Permalänk
Medlem

Gamingdator köphjälp!

Tja!

har nu jobbat i vinter och ska då lägga pengarna på att uppgradera min dator. detta är vad jag har tänkt mig:

http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=767617...

Är rätt så nybörjare på allt detta med att bygga dator själv så min fråga är alltså, kommer denna datorn fungera bra till att spela? och är alla komponenter kompatibla? kommer även att lägga systemet på en ssd i framtiden när mer pengar rullar in.

en annan fråga jag har är om det kommer att fungera bra att klocka den? sitter på ett antec three-houndred och har även en cpu kylare modell coolermaster 212 om jag inte minns fel.

Visa signatur

Krusidullen är stulen

Permalänk

Den kommer fungera bra om du klockar den.

Om du inte klockar för mycket vill säga, när man clockar så ska du clocka i små steg åt gången, och sen clocka tills du får hz som du vill ha utan att den blir ostabil.

Sen så ja, du kommer kunna köra det mesta med hyfsad grafik, utan att clocka. Se bara till att du har PSU som klarar allting du planerar att sätta in.

/C

Visa signatur

Livet leker.

Permalänk
Hedersmedlem

Hej

Vi försöker att ha en tydlig rubrik innehållande bland annat pris här i köprådsforumet. Detta för att underlätta för andra medlemmar att snabbt söka för dem relevant inforamtion. Din rubrik saknar pris och därför låser jag tråden tillsvidare.

Kika i länken och försök komma på något vettigt. Skicka det vettiga och en länk till denna tråd i ett trevligt formulerat PM till mig så hjälper jag dig att redigera och låsa upp.

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=9...

*Låst

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.