova sådana här pluggar innan man köper dom. Hoppas i alla fall att du blir nöjd vilket du än väljer och skriv gärna vad du tycker när du handlat.

Visa signatur

Jag gillar inte fakta, de stör min argumentation.

Permalänk
Medlem

Om man har en Sony-Ericsson kan jag tipsa om en riktigt billig men extremt bra uppgradering för ljudet; SE har precis börjat sälja HPM-77 handsfreen separat, samma lur som följer med de nyaste och bästa Walkman-modellerna. Den är åtskilliga klasser bättre än de äldre SE-lurarna ljudmässigt och ger faktiskt en helt ok HiFi-upplevelse(haft den några dagar nu till min K850i), till skillnad från de flesta in-ear lurar "som följer med". Tom att lyssna på den inbyggda radion är en Hifi-upplevelse med HPM-77, vilket det inte varit med de tidigare lurarna. Rekommenderas starkt!

Det följer med en vanlig 3.5mm sladd också, så den går att använda till andra telefoner/freestyles.

Finns från 279Kr på ex. cdon.com, billigt och bra, inte mycket mer man kan begära. Ja, det skulle vara finish då, de är ganska kexiga och det blir säkert ingen större ovanlighet att sladden går av. Men då kan man köpa nya ...

Visa signatur

|| R9 7950X MSI PRO X670-P WIFI 32GB-DDR5-6400c32 MSI RTX4080 Ventus 3X OC || CORE i9 12900KF MSI Z690 Tomahawk WIFI DDR4 32GB-3600c16 Gear1 TUF RTX3080 OC V2 || R7 5800X3D X570S CH8 Extreme 32GB-3800c18 Gigabyte RTX3080 GAMING OC || R9 5900X(B2) B550-F 32GB-3800c18 EVGA RTX3070 FTW Ultra || R9 3900X X470-Prime Pro 32GB-3200c16 MSI RTX2070 Super ||

Permalänk
Medlem

Såda, för ca 3 dagar sen så gick mitt 4.e par av D-jays sönder ^^

Så jag postade tillbaka dem till Jays och vet inte om det satt något frimärke eller inte

Antar att jag får köpa nya hörlurar, max 900kr

Såg klipsch custom 1, såg trevliga ut, någon som har testat?

Cresyn C750eE är tyvärr inget alternativ för mig mer då jag inte gillar designen på dem, föredrar hörlurar man drar runt örat.

Q-jays vet jag inte hur dem är, är det samma kabel kvalité så är det ju synd.(dessutom lite för dyra).

SHURE SE110? hur passar dem i örat, de ser väldigt stora ut.

Andra tips?

Helst ska lurarna finnas på Dustinhome.

Permalänk
Medlem

-Ultimate ears super.fi 3, en inear-lur som jag är väldigt imponerad av!

Med min Iaudio-D2:a och FLAC-media så är det imponerande helt enkelt!

Är sjukt sugen på att även prova Ultimate ears super.fi 5 pro...

/Lennart

Permalänk
Medlem

Hett tips om sladdarna blir stela är

1) Sluta ha på sig så jävla mycket Aftershave
2) Sluta svettas
3) Köra med krympslang runt sladden som rör vid ansiktet.

Aldrig kört med några *-Jays lurar överhuvudtaget, men samtliga hörlurar jag har ägt så har alla dött på samma vis. Kabeln har blivit för stel och därefter börjat glappa i hörluren. Kör med krympslang numera och det funkar prima.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk
Medlem

Tyvärr så är det bara d-jays hörlurar som det är så på för mig, hade ett par sennheiser cx300 innan och de blev inte stela.

D-jays kablar blev otroligt stela efter bara någon månads användning, deras kvalite/material är helt annorlunda jämfört med andra hörlurar jag har testat, dessutom är det inte bara jag som har problem med d-jays utan massor med andra har exakt samma problem, synd att inte jays fixar detta problem bara för jag tycker verkligen om hörlurarna, men att åka och byta hörlurar var 3.e månad är inte så kul.

Permalänk
Medlem

Jag kan berätta vad för lurar jag tillslut köpte, ett par Denon AH-C551, ifrån HifiKlubben.
Härligt ljud, robust känsla i dem, de är för tusan i aluminium! Och inget kabelglapp så långt örat når, jag är helnöjd. I jämförelse med d-jays? Absolut jämförbara om ni frågar mig. Kanske inte lika skarpa, men jämförbart ljud över lag.

http://www.hifiklubben.se/produkter/tillbehoer/hoerlurar/deno...

Cnets review, det som fick mig att ta just dem: http://reviews.cnet.com/headphones/denon-ah-c551-in/4505-7877...

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng

Cresyn C750eE är tyvärr inget alternativ för mig mer då jag inte gillar designen på dem, föredrar hörlurar man drar runt örat.

SHURE SE110? hur passar dem i örat, de ser väldigt stora ut.

Andra tips?

Helst ska lurarna finnas på Dustinhome.

Då även jag gillar lurar som man drar runt öronen och är ute efter ett par nya så har jag letat runt lite.

Det som ser ut att vara det bästa köpet i 1000 kr klassen är:

Westone UM1

Dock måste dom beställas ifrån utlandet. Finns bla på Ebay.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keng
Tyvärr så är det bara d-jays hörlurar som det är så på för mig, hade ett par sennheiser cx300 innan och de blev inte stela.

D-jays kablar blev otroligt stela efter bara någon månads användning, deras kvalite/material är helt annorlunda jämfört med andra hörlurar jag har testat, dessutom är det inte bara jag som har problem med d-jays utan massor med andra har exakt samma problem, synd att inte jays fixar detta problem bara för jag tycker verkligen om hörlurarna, men att åka och byta hörlurar var 3.e månad är inte så kul.

Hej,

Trist att höra om dina problem verkligen. Vi förbättrar kontinuerligt kvaliten på våra produkter och beroende på var de är köpta så kan det vara ett lager som består av äldre artiklar. Vår felprocent ligger i samma storlek som övriga branchen men vi jobbar givetvis på att få ner den. Vi ser att vissa användare får byta betydligt oftare än andra och detta jobbar vi också på att försöka ta reda på vad det grundar sig i. Så länge ingen antydan finns på åverkan så rekommenderar vi alltid en ny produkt som ersättning. Kabelproblemen har sjunkt med över 30% senaste månaderna pg.a de förbättringar som gjorts och vi slutar inte där. Vi röntgar tex alla inkommande enheter och fastställer rapporter för varje enskilt exemplar för att kunna fokusera på nya åtgärder så kunderna blir nöjda med våra produkter. Vi bryr oss i stor grad vad användare tycker, därför vi finns bl.a här och på många andra ställen.

Mvh Peter

Permalänk
Medlem

Låter bra, hoppas mina blir ersatta, och hoppas de håller längre om de blir.

Jag tror problemet låg på att det är för dåligt grepp mellan hörluren och plastkabeln och att den lossnar på något sätt, sen blir det ju snabb slitage med tiden, kollar man t.ex. CX300 så har de liksom en längre remma som håller plastkabeln, rätt så svårt att förklara.

Edit: fick dem idag, i en annan färg som jag önskade, snabbt av jays. Hoppas bara dessa kan leverera ljud i längre tid än mina andra d-jays lurar.

Permalänk

Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Peter @ JAYS
Hej,

Trist att höra om dina problem verkligen. Vi förbättrar kontinuerligt kvaliten på våra produkter och beroende på var de är köpta så kan det vara ett lager som består av äldre artiklar. Vår felprocent ligger i samma storlek som övriga branchen men vi jobbar givetvis på att få ner den. Vi ser att vissa användare får byta betydligt oftare än andra och detta jobbar vi också på att försöka ta reda på vad det grundar sig i. Så länge ingen antydan finns på åverkan så rekommenderar vi alltid en ny produkt som ersättning. Kabelproblemen har sjunkt med över 30% senaste månaderna pg.a de förbättringar som gjorts och vi slutar inte där. Vi röntgar tex alla inkommande enheter och fastställer rapporter för varje enskilt exemplar för att kunna fokusera på nya åtgärder så kunderna blir nöjda med våra produkter. Vi bryr oss i stor grad vad användare tycker, därför vi finns bl.a här och på många andra ställen.

Mvh Peter

Fick idag samma problem som tidigare talare i tråden, kabelbrott. Tycker verkligen att det är tråkigt när man betalat kring en tusenlapp för lurarna (köpte dom precis när dom kom ut och inte ens testat dom, bara läst tester).

Verkar vara ett kabelbrott som gör att det glappar på den den vänstra luren alldeles där kabeln går in i luren (ska kolla lite mer noggrant). Dessvärre har nog garantin gått ut :(.

Dock har jag inte använt dom speciellt mycket inte ens misshandlat dom heller. Det gör det hela ännu mer retsamt.
Tycker inte att man kan säga "Vår felprocent ligger i samma storlek som övriga". Målet måste ju vara att vara bättre än övriga. Eller? Jag tycker det i alla fall, för den prislappen.
Värt att poängtera är att jag är mycket nöjd med ljudet och har provat en hel del olika lurar. Men det hjälper liksom ändå inte om kvalitén inte håller klass.
Följden bli att man bli besviken.

Om jag inte lyckas byta dom så tror jag tyvärr inte att det blir några fler jays eller att jag kan rekommendera dom som jag gjort tidigare.
Ett förtroende få man om man förtjänar det.

/m

Permalänk

Re: Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kungsnugge
Fick idag samma problem som tidigare talare i tråden, kabelbrott. Tycker verkligen att det är tråkigt när man betalat kring en tusenlapp för lurarna (köpte dom precis när dom kom ut och inte ens testat dom, bara läst tester).

Verkar vara ett kabelbrott som gör att det glappar på den den vänstra luren alldeles där kabeln går in i luren (ska kolla lite mer noggrant). Dessvärre har nog garantin gått ut :(.

Dock har jag inte använt dom speciellt mycket inte ens misshandlat dom heller. Det gör det hela ännu mer retsamt.
Tycker inte att man kan säga "Vår felprocent ligger i samma storlek som övriga". Målet måste ju vara att vara bättre än övriga. Eller? Jag tycker det i alla fall, för den prislappen.
Värt att poängtera är att jag är mycket nöjd med ljudet och har provat en hel del olika lurar. Men det hjälper liksom ändå inte om kvalitén inte håller klass.
Följden bli att man bli besviken.

Om jag inte lyckas byta dom så tror jag tyvärr inte att det blir några fler jays eller att jag kan rekommendera dom som jag gjort tidigare.
Ett förtroende få man om man förtjänar det.

/m

Hej!

Om det inte är åverkan och du är inom två år så behöver du inte oroa dig. Kontakta din ÅF för hjälp. Jag skrev faktiskt att vi jobbar mot att vara bättre och vad vi bland annat gör :). Om du har ett tidigt ex så har det hänt en hel del längs vägen och mer kommer hända framöver.

Hör av dig om det är något bara.

Peter

Permalänk

Re: Re: Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Peter @ JAYS
Hej!

Om det inte är åverkan och du är inom två år så behöver du inte oroa dig. Kontakta din ÅF för hjälp. Jag skrev faktiskt att vi jobbar mot att vara bättre och vad vi bland annat gör :). Om du har ett tidigt ex så har det hänt en hel del längs vägen och mer kommer hända framöver.

Hör av dig om det är något bara.

Peter

Hej Peter. Det låter som att det finns lite ljus i tunneln så här inför julen ;). För som jag sa... jag är grymt nöjd med ljudet och vill egentligen inte ha några andra just nu.
Köpte dom på webbhallen, Stockholm. Hur menar du att jag går tillväga konkret?
Promenerar dit och säger som det är att jag slarvigt nog inte sparat kvittot och hoppas att dom är snälla eller?

Och nej det finns inte tillstymmelse till åverkan jag har varit snäll mot dom. Har alla tillbehör kvar men dock inte kartongen kvar.

/micke

Permalänk

Re: Re: Re: Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kungsnugge
Promenerar dit och säger som det är att jag slarvigt nog inte sparat kvittot och hoppas att dom är snälla eller?

/micke

Micke Micke Micke...

ALLLLLLLTIIIIIIIID spara kvittot. Lägg ALLA kvitton, ALLTID, för köpta prylar, i en låda eller ett dedikerat kuvert hemma. Det är bara att fixa en rutin på det. Man tar ju ändå med sig prylen man köper med sig hem. Innan man packar upp den, lägger man kvittot på sin plats. Det är i lägen som det här, som det är bra att ha dem.

Permalänk

Re: Re: Re: Re: Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sean.wiklund
Micke Micke Micke...

ALLLLLLLTIIIIIIIID spara kvittot. Lägg ALLA kvitton, ALLTID, för köpta prylar, i en låda eller ett dedikerat kuvert hemma. Det är bara att fixa en rutin på det. Man tar ju ändå med sig prylen man köper med sig hem. Innan man packar upp den, lägger man kvittot på sin plats. Det är i lägen som det här, som det är bra att ha dem.

Jag vet Wiklund... jag är en dålig människa

Permalänk

Re: Re: Re: Re: Re: Kabelbrott :(

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kungsnugge
Jag vet Wiklund... jag är en dålig människa

Nej då, jag tror du är helreko.

Jag bara droppade in mitt inlägg så fler ser det. Det är för många, som inte sparar kvitton. Eftersom jag har jobbat både som ÅF och i butik, så vet jag vilken pain in the ass, det kan vara. Har kunden kvittot, så blir allt så mycket lättare.

Hoppas det löser sig med hörlurarna på Webhallen.

Permalänk

Liten uppdatering...
Va förbi webhallen tidigare. Utan kvitto var det inte så mycket att göra. Det enda dom kunde göra ifall jag kunde få fram köpet via min bank. Vet inte hur långt tillbaka man kan se transaktioner.

Hur som helst blev jag rätt less och köpte ett annat märke. Efter en del läsning här, på andra forum plus en polare som hade samma problem med glapp, får någon annan mina pengar.
Så Peter, det verkar inte som att dom åtgärderna som du säger att ni gjort förbättrat något nämnvärt.

Sladden på Shure lurarna som jag köpte känns bra mycket stabilare så där har ni lite produktutveckling helt gratis. Något som jag tror inte kostar så många kronor extra och ni kommer ha igen i det långa loppet.

Jag är inte speciellt fattig men jag verkligen hatar (jag vet det ett stark ord men så är det) när jag betalar extra pengar och tror att jag köper kvalitet och inte gör det.
Dessutom är slit och släng något som kanske inte klingar helt rätt i miljötider.

Ge mig väldens bästa lur och att den håller och jag lovar att jag betalar.

God Jul

/m

Permalänk

Har kört med Shure SE110 nu ett tag. Kanon bra ljud, mycket bra passform o så känns de ordentliga. Tjocka kablar och förstärkningar överallt. Alldrig vart med om bättre kvalité på lurar. Dessutom får man med en väska till dom. Alla gånger bättre en de diverse Jays jag haft, som bara gick sönder hela tiden.

Permalänk
Medlem

Kan inget annat än rekommendera Q-jays, de har inte varit några problem med dem. Sladden är någolunda hård men mjuk, massor av tillbehör och riktigt bra ljud. Anävnder dem dagligen med Cowon D2

Har hört ljudet från olika hörlurar allt från low end till high end och kan säga att q-jays är de paret som låter bäst.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lundstrom.emil
Kan inget annat än rekommendera Q-jays, de har inte varit några problem med dem. Sladden är någolunda hård men mjuk, massor av tillbehör och riktigt bra ljud. Anävnder dem dagligen med Cowon D2

Har hört ljudet från olika hörlurar allt från low end till high end och kan säga att q-jays är de paret som låter bäst.

Håller dom? För en så simpel grej behöver man inte vara Einstein för att räkna ut att det krävs förstärkning till kabeln. Plus att i Sverige kan temperaturen växla en del. Märkte på D-jays att kabeln blev tämligen stel.
Men det är klart. Det är en avvägning. Ska vi göra lurar som håller, med risk för att dom inte köper fler. Eller ska vi göra lurar som går sönder, så det konsumeras mer.
Antar att en av ovan skapar nöjdare kunder = Rekomendationer.
D-jays kommer jag inte rekomendera. Dom hamnar på min elektronikskrothög bland alla andra lurar.

En annan sak... är det ngn här som lyckats byta sladden? Vid en snabb översyn verkar dom inte helt lätta att öppna?

..och vilka andra lurar refererar du till, low som highend? Kan vara intressant att veta vilka du provat?

Permalänk
Medlem

Började få lite glapp i skarvsladden på mina D-jays. Bytte ut den mot en annan jag hade liggandes och sen dess har jag inte haft några problem. De känns inte helt robusta, man får vara lite försiktig

Visa signatur

ubuntu 16.04