Min dator tror att jag trycker på Shift tangenten hela tiden

Permalänk
Medlem

Min dator tror att jag trycker på Shift tangenten hela tiden

Hjälp mig
Tangenterna fungerar som vanligt i ca 3 minuter sedan blir det som att shift tangenten hålls inne oavbruttet eller att den trycks in upprepade gånger sedan slutar tangenterna fungera helt för att sedan återgå till att bete sig som att shift är intryckt.
Jag använder windows vista.

Jag har testa med flera olika tangenbord men samma fel upprepas det blir även så om jag inte kopplar in ett tangentbord över huvud taget.
Första gången felet kom så var det inte bara shift som upprepades uttan massa ollika siffror och bokstäver började skrivas i det dokument jag hade öppet för tillfället.
Jag har kört bitdefender och alla möjliga spywareprogram men hittar ingenting.
Jag har även testat att starta i felsäkert läge.
Datorn blir förståss helt oanvändbar

Vad kan ha orsakat denna bugg och hur åtgärdar jag det.

HURRA
ca tre meter snett bakom mig är min bokhylla.... i den ligger mitt gamla trådlösa tangentbord som har samma trådlösa basenhet som musen, nyligen tryckte jag in en bok i min redan överfulla bokhylla ovanpå tangentbordet. Det låg batterier i det tangentbordet och signalen var tydligen tillräckligt stark för att gå över hela rummet och skicka dessa shift signaler till datorn!!! Formater om datan hade mao inte löst problemet, medans en städning av rummet hade gjort det.