Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Nov 2006

fast i bioshock

En kille står och snackar genom en lucka genom en dörr i ett rum. Han öppnar sen dörren och försvinner. När man kommer in där så ska man lämna ifrån sig alla vapen, då öppnas en dörr till. Där inne är de massa snö. Efter några sekunder blir de helt mörkt och man hör folk prata. När dom är klara tänds ljuset och dom försöker döda en.

Var ska jag ta vägen? Har kollat alla dörrar. Man ska väl inte döda dom? De måste fan vara omöjligt man har bara magierna.

AMD AM2 6000+/4GB/HD4770/500GB+750GB/Windows 7 64bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Apr 2004

Använd Telekinesis för att fånga 'bossens' bomber och släng de mot alla fiender som du ser, sen tar du hand om själva bossen och låter honom smaka på sin egen medicin. Finns några explosiva tunnor som du kan slänga också.

Alternativt kan du hacka kameran och turret:en. Finns även en oljefläck som du kan tända eld på och lura fienderna in i.

Utnyttja omgivningen helt enkelt.

.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlshamn
Registrerad
Jan 2004

Jag kan inte komma ihåg någon del i spelet där man inte hade med sig sin wrench. Kombinera magierna med wrenchen så kommer du nog får ner någon som kan droppa ett skjutvapen. Wrench'en är förövrigt det bästa vapnet i spelet.

A few years ago I hated life. Now I understand it was mutual