Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Medlem

Hjälp med 43-49" Black Friday-fynd

Hej!

Är jäkligt taggad på att lira Red Dead Redemption 2 nu när Google Stadia lanserar inom kort och tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att köpa första nya TV:n på ganska exakt 10 år.

Jag har relativt stora fönster men tror inte ljusinsläpp är ett problem då jag bor i sydostligt läge?

Har en samsung mobil så kanske vore smidigt med en Samsung TV för vissa synergier, men inte alls ett måste.

Jag kommer sitta ca 2-2.5m bort och känner kanske att en 43" räcker, men framförallt ska den få plats i en bokhylla (IKEA Kallax med en av horisontella hyllorna borttagna). Dock har jag läst en del reviews på rtings.com och annanvart och förstått att 43":are tråkigt nog inte görs med de mer avancerade teknologierna som de större TV:na. Men likväl finns ju en massa 43"olika där ute och väldigt många verkar vara nästintill identiska? Hittills har jag kommit fram till att lägga in QE43Q60RAT och QE43LS03RAU på prisjakts alertfunktion. Har ni andra tips?

EDIT: kom på att jag skulle kunna väggmontera, och ioma man då slipper stativet verkar de flesta 49" passa så blir att återgå till artikelläsandet men tips emottages tacksamt.

Permalänk
Bildexpert 📺
Skrivet av billiek:

Men likväl finns ju en massa 43"olika där ute och väldigt många verkar vara nästintill identiska? Hittills har jag kommit fram till att lägga in QE43Q60RAT och QE43LS03RAU på prisjakts alertfunktion. Har ni andra tips?

Ja, de är ganska tråkiga. Det är på 55 tum och uppåt den högsta kvaliteten finns. 43 tum är mellanklass och budgetklass och de tittar på fyller funktionen väl. LS03 "The Frame" är dessutom designad för att hängas på väggen.

Permalänk

Är också ute efter tips på vilka tv-apparater som kan vara värda att kolla in under black friday, som har gamingfunktioner såsom högre bilduppdateringsfrekvens, val mellan 1080, 1440 och 4k osv. De enda jag vet är de som Samsung gjorde för nåt år sen, Q-serien och NU8. Har det kommit nåt mer?

Visa signatur

Dator 1: MSI Tomahawk Max, Ryzen 3700X, Sapphire Pulse RX 5700 XT, Ballistix Elite 4x8 GB 3200 MHz cl15, Corsair Force MP510 960 GB, Scythe Kaze Master Pro, Plusdeck 2c Dator 2: Lenovo ThinkPad T480s