Problem med Origin och Battlefield 3..

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012

Problem med Origin och Battlefield 3..

Hejsan, Jag byggde mig en andra setup (en extra dator) och då hade jag relativt bra komponenter, 6870 oc , AMD fx 4 core 3,6 GHz..etc titta signatur för full info om komponenterna i setup 2.

Men iallafall , jag installerade Windows 7 Ultimate 64 Bit och installerade alla drivrutiner till allt, sen så ska jag installera battlefield 3,Dvs origin då kunde jag först inte installera det alls, sen så kom jag så långt så att jag kunde trycka på "install" och efter jag hade gjort det laddade det i 2 sek sen gick det tillbaka till normalt igen, jag tyckte det var skumt och försökte igen, det hände då samma sak, så jag startade om datorn.

Samma sak händer igen, jag rensade datorn från problem, försökte, samma sak händer igen sen så föröskte jag dra ner origin från deras hemsida och då kom jag så långt så jag höll på och installera det men det laddade drygt 4 cm på skärmen (4 cm var grönt) och sen stannade det, jag väntade 2-3 minuter och stängde ner det, startade om och föröskte köra ner det igen men samma sak hände, sen så gick jag in på battlefield 3 skivan, och öppnade origin installer och då fick det en jävla fart , och dryga 10 cm blev grönt sen så stannade det... vad kan detta problem vara? Jag kan alltså inte installera origin, det laddar en stund och står sen : C\Users\AMANDU~1\AppData\Local\Temp\WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe"/promptrestart/ quiet

Battlefield 3 skivan är helt ny och datorn är helt fräsch (byggde den idag) och jag försökte också med min gamla skiva som jag har installerat från kanske 20 gånger och samma sak händer där... Jag börjar bli lite less på det faktist, kom gärna med svar om ni kan, skulle vara så bra! Guldmedalj till den som löser det!

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
som gud är min närvaro överallt.
Registrerad
Nov 2005

Hej

Dum fråga men har du testat att köra som admin? (högerklicka på filen )
Testa att stänga av dit antivirus.

/Aragon

Skrivet av Axelind:

Hejsan, Jag byggde mig en andra setup (en extra dator) och då hade jag relativt bra komponenter, 6870 oc , AMD fx 4 core 3,6 GHz..etc titta signatur för full info om komponenterna i setup 2. Men iallafall , jag installerade Windows 7 Ultimate 64 Bit och installerade alla drivrutiner till allt, sen så ska jag installera battlefield 3,Dvs origin då kunde jag först inte installera det alls, sen så kom jag så långt så att jag kunde trycka på "install" och efter jag hade gjort det laddade det i 2 sek sen gick det tillbaka till normalt igen, jag tyckte det var skumt och försökte igen, det hände då samma sak, så jag startade om datorn, samma sak igen, jag rensade datorn från problem, försökte, samma sak igen sen så föröskte jag dra ner origin från deras hemsida och då kom jag så långt så jag höll på och installera det men det laddade drygt 4 cm på skärmen (4 cm var grönt) och sen stannade det, jag väntade 2-3 minuter och stängde ner det, startade om och föröskte köra ner det igen men samma sak hände, sen så gick jag in på battlefield 3 skivan, och öppnade origin installer och då fick det en jävla fart , och dryga 10 cm blev grönt sen så stannade det... vad kan detta problem vara? Battlefield 3 skivan är helt ny och datorn är helt fräsch (byggde den idag) och jag försökte också med min gamla skiva som jag har installerat från kanske 20 gånger och samma sak händer där... Jag börjar bli lite less på det faktist, kom gärna med svar om ni kan, skulle vara så bra! Guldmedalj till den som löser det!

Om du lär dig älska din smärta kommer du känna dig älskad var dag;-)

main dator: rampage v10, 6950x, Titan xp,64gig ram,intel 950,2x 10gig nic, asus 2k 165hz ips skärm, 900D custom vattenkylning.
main server: Supermicro, amd 6386se 16 trådar, 20TB i raid 6, 64gig ecc ram, 6x 10 gig nic. custom vattenkylning. 1/1gig nätverk via dedikerad fiberlina, router:usg pro4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av aragon:

Hej

Dum fråga men har du testat att köra som admin? (högerklicka på filen )
Testa att stänga av dit antivirus.

/Aragon

Tack för snabbt svar, men nej, gjorde som du sa. Det kom upp en ruta då där det stog nåt med windows installer, bla bla. Kan det ha hänt något när jag installerade windows? Orkar inte installera om nu dock... Jag tror att jag måste installera om, fml ska testa och dra ner det från deras hemsida en sista gång

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Okt 2011
Skrivet av Axelind:

Hejsan, Jag byggde mig en andra setup (en extra dator) och då hade jag relativt bra komponenter, 6870 oc , AMD fx 4 core 3,6 GHz..etc titta signatur för full info om komponenterna i setup 2.

Men iallafall , jag installerade Windows 7 Ultimate 64 Bit och installerade alla drivrutiner till allt, sen så ska jag installera battlefield 3. Dvs origin då kunde jag först inte installera det alls, sen så kom jag så långt så att jag kunde trycka på "install" och efter jag hade gjort det laddade det i 2 sek sen gick det tillbaka till normalt igen. Jag tyckte det var skumt och försökte igen, det hände då samma sak. Så jag startade om datorn, samma sak igen, jag rensade datorn från problem, försökte, samma sak igen sen så försökte jag dra ner origin från deras hemsida och då kom jag så långt så jag höll på och installera det men det laddade drygt 4 cm på skärmen (4 cm var grönt) och sen stannade det.

Jag väntade 2-3 minuter och stängde ner det, startade om och försökte köra ner det igen men samma sak hände. Sen så gick jag in på battlefield 3 skivan, och öppnade origin installer och då fick det en jävla fart , och dryga 10 cm blev grönt sen så stannade det.
Vad kan detta problem vara?
Battlefield 3 skivan är helt ny och datorn är helt fräsch (byggde den idag). Jag försökte också med min gamla skiva som jag har installerat från kanske 20 gånger och samma sak händer där. Jag börjar bli lite less på det faktiskt.

Kom gärna med svar om ni kan, skulle vara så bra! Guldmedalj till den som löser det!

Var en väldig taskig text och svårläst så fixade till den lite för framtida personer om kanske vill hjälpa dig! (Tips till framtiden, mycket lättare att läsa en sorterad text med detaljerade förklaringar)

Har fortfarande några problem att förstå vad du faktiskt gjort så jag ursäktar om du redan svarat på några av mina frågor i texten.

Har du, innan du äns börjat installera BF3, installerat Origin klienten på din dator och senare loggat in? För att sen gå in på dina spel och trycka på Install under Battefield. Teoretiskt borde då Origin börja ladda hem spelet för att sen installera.

Är det i nerladdningen det stannar eller i installationen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av Reyintaz:

Var en väldig taskig text och svårläst så fixade till den lite för framtida personer om kanske vill hjälpa dig! (Tips till framtiden, mycket lättare att läsa en sorterad text med detaljerade förklaringar)

Har fortfarande några problem att förstå vad du faktiskt gjort så jag ursäktar om du redan svarat på några av mina frågor i texten.

Har du, innan du äns börjat installera BF3, installerat Origin klienten på din dator och senare loggat in? För att sen gå in på dina spel och trycka på Install under Battefield. Teoretiskt borde då Origin börja ladda hem spelet för att sen installera.

Är det i nerladdningen det stannar eller i installationen?

Tack så mycket för att du rättade mig är i hyperläge just nu asså problemet är detta att det inte går att installera origin, inte från skivan eller från deras hemsida vilket är störande, det står såhär när jag håller på att installera : C\Users\AMANDU~1\AppData\Local\Temp\WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe"/promptrestart/ quiet

Fattar inte mycket utav det där... man ska inte kunna allt när man är 14

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
som gud är min närvaro överallt.
Registrerad
Nov 2005

hej

det var inte bara en varning som kom upp i med du körde som admin?
detta borde inte ha något att göra med din Windows installation.
men har du installerat alla uppdateringar för tex för net framework mm?

Hoppas det löser sig

/Aragon

Skrivet av Axelind:

Tack för snabbt svar, men nej, gjorde som du sa. Det kom upp en ruta då där det stog nåt med windows installer, bla bla. Kan det ha hänt något när jag installerade windows? Orkar inte installera om nu dock... Jag tror att jag måste installera om, fml ska testa och dra ner det från deras hemsida en sista gång

Om du lär dig älska din smärta kommer du känna dig älskad var dag;-)

main dator: rampage v10, 6950x, Titan xp,64gig ram,intel 950,2x 10gig nic, asus 2k 165hz ips skärm, 900D custom vattenkylning.
main server: Supermicro, amd 6386se 16 trådar, 20TB i raid 6, 64gig ecc ram, 6x 10 gig nic. custom vattenkylning. 1/1gig nätverk via dedikerad fiberlina, router:usg pro4

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av aragon:

hej

det var inte bara en varning som kom upp i med du körde som admin?
detta borde inte ha något att göra med din Windows installation.
men har du installerat alla uppdateringar för tex för net framework mm?

Hoppas det löser sig

/Aragon

C\Users\AMANDU~1\AppData\Local\Temp\WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe"/promptrestart/ quiet

Denna varning eller text kommer upp hela tiden.. Har sett att andra har fått detta med, men hur löser man det? Installera om Windows? Göra ett helt nytt bf3 konto? (jag har 2) ett låne och ett som jag använder och det är lånekontot som ej funkar, eller dvs origin ... Några alternativa lösningar till problemet?

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bohus
Registrerad
Mar 2004

Om man söker på google är det en virus varning verkar det som. http://lmgtfy.com/?q=C%5CUsers%5CAMANDU~1%5CAppData%5CLocal%5...

Silverstone | ASUS Z170 PRO GAMING ATX | Intel Core i5 6600K Skylake @ 4500 Mhz | Corsair H75 Hydro cooling |Asus Geforce GTX 970 med NZXT Kraken g10 kylning | Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2133Mhz Vengeance LPX | PS Corsair TX850W | SSD 3x Samsung 850 EVO 120/250GB/500 GB | Samsung c32hg70 144hz | Logitech g403| Corsair Vengeance K90 Mechanical Keyboard | Corsair Vengance 2000 Headset| Samsung Galaxy Note 8|LG OLED 55B7v, Nintendo Switch, Microsoft Surface Pro.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av KingCobra:

Om man söker på google är det en virus varning verkar det som. http://lmgtfy.com/?q=C%5CUsers%5CAMANDU~1%5CAppData%5CLocal%5...

Du, det var för Windows XP servicepack 3 ...Jag kör win7 Ultimate.. Har redan googlat på det, har grymt virusskydd

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012

Jag löste det! Tack ändå för alla idéer såhär sent på natten, trodde inte att jag ksulle få svar alls! Jag fick gå in och radera den filen, komplicerat som fan och reparera Origin nedladdningen och sen köra Nu laddar den ner bf3! Håller tråden uppe om jag skulle få mer problem

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bohus
Registrerad
Mar 2004

Hmm det är en uppdatering på windows installer?? http://www.maia-intelligence.com/developers%20help/webhelp/in... Skumt, jag installerade orgin utan sånt här efter jag installerat W7.

Silverstone | ASUS Z170 PRO GAMING ATX | Intel Core i5 6600K Skylake @ 4500 Mhz | Corsair H75 Hydro cooling |Asus Geforce GTX 970 med NZXT Kraken g10 kylning | Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2133Mhz Vengeance LPX | PS Corsair TX850W | SSD 3x Samsung 850 EVO 120/250GB/500 GB | Samsung c32hg70 144hz | Logitech g403| Corsair Vengeance K90 Mechanical Keyboard | Corsair Vengance 2000 Headset| Samsung Galaxy Note 8|LG OLED 55B7v, Nintendo Switch, Microsoft Surface Pro.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bohus
Registrerad
Mar 2004

Oh nice Har aldrig hört talas om den där windows installer filen.

Silverstone | ASUS Z170 PRO GAMING ATX | Intel Core i5 6600K Skylake @ 4500 Mhz | Corsair H75 Hydro cooling |Asus Geforce GTX 970 med NZXT Kraken g10 kylning | Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2133Mhz Vengeance LPX | PS Corsair TX850W | SSD 3x Samsung 850 EVO 120/250GB/500 GB | Samsung c32hg70 144hz | Logitech g403| Corsair Vengeance K90 Mechanical Keyboard | Corsair Vengance 2000 Headset| Samsung Galaxy Note 8|LG OLED 55B7v, Nintendo Switch, Microsoft Surface Pro.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av KingCobra:

Oh nice Har aldrig hört talas om den där windows installer filen.

Samma här men nu funkar det fan vad gött det känns efter 4 timmar Aja Godnatt..

Project Autumn Enthoo Primo - i7 5930k 4,2Ghz, 2x980ti, 32GB RAM, X99 SOC Force, 1x 256 GB Samsung 950, 2x Samsung 850 250 GB, 1x Intel 520 240 GB, 3x 3TB WD, Corsair AX 1500i. Full loop 1x360x45mm, 1x360x60mm alphacool,rigid tubing - ek parts. Asus ROG SWIFT PG279Q