Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

Vilka spel har betytt mycket för dig?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tranås
Registrerad
Aug 2014

Tony Hawk's alla spel i princip (var riktigt vass online med combos i en oändlighet)

Need for speed underground 2
Age of empires
WoW
Cs 1.5 & 1.6

Skickades från m.sweclockers.com

CPU : Intel Core i7 8700K | MOBO : MSI Z370-A PRO
GPU : Nvidia Geforce GTX 1060 6GB |
RAM : Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 2600MHz
SSD : Samsung EVO 850 500GB SSD x2
https://www.inet.se/produkt/9990887/fraktfritt-sweclockers#/m...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002

Zelda 2
Tecmo World Wrestling ( Underbar musik https://youtu.be/jJ1XCdOldm0?t=40 )
Dune 2
Donkey Kong Country
Street Fighter 2
Red Alert
Mario Kart 64
Super Mario 64
GoldenEye
Xenogears
Starcraft:Brood War
CS (Tillsammans med Heaton)
Diablo 2
WoW

Är väl dom spelen som har betytt mest under mitt liv.

Samsung Odyssey G9 240Hz HDR1000 5120x1440 9900K 5,3GHz 1,335v adaptive Asus Z390-I
Asus RTX 2070 Dual EVO Advanced 8GB G.Skill Trident Z RGB B-Die 3200MHz CL16 2x16GB Samsung 970 Evo 1TB
Seasonic Focus Plus Gold 850W 2 x Dell U2715H Corsair K65 Speed SteelSeries Rival 500 Bose Companion 5
Secretlab TITAN 2020 SoftWeave Corsair H100i RGB Platinum Noctua NF-A12x25 x 4 PnP Neo G Mini GB4: 6869 CB15: 233

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2002

Rainbow Six
Unreal Tournament och uppföljarna
Battlefield 1942 eller vilket år det nu var. Den första!
CS 1.0 - 1.6
Starcraft och broodwar
PES 2008-2013

[Antec Sonata III - Antec 500w] - [Intel E8500 3,16Ghz] - [Asus P5Q Pro] - [Gainward HD-4850 512MB GS] - [6gb Corsair TWIN2X 6400C4DHX CL4] - [Intel 730 240GB] - [Seagate IronWolf ST8000VN0022 256MB 8TB] [Seagate 3TB ST3000DM001] - [WD Black 1TB WD1001] - [Seagate 500GB ST3500413AS] - [Seagate 320GB ST3320620A] - [Creative Sound Blaster Live 5.1] - [Logitech Z-906] - [AOC 27G2U] | Oöppnade Samsung 860 Evo 1TB&512GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2015

Förutom en rad tidiga ZX Spectrum, C64 och Amiga spel så är nog ändå följande PC spel dom jag tyckt bäst om (jag har säkert missat något spel):

Monkey Island serien
Broken Sword serien
Ground Control
Half Life
Counter Strike
DOOM
Baldur's Gate 1 & 2
Divinity: Original Sin
Grim Dawn

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Feb 2010

The Last of Us
Carmageddon
Super Mario
Super Smash Bros

MSI X99A GODLIKE Gaming | i7 6850K 4.5GHz | 32GB RAM | GIGABYTE RTX 2080 GAMING OC

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

De tidiga åren var det nästan vad som helst som uppskattades. Men när C64 kom så var det nog Boulderdash som imponerade. När Atari ST tog över så var det Dungeonmaster som ändrade scenen. (Captive var också bra). När PCn tog över så var det mest äventyrsspel från Sierra (Space Quest, Dagger of Amon Ra) och senare Lucasarts (Monkey Island, Sam & Max, Day of the Tentacle, Full Throttle...)
När PC kunde mer (486) så var Tie Fighter en upplevelse men även första Tombraider. En blandning av 3D plattformsspel med problem med lite skjuta i.

Warcraft 2 och Command & Conquer drog in en i RTSG där den stora vinnaren Total Anihilation, ett spel som fortfarande kan spelas på en modern dator med möjlighet till hög upplösning.

Nästa stora ögonöppnare var Operation Flashpoint, ett av de första sandlådespelen med en väldigt öppen värld.

Visst, MMORPG har stulit min tid och första gången man tog ner Ragnaros var speciellt men dessa spel ger inte mycket tillbaka för den tiden de tar.

Witcher 3 måste nämnas för det var en upplevelse att spela igenom ett så genomtänkt spel.

Hedersomnämnande går till Chips Challange på Atari Lynx. Otroligt utmanande och genomtänkt. Skulle nog inte orka spela ett sådant spel idag, det är så oförlåtande. Man sliter med en bana i tio minuter och gör ett litet misstag och det är bara att andas lugnt några tag och börja om. Har spelat igenom alla banor men, oj vad svårt det var.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
CO. Dublin
Registrerad
Jan 2015

För mig måste det viktigaste har varit de som jag distinkt kan komma ihåg med olika minnen i livet.
Warcraft 3 - Mitt första onlinespel, hundratals timmar spenderades med min bror i det.
Need for speed road challenger - Mitt första 3d spel jag har minnen av som inte var vy uppifrån
Battlefield 2 - Mitt första spel där jag aktivt spelade med skolkamrater och pratade i voicechat. Vilket även var mitt första spel där jag blev helt OK jämfört med andra i spelet(Helikopterpilot).
CS 1.6 - "Gateway drug" till att spela själv online i ett socialt sammanhang, som gjorde att jag kunde spela spel själv utan att behöva någon i närheten. Spelet som verkligen fick mig att slukas in i spel. Fastnade i Jailbreak, PCW och surfkartor..
Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Där satt jag så fort vi skulle handla, iväg med husvagnen eller besöka vänner/kusiner. Har många glada minnen att sitta ute och försöka få det tillräckligt mörkt för att kunna spela.
Minecraft - Lärde mig jobbrelaterade 'skills' i samband med att jag började hosta minecraft-servrar för folk.
Ty the Tasmanian Tiger & Mario sunshine- (tror dom hette så? Gamecube).
När man var liten, på julafton och stt framför en tv 10+ personer och pratade, tog det lungt och tog turer att spela. Saknar gemensamheten i spel som man kände då på den tiden. När alla unga barn som inte var så smarta försökte komma på smarta lösningar.

Tyvärr så har väll spel mer varit en undanflykt mer än ett sätt att njuta av vardagen för mig. Därav så har jag svårt att tänka på saker som direkt är sammankopplade till dessa spel.

Lite offtopic antar jag men..
Det som jag tänker på utöver listade spelen över, det är hur många personer online man trodde man skulle vara vänn med förevigt, men man nu inte ens minns vilka dom är. Tänker fortfarande ofta på vissa personer jag vet har gått bort, och hur mycket tiden ändrar människor. Folk får jobb, börjar festa, skaffar familj och all tid försvinner, samtidigt som deras sociala omkrets byts ut och man därav inte längre pratar lika ofta och glider isär.

Jag kan tyvärr säga att jag tagit bort vissa ur min vännlista endast för att jag blivit upprörd över hur mycket jag saknade dom. Samtidigt som jag inte aktivt försökt få kontakt, och tyvärr i många fall så är vännlistorna fulla, de har inte varit inne på Xtusen dagar och inte har några bra alternativa kontaktvägar.

Kan fylla ett excelark med människor jag träffat online och önskar lära känna. Vet inte om jag bara spelar mycket mindre, har ändrats som person, eller något. Men jag har så mycket svårare nu för tiden att hitta folk online som jag trivs med och aktivt vill spela med, och spela samma spel.
Mycket har med mitt jobb att göra, men jag tror det till största del är att jag inte går i grundskolan/gymnasiet längre. Där spelade allt och alla, lite vad som. Fanns alltid någon som ville spela ett spel man själv ville spela, och de människorna hade redan kompisar som de kände via online, som man själv lärde känna.
Nu känns det lite som att man hoppar in i ett onlinespel och försöker sitt bästa att vara social, ibland nappar folk, men oftast så sitter man där ensam hela natten innan man hittar någon vettig människa. Sen efter naten så ser man aldrig dom igen.
Har haft tur på sista tiden dock. Har ett par relativt tighta vänngrupper online och i verkligheten.
Tyvärr är det inte många av dom som har jobb, vilket gör att det känns si-så-där temporärt.Hjälper inte heller att mitt jobb slänger runt mitt schema, en månad dag, en månad natt, 12timmars pass flera dagar i rad med 2 timmars tid fast i kollektivtrafik.

Har jag uppgivit felaktig information? Rätta mig gärna, jag vet inte allt och kan ha fel.

Ha en bra dag (: !

Trädvy Permalänk
Benchmaskin 🍞
Kenneth Lindqvist
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2011

Diablo 2 LOD
Gran Turismo 1-4
Halo 1-Reach
Fable 1
CS:GO

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skogen i norra Uppland!
Registrerad
Okt 2002

Kul att läsa. Quotar ingen så blir ingen nämnd och ingen glömd.

World of Warcraft har betytt mycket för mig genom alla åren. Det och SWG med en kort period däremellan med Everquest 2 som stunder av möjlighet att tänka på annat, speciellt under morsans nedgång i alzheimer.

Lirar WoW än. Mest på rutin men även att det på något sjukt sätt känns som att "komma hem" lite. Att få se ryggtavlan på mina gubbar. Har tyvärr tappat bort alla jag lirade med genom åren. De finns kvar på friendslist och jag hör av mig emellanåt men möts av tystnad.

Försöker mig på Classic men känner *meeeeh*. Mest på grund av att gamla WoW "krävde" att man lirade ihop. Inte solo som jag gör numer.

FMspelen ligger mig också varmt om hjärtat men jag är så fruktansvärt kass på dem att jag lirar korta perioder men tätt emellan i hopp om att "snart släpper oflytet".

Är sådär gammeldags att jag får bita mig hårt i läpparna och fingrarna för att inte skriva "det var bättre förr" för jag vet att det är mig det hänger på men saknar Lucasarts, Microprose, Cinemaware och Origin för att nämna några.

Som spelbolag så behöver jag inte nämna Lucasarts ens. Lucasarts spel köpte man oavsett för det dröp kvalitet. Likadant med Cinemaware till Amigan för min del. "Wings", "TV Sport Basketball", "It came from the desert" t.ex.

Fractal Design Dynamic X2 GP-14 140mm Vit | Noctua NH-D14 | Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200MHz CL16 | EVGA Supernova G3 750W Modulärt | ASUS DRW-24D5MT DVD±RW 24x SATA Internal Black Bulk | Fractal Design Define R5 Black Pearl | MSI GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk X HDMI 3xDP 11GB | Samsung 850 EVO Series Basic SATA III 2,5" SSD - 1000GB | Samsung 960 EVO M.2 SSD - 500GB | ASUS PRIME Z370-P | Intel Core i7 8700K | ASUS PB278Q | Windows 10 Home Svensk.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sörmland
Registrerad
Jul 2012

Baldur's Gate-serien. Har så mysiga minnen av väldigt trevliga spelsessioner på pojkrummet. Körde ofta Red Hot Chili Peppers på stereon samtidigt, kan inte lyssna på Californication utan att tänka på min gamla Paladin

i5 8400 / Gigabyte B360N Wifi / Sapphire R9 Nano / Raijintek Metis / Silverstone SX500-LG / Corsair Vengance LPX 16 GB DDR4 @ 2666mhz / Sandisk A110 & OCZ Trion 150 / Silverstone Argon AR-01

Lenovo Ideapad 700-15ISK - i5 6300HQ / GTX 950M 4Gb / 12 Gb DDR4

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2018

World War 2 Online - Några år sedan jag slutade nu men där finns alltifrån jaktflyg till eldöverfall med en grafik som sett likadan ut i tio år och som gör ont om man spelar för länge, bokstavligen. Med
en fantastisk community!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Summoners Rift
Registrerad
Sep 2010

Tony Hawk's Pro Skater - Spelade detta mycket med kompisar på Playstation 1 & 2, även PC på senare dagar.

Need for Speed Underground 2 - Många starka minnen med min far på detta spel. Moddade bilar, sjöng med i soundtracket och gjorde missions. Riktigt bra spel.

World of Warcraft (Vanilla t.om. WoTLK) - Har nog lagt alldeles för mycket tid på detta spelet. Klaraste minnet jag har är när jag för första gången fick vara med på raid. Karazhan i TBC med min guild. Fick berätta för både mor och far att de inte fick störa mig mellan 19:00 - 23:00 samt att inte lyfta på telefonen hemma i huset för då gick nätet. Mamma fick ta samtalen med sin mor via jobbmobil just den kvällen.

Cs 1.5 & 1.6 - Har nog också lagt alldeles för mycket timmar på detta. Spelarenan, Playzeek, ESL etc etc. med kompisar i mellanstadiet/högstadiet. Det pangades till och med i skolans datorsal när någon laddade in en lokal kopia av spelet på skolans nätverk.

Intel i7 4790K @ 4.7Ghz | ASUS SaberTooth Z97 MARK II | Gigabyte Geforce GTX 980 | 16GB RAM @ 1600MHz | 1000W PSU |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Jul 2016

Verkar vara en av dom få som snöat in sig enbart på rally/racing
Colin M spelen var ju helt underbara när dom kom.
Gran Turismo, detta spel la väll grunden till många racingspel som finns idag.
Richard Burns rally, det första rallyspelet med riktig go körkänsla. Håller sig fortfarande 2019

Jo, får ej glömma det ända spel som inte varit rally/racing som jag spelat många timmar
Tomb Raider. Kommer ej ihåg vilka, men dom första 2/3 spelen iaf.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av Kenneth:

Gran Turismo 1-4

Dessa 4 spel har gett mig flera tusen timmar underhållning.

Asus B450-F | Ryzen 7 3800X | 2x16 GB G.SKill Trident Z Neo 3600 Mhz | MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio | Corsair AX760 | Samsung 970 EVO M.2 1TB | Lian Li PC-O11 Dynamic | Corsair iCUE H150i XT | Aorus AD27QD | Sony WH-1000XM3 | Shure SM7B | Steinberg UR22C

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Enköping
Registrerad
Sep 2008

Utan tvekan så skulle jag säga The Legend of Zelda: Ocarina of Time.
Känner nog att jag var i perfekt ålder när spelet släpptes för att man verkligen skulle bli helt insugen i spelvärlden.
Nintendo 64 var ju bra skit hela barndomen, men just Zelda är nog det enda spel som jag verkligen lagt ner min själ i att klara till 100% och verkligen uppleva allting som spelet har att erbjuda. Att samla alla 100 Gold Skulltulas, fånga den största fisken vid Lake Hylia (24 pounds är verkligen MASSIV) och lära sig hela världen utan och innan var en riktigt stor grej.

Tror inte att man kommer få tillbaka den typen av dedikation eller känsla för ett spel, någonsin.

:: Hade en gång en häftig dator, den är borta nu ::

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Cursed Woods
Registrerad
Jan 2018

Trevligt tråd!
Några minnen från en svunnen tid...

Game & Watch // Donkey Kong
(Skolutflykt på buss, mycket händigt med Game & Watch)
Super Mario Bros.
Duck Hunt
Golden Axe
Double Dragon
Street Fighter 2
Doom
Streets of Rage

(Jag har för mig att det var svårt att få tag på SoR, att vissa affärer inte sålde pga av nån slags masshysteri.
Kan ju ha varit lokala leksaksaffären som satte stop eller så minns jag fel.)

Mortal Kombat
Chrono Trigger
(Finns till pc *tips, Jag spelade igenom det och ff6 igen nu i våras, det är bra fint med sprites)
Final Fantasy 7
Rainbow Six & Rainbow Six: Rogue Spear
(Första gången jag jag hörde talas om mods, minns att det fanns något som hette Lloyd's mods till R6.)

Det var ju bättre förr på så sätt att affärsidén var att göra bra spel och att därigenom sälja...
Nu är det ju ofta tyvärr tvärtom, sälj i första hand, om spelet är bra, buggigt eller ens klart verkar vara mindre viktigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar/Malmö
Registrerad
Jan 2012

Krävs en hel del tänkande för det. Men kan försöka...

Barndomen va ju en heldel Red Alert, Age Of Empires och RollerCoaster Tychoon typ.
Sen med kompisarna lirade man en hel del Super Smash Bros på Gamecube på rasterna va riktigt kul!
Även en hel del Buzz spelades! Fina minnen!
Playstaion konsollerna kom och vi lirade rätt mkt Need For Speed Most Wanted(?) riktigt kul!
Åka runt i Tony Hawk och göra combos!

I "vuxen" ålder mest CSGO som blivit en rätt stor hobby å vart på Dreamhack Masters i Malmö 3ggr och sitta och kolla mayors och så.

Även GTA V har varit riktigt skoj! Då man vart uppväxt med GTA 1, 2, 3, Vice City, San Andreas och allt så vart de riktigt kul att ta upp det igen!

Chassi:BeQuietDarkBase900Pro/PSUBeQuietDarkPowerPro1000w/ Moderkort:AsusZ170ProGaming/AURA/CPU:i7-6700K 4.2Ghz/
Kylare:BeQuiet! SilentLoop240mm/Ram:Corsair 16GB DDR4 3200MHz Vengeance/
GPU:AsusRadeonRX5700XT8GBRogStrixGamingOC/
SSD:Corsair Force GT 2x120GB/HDD:Seagate/WD->30TB/ OS:W7/TillbehörLogitechG930/Z906,G510/K350/M705/G440/
MionixNaos5000/7200/Skärmar:3xBenQ 24" LCD G2450HM, LG 65"UHD 65UM7100/Mobiler:SonyXperia1,SonyZ5,CatS60,Samsung GalaxyXCover4S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2018

Uppvuxen med Star Trek och Star Wars, så för mig har Startrek TNG: Generations och SW:TPM betytt mycket. TPM var en flopp på många sätt, både spelet och filmen, men det gav ändå ett antal timmars ren underhållning när man var en liten parvel.

Enthoo Evolv ATX | Asus ROG Strix Z370-H Gaming | Delid 8700K UV 1.100v | NH-D15 | 32GB DDR4 | NVME M2 960 500GB | AG271QG | Gigabyte 1080Ti | R1600T3 Edifier | Sony MDR-1A | Cerberus MK II | Logitech G403 | SteelSeries QcK - XXL Musmatta | 13TB Lagring| Mitt skrivbord Windows 2004 | ASUS MG279Q | Behöver du hjälp? Egna skriverier

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Over the rainbow
Registrerad
Sep 2006

Finns nog flera, men

Spacecommander i tvåfärg!!

Flightsim (vad tusan hette det egentligen?? Detdär med typ 16 färgers blockgrafik där man kunde flyga allt från Learjet till Me 163B?)
(Fick tag på Chuck Yeagers "signerade" flightsim original på 5" diskett förut för några tior, men känns inte som det var samma som det jag mindes men väldigt lika... Humm... )

Carrier commander. <3
(Var väl mest att det fanns så mycket mer kring dendär världen med multipurpose fordon och annat, jag menar vilken dröm vore inte det om det varit på riktigt och det var ett rymdskepp... Satt typ jämt och ritade på egna rymdskepp i smyg till Carriercommander världen på all ledig tid då man pluggade, minns det dröjde väldigt länge innan chocken lagt sig då disketten slutligen dog, förmodligen till omgivningens stora lättnad... ha ha. Fast jag har fortfarande kvar originalkartongen även om disketten i den inte längre fungerar, jag kunde inte med att kasta den då, sedan sparade jag den så klart av nostalgiskäl när jag hittade den igen i en låda på vinden många år senare. )

Syndicate.
(Nötte det som f--n tillsammans med brorsan när det kom... ha ha )

Stugan måste ju för tusan vara med på ett hörn här, det var faktiskt riktigt kul när det kom.

Prince of Persia.

Doom2

Senare så klart Morrowind, nötte det hårt, typ varje dag, i mer än ett år när det kom... ha ha.
(Oblivion och Skyrim gillade man ju så klart också, men de kommer alltid att ha andraplaceringen hos mig. )
Morrowind blev ofta litet av terapi när man behövde klara skallen och stänga av all skit runtomkring en tid, dessutom har jag alltid varit en ultra fan av gamla Conan filmer (och serien), tror till och med att jag gillade dem ännu mer än Star Trek (som jag inte missat ett enda avsnitt av tror jag ) på tiden det begav sig. Arnold 4 ever! ha ha.

Är väl några jag kommer på på rakhand nu.

Edit, Heroes 2 och 3
Heroes2 har ju en fast och given placering på min lista!
Satt till och med och skrev rollspel kring den världen till och från.

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
~/
Registrerad
Mar 2008

Super Mario Bros 3, Super Mario World, Sim City, Civlization II, WoW, Star Wing, Trackmania... en del. Mesta lite äldre spel.

AMD Ryzen 5 2600X, Asus TUF B450M-Plus Gaming, 16GB Corsair Vengeance LP 2666MHz, Gigabyte Radeon RX 5600 XT, Fractal Design Define C, EVGA Supernova G2 650W.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2005

Tony Hawk pro skater 2, mycket pga grymt soundtrack.
Need for speed underground lirades väldigt mycket också.
Transport Tycoon är ett spel jag fortfarande kan installera och fastna flera timmar i, nu dock OpenTTD.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Mar 2019

Barndom:
Prince of persia - mitt första spel ca 1994
Xcom (enemy unknown) det gamla från micropose - mitt andra spel ca 1995
Jagged Allience
Fallout,2,3,4, vegas
Baldurs Gate,2
Ice Wind Dale,2
CS

Ungdom:
Stalker
Ultima Online. Spelat i ca 7 år. Fick gå om 2 år i högskolan pga av det
Ryskt online MMO - TimeZero - free to play, pay to win. La runt 70.000kr på detta år 2008
World Of Tanks 2012-2018. Ca 2000kr/år

Recent:
Witcher 3
Metro, last light, exodus
XCOM enemy unknown + WOTS

Nu spelar jag 15-30 min cs:go per vecka.

Ryzen 2700 - be quiet Dark Rock 4
MSI B450 Gaming Pro Carbon AC WiFi - G.Skill TridentZ 16GB 3200c14
MSI Ventus OC 2070S @ 0,750V - Samsung C27HG70 Curved 1440p 144hz
Fractal Design Define R6 Vit TG - Corsair rm750x v2
SSD Samsung 860 EVO @ 500GB - SSD Intel 660p @ 1TB

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Okt 2011

TV-spel
Super Mario Bros Nes
Punch Out!! Nes
Goldeneye 007 N64
NHL 99 N64
Virtua Fighter 3tb Dreamcast

PC
Unreal Tournament 99
Lord of the realms 2
Age of Empires 2
The Elder Scrolls V: Skyrim

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dalarna
Registrerad
Aug 2012

GTA 3
GTA Vice City
Halo CE
Halo 2
Halo 3
Runescape
UT99
UT2004

Dessa spel har ja grymt många minnen med. Jag och brorsan lirade Halo CE 1v1 hela tiden när det var nytt. Vi var hur nöjda som helst över det vi hade, hittade glädje över en sån liten grej. Nu kan jag lira vilket spel som helst och säga "varför finns det inget att göra?", trots att det finns mycket mer än i de spel jag haft roligast med.

AMD R5 1600 3.2 GHz | Gigabyte AX370 Gaming K3 | Corsair Vengeance LP 2x8GB 3200MHz CL16 | KFA2 GeForce GTX 960 OC | Phanteks Eclipse P400S | 1x Samsung 850 Evo 250GB 1x WD 500GB | Windows 10 Pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2019

Var tvungen att operera knät någon gång när Aion var stort och många spelade. Fick inte röra särskilt mycket alls på mig i ett halvår och Aion räddade mig. Enda gången jag verkligen fått uppleva hur kul ett MMO kan vara och blev en del av en guild på riktigt! Sjukt nostalgisk bara av tanken. Men som med de flesta andra MMOn så förstörde man spelet när det skulle bli "lättare" 😑

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

Mina favoritspel historiskt, utan inbördes ordning är:

CS 1.5/1.6
WoW
Half-Life 1/2
Super Mario Bros. 3

Honorable mention till Don't Starve.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Mar 2017

Tv-spel:

Ultima 4
Golvellius
Y's
Phantasy star 1
R-Type
NHL 93

PC:

Ultima Underworld 1 + 2
X-Com
Diablo
Ultima Online
Horizons
Wizardry 8
Grim Dawn
Final Fantasy 7
Morrowind

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2007

Mario i alla dess versioner från 8-bit till N64
CS från start till CS:GO
Zelda från 8-bit till N64
Kirby 16-bit
Mega Man 8-bit till PC
Tetris
Pac Man
Diablo 2
Path of Exile
ROSE Online

+En drös till

Ryzen 2700x (Noctua NH-D15) || Vengeance LPX 16GB 3200MHz @14
ASUS Prime X470 PRO || ASUS GeForce GTX 1080 ROG Strix @2.1/12Ghz
Fractal Design Define S (6x chassifläktar) || Corsair RM750X v2
860 EVO 500 | 850 EVO 250 | Crucial M500 240 || Acer Predator XB271HUA + BenQ xl2420t

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2003

Alla Diablo spelen, har plöjt ner så många timmar i dem kombinerat.... helt galet när man tänker på det

Dator: i5 4690k w/ Scythe Mugen 2 rev.B @ Stock | ASUS STRIX GTX 970 @ Stock | ASUS Z97-A | Fractal Design Newton R3 600W | Corsair XMS3 2x4 GB | Silverstone Fortress FT-02 | Crucial MX100 SSD 256GB | 2TB WD Green | Windows 7

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012

Intressant tråd.
Det spel som betytt mycket för mig är Monkey Island spelen och äventyrs spelen där omkring (Day of the tentacle etc). Även Baldurs gate serien och spelen där omkring som Icewind Dale lade jag ner många timmar på. Var en magisk stämning när jag körde Monkey Island som ung. Minns när jag och kompisen körde fast och ringde något betalnummer för att få hjälp att ta oss vidare. Oh the memories!

Define R4 / Asus x570-F Gaming / Ryzen7 3800x / Sapphire 5700XT Nitro+ OC / 16 Gig DDR4 RAM @ 3600 / 27" 144hz Samsung / Noctua DH15