Permalänk
Medlem

Nytt nätagg

Jag behöver tysta ner min dator. Den har inget grafikkort och inget ljudkort. Allt finns integrerat i moderkortet. Men den låter så extremt mycket. Förmodligen är det nätagget. Har ni något tips på ett bra och mycket tyst nätagg som lever upp till mina små saker jag gör på datorn.

Film, mp3, surfa, word.

Tack på förhand.

Visa signatur

[MSI P55-CD53][Intel Core i5 750 2,66GHz]Fractal Design Tesla 550W][GTX 460 1GB OC @ 715MHz][Corsair XMS3 4096MB DDR3 1600MHz @ 1333 MHz]

(Väntar på att jag ska få tummen ur och fixa kylningen..)

Permalänk
Medlem

Ta reda på om det ÄR nätagget först så du inte blåser pengar i onödan. Tysta nätagg kostar tyvärr en del. Testa att försiktigt stoppa fläkten med en tops eller liknande och hör om det blev någon skillnad. Pilla inte onödigt långt in i nätagget och DEFINITIVT inte med något som är leder ström.

Seasonic är ett företag som tillverkar tysta nätagg och faktiskt är riktigt bra på det.

Kolla in antingen
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=SEAS12-...

eller

http://kylning.com/product_info.php/products_id/625

Visa signatur

Min dator äger mig. True story.

Permalänk
Medlem

Om du har aktiv kylning av nordbryggan kan det lika gärna vara det som väsnas. De där små 40mm fläktarna kan ibland snurra med 5000rpm vilket gör att de för en hel del väsen och kan låta helt extremt mycket om de är gamla och slitna.

Visa signatur

- In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move
- The Guide is definitive. Reality is frequently inaccurate.
Douglas Adams