Permalänk

mp3 --> MD spelare

Jag har en Md spelare + en dator med soundblaster live player.

hur gör jag får att få Md:en att ta en digitalsignal från ljudkortet. Om man kör hörlursutgången så låter det kast. Då för man sätter inte MD spår markeringarna rätt heller.

Frågan lyder hur gör man får med bästa möjliga kvalitet föra över ljud från datorn till min MD (sony rz 70 eller någe). Jag vill också ha spå markeringarna rätt.

Permalänk

Jag antar att du har optiska in/utgångar på kortet och md:n så då är det ju bara till och koppla en optisk kabel mellan dem och spela in som vanligt. För att fixa så att spårmarkeringarna hamnar rätt så kan du använda dig av något plugin till winamp som skapar en paus på några sekunder mellan låtarna. Det bör finnas ett par sådana plugins på http://www.winamp.com/plugins.

Visa signatur

Klicka här

Permalänk
Medlem

Med optisk kabel så fixar väl md:n det själv, spårmarkeringar altså.

Visa signatur

Datorer - M1 MacBook Pro 14"
Hörlurssystem - Scarlett 4i4 / Objective2 / Beyerdynamic DT 770
Ljudsystem - NAD C356BEE > DALI Mentor 6
Bilpark - Porsche 718 Spyder

Permalänk
Medlem

Med största sannolikhet så är det en elektrisk digitalutgång på ljudkortet, för att föra över signalen till den optiska ingången på mdn på bästa sätt så skaffar man sig en sån här för 239 kr på Kjell & Co.
Själv brukar jag bränna ut den musik jag vill spela in på en RW-skiva och sedan kopiera musiken från cdspelaren som har optisk utgång.

Visa signatur

pew pew

Permalänk

Det är inte en NetMD? Då kan du ta från USB, jävligt fint faktiskt, 280min musik på 30min Tänk på att LP4 låter nästan lika bra som LP2, och man får plats med dubbelt på mycket musik.