Permalänk
Medlem

7900gtx

har nyss varit på lan, eller jag hade de loklalen ligger 50 m från mig, skulle flytta hem datorn och koppla in den igen.

när jag starta datorn så fick jag konstig bild inte lika mkt skärpa som vanligt. sen när jag kom till Win Xp laddar då såg jag en massa rött på skärmen, http://data.fuskbugg.se/skalman01/PB020005.JPG

jag vet inte rikgit vad för nåt som har hänt.

jag tror att det e hårddisken som e konstig eller grafik korts drivrutierna (Tweakforce senaste.) jag kan heller inte starta datorn i felsäkert och ta bort drivrutierna.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/PB020006.JPG en hel bild hur de ser ut vid inloggningen.

Det är inget fel på skärmen då Min Kubuntu server funkar bra med bra skärpa och bild.

Visa signatur

https://hackernet.se - Wiki med inriktning open source och nätverk.

Permalänk
Avstängd

Testa ett annat grafikkort, alt. ta ut och sätt in det gamla, ibland glappar de lite i PCI-ex16-porten.

Visa signatur

"Jo men det var exakt det jag menade med att den enda moddningen detta galleriet innehåller är Sanningsmodifikation och photoshoppande :)"

Permalänk
Medlem

jag har inget extra grafikkort så jag tog ut det och stoppa tillbaka det:D sen så skulle DVI sladden i:P då hade dom pinnarna där i böjt sig:D så då var det att ta fram sin lilla mekarlåda och se vad man kunde hitta:D det har alltid luggit en litten pinset där i. den har halrdig varit bra till något:P tills nu:D fick böja tillbaka pinnarna och i me den, så nu går det igen:D

tack för hjälpen:)

Visa signatur

https://hackernet.se - Wiki med inriktning open source och nätverk.